All about Constanta (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
mai dragelor daca vreti si puteti sa va vedeti azi...e ok si poate ajung si eu pe la 6.30-7...depinde de program.
Sanzi hihihihihi abia astept sa vad cum raspunzi la aceste intrebari!
Ina ce bine ca ne mai scrii! noi iti tinem pumnii strans sa fie totul ok si sa vina bb cat de repede!
sa aveti o zi cat mai frumoasa si daca va hotarati sa va vedeti astept un telefon!
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, am inventat eu pe loc niste raspunsuri...hihi...daca vrei idei pentru mai incolo, poate le dezvalui. Bunica mea (Care era de fata cand cu intrebarile) ii dadea cu barza

Cornelia, ti-ai revenit dupa aseara??? Maria ce spune?

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hello...
La multi ani , Tatiana! Sa fii sanatoasa , fericita si implinita alaturi de cei dragi sufletului tau!
distractie placuta in we! (cred ca acum sarbatoresti)

Mai... deci dupa ora 17...in Parcul Piticilor ... e bine?
Am vorbit cu Adinutza si merge si ea cu Bodo si Andrada. Daca venim sigur o sunam si pe july...
Cred ca in jur de ora 18 ne pute4m aduna.... mai multe...
Un we placut tuturor!

Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani Tatiana.

Si pt ca maine sunt plecata la mare ,vreau sa-i urez un sincer la multi ani cu sanatate Oanei.
Oana,sa fi sanatoasa,fericita,iubita si sa ti se implineasca toate dorintele.
O zi buna tuturor.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

LA MULTI ANI OANA VETERANA!!! VIATA LUNGA, SANATATE SI ACTIVITATE PE FORUM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Oana,LA MULTI ANI!Fericire si tot ce-ti doresti pe lumea asta sa ti se-ndeplineasca!

Roxi,concediu la sfarsitul lunii,poate reusim sa plecam undeva,sotul nu promite nimic,insa nu-n afara tarii.Mi-ar placea ceva in genul Taniei,Moldova,Cluj,Satu-Mare,Targu-Mures,ca tiganu'cu cortu.In rest munca ca la balamuc,se opereaza,fff.multi taiati cu flexul,aveti grija,fetelor,daca aveti prin familie gospodari atentionati-i.Pupici flacaului tau!
Sinzi,eu i-as vreo 3 zile Ecoflorina,nu strica cu nimic.
Crix,succes cu gradi!Anul asta m-am lasat pe seama altora,la anu'caut mai mult!
Tania,te-am vazut cand ieseai de la munca,esti o.k.?Te pup,frumoasooo!

Pupici tuturor!

July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

La multi ani , Tatiana!
La multi ani , Oana!
Multa sanatate la amandoua si numai ganduri bune.

Tania multumesc ca mi-ai zis de intalnire.am casa plina de musafiri dragi inimioarei mele.
si sunt bagata pana la gat in diverse lucrari prin casa.

adriana - pupici pe maseluta dar....totusi da fuga la dintzolog.

zicea cineva de rani facute de flex....cred ca e caldura de vina ca si mie imi cam tremura ieri mana asha ca am lasat-o balta.

pupici si vreme de plaja!

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Vreau sa va intreb daca stiti ce se intampla daca i se sparge splina unui om? Sotul meu a avut ieri un incident cu masina si pt ca i-a intrat volanul in coaste-burta, dr a zis ca e posibil "prin simpatie" sa i se sparga splina. Pana acum e ok, il doare putin dar nu are alte leziuni.
Tania, imi pare rau ca s-a sfarsit asa iesirea noastra la pitici

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Adinutza ca sa stati linistiti mai bine face un eco.Aveti grija de voi.Aseara am iesit cu tati si nu v-am mai sunat.Ramane sa ne vedem alta data.
La multi ani Oana!Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi tie !

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani , Oana!
Sa fii sanatoasa, frumoasa,fericita alaturi de familie, iar viata sa-ti aduca numai impliniri si surprize placute!

July, pupici lui Teo! este mai bine???Noi mai avem ocazii sa ne vedem, dar de Teo chiar mi-e dor.... Mai, ma coplesesti cu admiratia ta...o sa te cred, sa stii...

Alina(mav), nu cred sa fii fost doar o parere...stiu ca uneori hainele ne avantajeaza, dar nu te-am mai vazut de mult si cred ccc ca nu m-am inselat!

Adina, va tin pumnii sa fie bine! Nici nu poate fi altfel. Oricum...daca ai nevoie de ceva...spune-mi! sanatate multa lui Iuli si da-o incolo de masina, pana la urma... o schimbati cu alta noua...El sa fie sanatos sa mai faca bani pentru alta....E... am glumit un pic! Stiu din experienta ce inseamna sa te uiti la masina busita.....dar viata-i pe primul plan! Noi am mai stat juma de ora in Parc si apoi am plecat si....culmea am nimerit un taxi cu soferul iadului...a mers numai cu 70 la ora si facea niste slalomuri printre masini, sa mor nu alta.Apoi, cireasa de pe tort, a intrat pe culoarea rosie a semaforului...noroc cu o dubita de la politia rutiera care i-a taiat fata si l-a incetinit ca cine stie ce se mai intampla...cred ca-i ultima experienta cu taxiul...merg cu masina noastra, incet ca melcul, dar sigur....hihihi

Ionelia, nu-i bai... ne vedem noi pana la urma....Spor la treaba!

Pa!

Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput