Buna fetelor
NICKOLLE nu trebuie sa fi asa de dezamagita ,incearca sa fi pitin mai tare ,nu le arata ca iti este greu .Daca zici ca stai separat de socrela atunci nu prea cred ca vei avea probleme cu ea,eu am locuit cu ea pentru aproape 3 ani .Sincera sa fiu ma ajutata si foarte mult.A fost fff rece si stricta cu mine la inceput dar pe parcurs ma ajutat si invatat ff multe lucruri penrtu care ii voi ramane recunoscatoare toata viata.SA revenim la problema ta,eu ena as fi putin mai atenta la cumnatica ta,din moment ce te tot intreaba de romania nu vad de ce nu iti raspundesau de ce nu te invata si ea la randul ei despre Japonia.MIE una mi se pare ceva dubios,daca iti este prietana asa cum pretinde sa fie te-ar ajuta sa le intelegi traditile,stilul de viata ,lucruri care pentru ei conteaza ff mult.Vezi sa nu se foloseasca de tine ca bona la bebelul ei.Nickolle fi puternica si incearca sa le inveti criterile de baza,,pentru ei conteaza si cat ar zice lumea ca noi avem sange latin si nu trebuie sa uitam lucrul asta mai trebuie sa nu uitam ca esti in japonia si esti casatorita cu un japonez.Parerea mea este ca conteaza fff mult sa le prinzi si sa te dai si dupa stiilul lor.TE va ajuta mult in casnicie ,pe mine una ma ajutat.