tauroaice (18)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Lexi cati ml papa Maria la o masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna fetelor.
Nu am mai intrat de mult fiindca s-au intamplat cam multe evenimente in viata mea si nu am mai avut timp de nimic.
Duminica trecuta Alin a facut convulsii febrile (am innebunit de frica) si am intrat cu el in spital, unde am descoperit ca are pneumonie si de aceea imi facuse febra. Am stat cateva zile in spital, i-am facut toate analizele si testele posibile si slava domnului, e bine. Imi era teama sa nu ramana cu urmari. In plus, in saptamana in care am stat in spital eu eram in preaviz la serviciu, deci trebuia sa inchid luna si sa predau altcuiva tot ce tinea de contabilitatea firmei, lucru pe care l-am facut in doua zile, in weekend. Iar acum sunt la noul loc de munca, si sunt cam picata de pe alta planeta pana ma obisnuiesc. In concluzie, am trecut printr-o adevarata nebunie in ultimele zile.
Vad ca si la voi s-au derulat o multime de evenimente.
Gabi, sa stii ca si Alin se spala singur la putica, ca cica e rusine sa pun eu mana, si se si decaloteaza singur. Sper sa nu-mi faca alte belele.
Lexi, cred ca-ti este tare greu, dar din pacate nu prea ai ce face, decat sa incerci sa-i alini durerile. E bine ca vei consulta si alt medic sa fii tu sigura ca e in regula.
Va doresc tuturor o zi placuta in continuare si sper sa am timp sa intru mai des pe forum.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

florina - multa sanatate lui alin. of...cred ca a fost groaznic!
eu am o veste...poate buna...poate proasta...mi-ai dat demisia!!!! nu mai suportam...asa ca mi-am "bagat picioarele" si am plecat! asa ca acum sunt casnica!
in rest...n-am noutati.
stef e bine, sanatos, vesel...ii merge bine la gradinita.
pupici si sanatate tuturor.
aaaa...si hai sa deschidem un nou subiect!

Mergi la inceput