Vitalact

Vitalact | Autor: andreia

Link direct la acest mesaj

Cum va impacati cu laptele asta gratuit pe care il dau.Unul din baietii mei vomita de cand am inceput sa le dau Vitalact.
Pana acum le-am dat Nan,dar nu-mi mai pot permite,e scump si la trei cutiile se duc una dupa alta.
Are cineva un sfat pentru mine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

fetita mea a avut varsaturi si de la lapticul de la san si de la milumil,la inceput.Doctorita a spus ca este mai sensibila.aqm o cunostinta care-i da bebeului numai lapte gratuit si nu a avut probleme.Dupa cate vad doar unul din trei are probleme,poate e mai sensibil,intreaba doctorita,ce doctorita ai?

Adriana mamicul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Mie mi-a spus dr sa nu cumva sa-i dau Lactovit Simonei pt ca multi copii vomita dupa el.Eu i-am dat Humana pe care l-a acceptat f.bine.O prietena de-a mea a nascut de 2 saptamani si bb-lul ei nu a cceptat milumil...cu Lactovit nu a incercat.Acum ii da Nan.Sunt multi bb care nu accepta Milumil.Eu i-am dat Simonei Milumil de la 5 luni(formula 2)...atunci l-a acceptat.Daca aveti banio dati la bb HUMANA!Simona papa Humana intr-o viteza de parca venea cineva sa i-l ia!

Va pup,

Gabi.

Gabi si Simonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Vitalact??? Nu e Bebelac, laptele care se da gratuit? Noi ne impacam de minune cu Bebelac!

bubi

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput