All about Constanta (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Adriana,Arctic! Am combina Arctic de 4 ani.N-am avut niciodata probleme cu ea. Congelatorul ingheata beton. Iarna o tin pe pozitia max 2, iar vara 3.Desi are 5 pozitii nu am avut nevoie de ele. Este din cea tip A la consum(adica economica). Singurul dezavantaj este, ca o data la 6 luni trebuie sa decongelez toata combina. Modelul meu este cu motor unic. Dar acum au aparut si cu motoare independente-frigider+ congelator. Motivatia cand am cumparat-o a fost aceeasi cu a ta-se gasesc multe service-uri si piese, dar pe parcurs am aflat si alte avantaje: dintre cunostintele mele care au Gorenj, Indesit si Whirlpool - au vara probleme la partea frigiderului, mancarea se strica in 24 de ore, desi sunt puse pe pozitii maxime. Alte tipuri nu pot sa-ti spun.
Sinzi-drum bun si reacomodare usoara!

Wow,Narcisa-bine ati venit! ce fac piticii? Sunt tare scumpi si vad (in poze) ca au inceput sa se inteleaga bine!Poate pana plecati reusim o intalnire.
Eu am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirea de ... nunta! Sunta gata cu tinutele(poate reusesc sa fac o parada modei-pe webshots), cu pantofii si poseta rosii sau grena deschis, n-am rezolvat-o. Daca vedeti ceva de ocazie prin oras...help me!
O saptamana minunata!
Poze IULIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Roxa, a facut si echo si radiografie. Azi a fost si la control la Spitalul Militar, si e bine. Mai rau e cu sufletelul lui cand isi vede BMW prapadit, dar asta e, vorba Taniei, poate a venit momentul sa il schimbe cu unul mai nou.
Eu la serviciu am mai reusit o prelungire de 30 de zile, asa ca inca nu "ma mut" la Baneasa.
Ce ziceti, ne intalnim intr-o dupa amiaza la pitici?
Tania, trebuie sa zici da, ca sa-ti inapoiez sepcutele
Crig, Roxa, Tatiana, Camelia, Narcisa, Cornelia, Crixia, Laura, Lizuca, Alina, July...ce ziceti? Daca am omis pe cineva scuze...oricum ideea era sa ne intalnim cu piticii in parc, sa se cunoasca si sa se joace impreuna iar noi sa mai schimbam pareri...

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani,Oana
drum bun,Sanzi.
noi am fost tare ocupati,a venit sotul,am iesit,ne jucam cu dra,am avut motul,urmeaza maine ziua mea

sa va spun ce a ales Oani la motz in ordinea urmat:

• cardul
  • pixul
  • un ceas cu bratara

deci va fi magnat bancar ca le include pe toate(card,pix musai si va f si cocheta k e trasatura de familie de la mami si tati)
pusesem si poze,dar nu stiu de ce nu se puteau vedea,erau cu x pe elele-am sters si pun acum.
va pup

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

a 3a oara am pus poze pe yahoo si imi apar cu x si nu pot fi vazute,de ce oare?nu am patit pana acum,sa fie yahoo aglomerat?
ma laud si eu un pic cu ce stie Oani sa faca: arata nas,ochi,cerceii,parul,degetelele,etc,stie o groaza de animale si face ca multe dintre ele,vorbeste mult si deja zice cuvinte scurte:Oana e Ana,la bebe zice baba,masina e br,catelul e ham,cioara e cra-cra-cra,gasca e ga-ga-ga,bufnita e buhuhu,zice E'a(pisica Ela),cartea e ca'tea,toba e bum bum,vioara e ta-ta,canta tralala,etc.

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Ema mersi si La multi ani si tie pt maine!
Mey, care a indraznit sa voteze subiectul nostru cu mai putin de 5 puncte?!

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

oana, eu am votat 5 stelute.
eu fug acum la piata sa mai iau ce trebuie pentru musafiri si apoi sa mai strang nitel prin casa.aseara razvan mi-a varsat meiul la papagal si seara cand sa-l schimb de pampers era plin de mei lipit pentru ca-l dadusem cu o crema si du-te si spala copilul la 22 de mei.asta ca sa vedeti ce minunatii face copilul.in afara faptului ca aspiram la 22 seara in bucatarie.
va pup pe toate.sunt contra cronometru.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Narcisa esti in ro iubita? stai in cumpana? da-ne un semn pls sa ne vedem!
Adina e ok daca la ecografie nu au vazut nici o problema. succes la schimbat masina!
Tatiana wow felicitaaaari! asa fete mari mai da!
Ema azi e ziua ta? la multi ani fericiti si sa ai parte numai de bucurii! si Patrick a ales tot card-ul la mot, dar al doilea, primele au fost cheile de la masina felicitari pentru Oana vorbareata.
Tania nu ai gasit nimic rosu/grena la jacobs in centru? vezi ca sunt reduceri ca lumea si la il passo in tomis....si acolo mai gasesti incaltari de gala ...nu sunt ele clasice dar sunt de efect!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Oana,mersi.
Roxa,dap e ziua mea azi,am implinit 30 de ani si ma simt f binemersic de urarinoi ne topim dupa dra,mai ales ca acum vorbeste,are o voce de Donald din desene animate,e o scumpasi eu vreau sa ne vadem dk va mai intalniti

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

la multi ani EMA!!! OAni sa-ti lumineze sufletul si sa te mentina tanara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La multi ani Ema! Sa aveti parte numai de bine!

Cam slaba activitatea pe aici...
Haideti, poate ne intalnim saptamana asta...

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput