Picioare umflate
Raspunsuri - Pagina 2
Victoria spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Victoria, chiar asa se numeste "drenor hepato-renal"? Incerc sa vad daca-l gasesc si eu prin Ploiesti, ca am aceeasi problema si acum de la caldurile astea e mai accentuata.
Da, exact asa se numeste.Sau poate ai pe cineva cunoscut in Buc, ti-l cumpara si ti-l trimite.
veni, vidi, Victorie!
sheherezada spune:
Mie mi se umfla si mainile nu numai picioarele.Sa iau si eu acelasi drenor hepato-renal?
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
ana_maria222 spune:
aceeasi problema o am si eu...de 5 ani de zile am gleznele umflate..nu se desumfla deloc si ma junghie tareeee!!! dar eu am probleme cu glanda tiroida.....retin apa.....
sare nu mananc deloc de nu mai tin minte cand!!! chiar nu stiu cu ce sa ma mai dau..ce sa mai fac...sa nu ma mai doara!!!!!
Pozeeee
Mancarica
kitty_nic spune:
Va multumesc mult pentru sfaturi. In lipsa drenorului hepato-renal pe care nu am reusit sa ajung sa il iau de la farmacia respectiva am incercat Tinctura de Ienupar (care in linii mari are cam aceleasi functii) si de care va spun sincer ca sunt foarte multumita.
Va multumesc inca o data pentru ajutor.
Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
doinabita spune:
O sa iti dau mai multe sfaturi am patit si eu dar nu chiar asa de tare ca la tine.
- verifica-ti tensiunea,sau poate ai probleme cu rinichii.
-bea lichide multe de preferatceaiuri diuretice.
-incearca sa iei o pastila de Furosemidd,rau nu poate sa-ti faca doar ca te vei duce la toaleta de mai multe ori...
-eu patesc asa cand acumulez lichide si nu le elimin.
-MANCAREA SA NU FIE PREA SARATA!
ASTEPT RASPUNSUL TAU.
-sa nu iei pastila cand esti la servici caci e cam...
bita doina
bufi spune:
Si eu am problema asta, in mod deosebit cu picioarele...dar mi se umfla cel mai mult cand este cald, cand port incaltaminte cu toc si cand sunt inainte de menstruatie, iar mainile mi se umfla cand sunt obosita si este cel mai bun semn ca trebuie sa trag pe "dreapta" si sa iau o pauza...
Cred ca decizia de a elimina sarea este cel mai bun lucru si de a consuma multe lichide
Bufi