Cum va impacati cu laptele asta gratuit pe care il dau.Unul din baietii mei vomita de cand am inceput sa le dau Vitalact.
Pana acum le-am dat Nan,dar nu-mi mai pot permite,e scump si la trei cutiile se duc una dupa alta.
Are cineva un sfat pentru mine?
fetita mea a avut varsaturi si de la lapticul de la san si de la milumil,la inceput.Doctorita a spus ca este mai sensibila.aqm o cunostinta care-i da bebeului numai lapte gratuit si nu a avut probleme.Dupa cate vad doar unul din trei are probleme,poate e mai sensibil,intreaba doctorita,ce doctorita ai?
Adriana mamicul Catalinei
Mie mi-a spus dr sa nu cumva sa-i dau Lactovit Simonei pt ca multi copii vomita dupa el.Eu i-am dat Humana pe care l-a acceptat f.bine.O prietena de-a mea a nascut de 2 saptamani si bb-lul ei nu a cceptat milumil...cu Lactovit nu a incercat.Acum ii da Nan.Sunt multi bb care nu accepta Milumil.Eu i-am dat Simonei Milumil de la 5 luni(formula 2)...atunci l-a acceptat.Daca aveti banio dati la bb HUMANA!Simona papa Humana intr-o viteza de parca venea cineva sa i-l ia!
Va pup,
Gabi.
Gabi si Simonica
Vitalact??? Nu e Bebelac, laptele care se da gratuit? Noi ne impacam de minune cu Bebelac!
bubi
SANATATE MULTA!