Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani, Marii!

Si La Multi Ani zisaCami!

Mult noroc in viata, sanatate, dragoste si un bb mic in viata ta!
Sa fii fricita!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

LA MULTI ANI CAMI !

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Multumim Doina si Tzuni pentru urarile de "La Multi Ani". Atat eu cat si Isabella suntem si Maria.
Doina Superbi puiutii tai. Sa inateleg ca Dorul seamana cu tati? Sau care din voi are ochii caprui ca nu mai tin minte? Succes la pregatirile de botez.
Tzuni noi abia am primit pasaportul Isabellei asa ca de-acum ma pregatesc sa-mi cumpar bilete sa vin in tara. Sa vad ce gasesc, cu nebunia asta care-i acum, de cand cu evenimentele din Londra. Insa botezul vreau sa-l fac in tara.
Delidana succes cu sportul si yoga. Ce mai face Artistul? Cuum se mai simte?
Roxana cum stai cu apa la bord?
CAMI pe unde te distrezi? La multi ani! Sa fi sanatoasa, iubita si cu cat mai curand. Sa ne traiesti la fel de optimista ca si pana acum.
Carmen daca nu ne dai o stire azi sa stii ca ... Vin la Iasi! Te rog spune-ne ca esti bine sau macar roaga pe cineva sa ne dea un semn din partea ta. Toate cele bune iti doresc.
Crystina multumim de complimente si spor la invatat. Sa-i dai gata pe toti.
Dragelor eu azi o sa fiu mai mult pe drumuri asa ca va urez de-acum petrecere frumoasa tuturor celor care poarta numele Sf. Marii sau derivate ale acestuia si celorlalti sa petreaca la fel de bine alaturi de ei.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Zuzi si Isabella La Multi Ani frumoaselor!

Cami, "La multi Ani" si fie ca cea mai mare dorintza a ta sa tzi se implineasca cat de curand!

Tzuni, saru'mana! Tot nu ai zis daca te ajuta cineva la vanzarea masinii pana la urma..

Carmen sper ca esti bine! Te asteptam sa dai un semn de viata! Ai 5 zile de cand nu ai mai intrat..tu mereu anuntai daca plecai pe undeva!

Ma intorc la invatat! Mai bag un ochi din cand in cand poate afla cineva ceva de Carmen!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

Multumim Doina si Tzuni pentru urarile de "La Multi Ani". Atat eu cat si Isabella suntem si Maria.
Doina Superbi puiutii tai. Sa inateleg ca Dorul seamana cu tati? Sau care din voi are ochii caprui ca nu mai tin minte? Succes la pregatirile de botez.
Tzuni noi abia am primit pasaportul Isabellei asa ca de-acum ma pregatesc sa-mi cumpar bilete sa vin in tara. Sa vad ce gasesc, cu nebunia asta care-i acum, de cand cu evenimentele din Londra. Insa botezul vreau sa-l fac in tara.
Delidana succes cu sportul si yoga. Ce mai face Artistul? Cuum se mai simte?
Roxana cum stai cu apa la bord?
CAMI pe unde te distrezi? La multi ani! Sa fi sanatoasa, iubita si cu cat mai curand. Sa ne traiesti la fel de optimista ca si pana acum.
Carmen daca nu ne dai o stire azi sa stii ca ... Vin la Iasi! Te rog spune-ne ca esti bine sau macar roaga pe cineva sa ne dea un semn din partea ta. Toate cele bune iti doresc.
Crystina multumim de complimente si spor la invatat. Sa-i dai gata pe toti.
Dragelor eu azi o sa fiu mai mult pe drumuri asa ca va urez de-acum petrecere frumoasa tuturor celor care poarta numele Sf. Marii sau derivate ale acestuia si celorlalti sa petreaca la fel de bine alaturi de ei.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Distractie placuta!
Pupa printesa din partea noastra!
Tzutzu are ochii caprui,copii seamana cu mine la nas

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Tzuni, gaseste o ora in timpul zilei cind ai timp si atunci apuca-te de exercitii. Daca vii acasa asa tirziu, probabil ca cel mai bine ar fi sa te apuci de sport dimineata inainte sa pleci la munca. Macar o jumatate de ora daca mai mult nu poti. Trebuie sa te mobilizezi, haide, iti fac galerie . Sa ai spor! A, incearca sa dormi mai mult, poate si din cauza asta esti asa de obosita.
Eu am fost azi la yoga, n-am avut timp sa merg la sala.
Zuzilici, pe sotu' l-a pocnit o raceala nasoala....scapa el si de asta....

Noul capitol este aici
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput