Nou stil de viatza (110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

TZUNI

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

ZUZILICI stiam ca uleiul de masline e foarte bun.Itzi dai pe par si stai cu el cat de mult potzi,apoi te speli si tot asa...

toata gasca!

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Nu-mi spune nimeni ce e cu disociata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Violetik

Nu-mi spune nimeni ce e cu disociata?

Violetik ce fel de disociat vrei sa tii? Poti sa ti pe zile pe mese ... care din ele te intereseaza? Sau poate te gandesti la dieta 3 zile lactate, 3 zile legume/fructe, 3 zile carne???

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastad

ZUZILICI stiam ca uleiul de masline e foarte bun.Itzi dai pe par si stai cu el cat de mult potzi,apoi te speli si tot asa...

toata gasca!

Album Oana

Doina multumesc mult! Te pupic si pe tine si pe Onitza si mai ales pe Doru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Zuzi, merci ca esti intotdeauna receptiva .Defapt ma interesa disociata pe cite o zi. Cea de cite 3 zile o stiam. Nu tin minte ordinea produselor, cit si care anume sunt ele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Violetik

Zuzi, merci ca esti intotdeauna receptiva .Defapt ma interesa disociata pe cite o zi. Cea de cite 3 zile o stiam. Nu tin minte ordinea produselor, cit si care anume sunt ele

Violetik uite ce-am gasit pentru tine:
Dieta disociata simpla
Reteta de slabit:

Aceasta dieta disociata este o dieta ce tine relativ putin (4 zile) si este ideala pentru a pierde din greutate inainte de un eveniment important!
Principala caracteristica este consumarea unui singur tip de alimente in fiecare din cele 4 zile.

Ziua 1: fructe (se alege un singur fruct, de exemplu mar, si se consuma in cite cantitati se doreste).

Ziua 2: lactate - un sigur fel dintre branza, lapte sau iaurt, in cantitati la alegere

Ziua 3: cartofi, fierti, fara condimente sau unt.

Ziua 4: carne, slaba, de pui sau vita, nu prajita in ulei.

In urma dietei, daca este tinuta corect, se pot pierde aproximativ 2-2.5 kg si este relativ simplu de tinut.

Mult succes!

Mergi la inceput

Cred ca deja v-ati dat seama ca am facut o mare tampenie cu tratamentul acela. M-am spalat de 3 ori pe cap si tot degeaba ... miroase de-mi vine sa ma tund. Doar parul (atat cat mai este) s-a facut parca mai frumos si mai stralucitor.
Acum ca v-am impartasit si ultima mea "prostie" v-am si va urez o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Delidana, aseara mi-am facut iar programul la saltelutza, am fost constiincioasa, m-am gandit la tine . Azi am vazut ca ajunsesem deja la 70.5 ceea ce m-a bucurat enorm...sper sa o tin in acelasi ritm . Pe mine in general ma omoara stressul, adica cand nu gatesc ce trebuie si apuc sa bag in gura interzisele ...si mi-e ca acusi incep scoala si vine iar stressu , da mai vedem noi pana atunci. Azi am colindat iar magazinele, din lipsa de activitate, si iar mi-au venit noi idei de cumparaturi .

Zuzi, n-ai mai putut sa-i faci prelungire de viza mamei tale? Cand trebuie sa te intorci la serviciu? Imi amintesc cand era fiimea mai mica parca eram teleghidata ...si acum ma gandesc cum oi fi facut fata ...du-o la daycare dimineata , mergi la scarbiciu, ia cupchilu, da-i sa manance, samd...nu stiu cand o fi trecut timpul ...acum stau si ma uit la ea si ma minunez cat de mare s-a facut donsoara mea.

Crystina, cum merge studiul? Lilly ce face?

Mephala, io cand ma uit la mamici cu bebici micuti ma ia nostalgia deja

PS: Ati vazut ce s-a intamplat la Heathrow? In ce fel de lume oare traim?

V-am pupat,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Khristin uaaaaaaaaaaau ce fetitza frumoasa ai! Iar tu esti superba in pozele de la botez! Ce bine ca te mai vede omul....
Zuzilici, ce salata ti-ai tras tu acolo, in par? Io de ani de zile imi tratez parul o data la saptamana cu petrol amestecat cu apa (O parte petrol doua de apa). Solutia o intind pe par cu o bucata de vata, invelesc parul cu un batic si dorm asa cu el o noapte intreaga. A doua zi il spal si pret de cateva ore ma feresc sa stau in preajma fumatorilor, aragazului sau brichetelor.... Pleaca mama? Of! Vin io pe post de baby-sitter? Mai si gatesc daca vrei...
delidana, cum stai cu sportul? Si...cand punem in aplicare ideea/concurs pe care o gandesti?
mephala, esti bine?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput