tauroaice (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lexi, nu are legatura moartea subita cu dormitul pe burta. Ai mei se sufocau sigur daca dormeau pe spate ca tot timpul regurgitau in somn si s-ar fi inecat.
Fetelor, sa-mi tineti pumnii maine! Am prima infatisare la tribunal:(((
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

bun gasit din nou dragele mele.vad ca avem si vesrti bune pe aici si mai putin bune.

Alexandra sa-ti traiasca bebelina,e superba.incearca cu debridat pentru colici s-ar putea sa ajute.

Ruxandra tu pe cxand? si de ce vrei neaparat cezariana daca se poate naste normal si vorba alexandrei e super cu epidurala si eu am incercat-o dar pe ultima suta de mnetrii m-a bagat la cezariana ca s-a proptit cu barbita si n-a mai vrut sa iasa.

am citit si despre Iustina saraca ca i-a fost dat sa traga,suntem alaturi de tine prietena draga si ne rugam ca totul sa iasa bine si sa nu mai ai probleme.

si acum sa va povestesc si despre noi,toate invest au iesit bine,nici vb de hepatita,la eco toate organele sunt in limite normale,cred ca m-am speriat degeaba dar vreu sa-i repet din nou analizele sa vedem daca ies tot asa spar sa le fi gresit atunci ca altfel nu inteleg de unde transaminazele asa marite.
va pupacesc pe toate si mai revin cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

andreea tx - ma bucur ca ne mai scrii...ca nu ne-ai uitat!
multa sanatate si sper ca analizele sa fi fost gresite...sa stii ca se mai intampla.
fi-miu e un magar! azi l-au dus ai mei la gradi si nu a zis nimik. fetele de acolo chiar s-au mirat ce e cu el de nu plange...cand e cu noi...face un circ de-l aude toata strada!
pupici tuturor si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua si de la malul marii.
Cu toate ca am terminat cucasa finisarile ma omoara.Cand schimbi mobila asezatul hainelor e o mare problema;cand crezi ca ai pus bine niste lucruri dupa o perioada le gasesti alt loc si uita asa o iei de la capat.M-au mai incalecat si pregatirile ptr nunta: prima nepoata din familie are nunta pe 14 si da si alearga dupa cumparaturi.Pentru Andrei am cumparat un frumos costum de barbat(sacou, vesta si pantaloni)bleumarin, dar ptr care nu gasim pantofiori(decat sport).Andreea desi imi spusese ca ea vrea la coafor , ca n-ar fii fost in viata ei (multi ani mai are 6), acum s-a trezit ca ar vrea si ea o rochitza noua ca toata lumea este in nou imbracata si tot asa.Eu c-am la limita sant cu bugetul, rearanjarea casei mi-a mancat banii ptr masinuta mea, a mea nu cea de familie,cererea Andreei imi cade ...... .Eu am invatat-o sa-mi ceara mie tot cesi doreste, asa ca acum suport.
Va pup pe toti si mari si mici si mai ales pe cei fff noi.Sanatate.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

Lexi, nu are legatura moartea subita cu dormitul pe burta. Ai mei se sufocau sigur daca dormeau pe spate ca tot timpul regurgitau in somn si s-ar fi inecat.
Fetelor, sa-mi tineti pumnii maine! Am prima infatisare la tribunal:(((

Gabibarta
, din pacate se pare ca are.
Tocmai am citit zilele trecute un studiu care zicea asa: ca in Marea Britanie, dupa ce s-a schimbat indicatia de a pune sugarii la dormit din pe burta => in pe spate

=> numarul de cazuri de moarte subita a scazut la jumatate !

Noi ca sa evitam cele ce povesteai tu, l-am pus pe Matei mereu la dormit intr-o parte, cu un sul la spate. Normal asta a mers, pana ce a fost suficient de puternic, sa se intoarca singur.
Asa vom proceda si acum.

Andreea, ce bine ca sunt vesti asa bune! Bravo!
Acuma cu analizele astea, sa sti ca nimeni nu-i perfect, si la fiecare mai scartaie cate ceva. Asa ca daca numai o analiza nu-i buna si au fost eliminate toate cauzele posibile => relax.

De nascut am ales sa nasc prin cazariana pt ca:
1. asa am considerat eu, dupa ce am luat in calcul toate avantajele/dezavantajele. Nu e vorba numai de durere, ci si de alte urmari ale nasterii vaginale.
2. pe Matei tot asa l-am facut

Gaby, ce pischer ai acasa... mai, mai!

Madamasamy, spor la aranjat & alergat. Acuma n-ai ce face, scoate bani din piatra seaca ca sa imbraci copchila.

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

buna.
ce mai faceti?
noi bine, sanatosi, veseli, voiosi! voi???
ma bucur ca e vineri...
pupici tuturor.

Mergi la inceput

A cam luat-o razna forumul asta...

De abia acum am citit ce-a scris Gaby acum vreo 2 ore..

Trebuia sa vina pediatrul la Matei, a intervenit o urgenta si ramane pe sapt viitoare. Iar diseara tre sa ma duc la medicul de familie, dupa prenatal, blablabla.. am asa un chef.

_

Mergi la inceput

Si am uitat, bafta Gabibarta.
Cum a fost?

_

Mergi la inceput

buna.
ruxandra - ce a patit matei?? e bolnavior? multa sanatate!
pupici.
ce vreme urata!

Mergi la inceput

Nu Gaby, este un control de rutina, ca sa zic asa.
Ca nu l-a mai vazut pediatrul de pe la Sarbatori.

_

Mergi la inceput