cosul de gunoi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu am asa ceva, dar nu pot sa te ajut cu poze, decat peste 2-3 zile. L-am cautat de mi-au iesit okii prin selgros sau prin metro, practiker, bricostore. L-am gasit la o firma specializata pe accesorii si pal pentru mobila de bucatarie. Ii zice regency si are magazin pe vergului, la intersectia fundeni cu pantelimon, cum vii de pe fundeni traversezi pantelimonul si e imediat pe dreapta.
Acu vad ca esti din iasi... Poate gasesti totusi la metro

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

oh, e simplu, eu am de 6 ani asa un cos de gunoi! in Romania (sic!) sa vad daca pot sa-i fac poza, "mecanismul" e simplu de tot...

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu il am de cum 4 ani cand mi-am schimbat mobila de bucatarie.Am facut-o la comanda si a venit cu mobila.La Practiker sigur gasesti.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Astept poze cu tot interesul caci m-am hotarat sa-mi "improvizez" unul daca nu pot altfel; cineva iontreba ce are un cos simplu fara capac? nu are nimic ... dar coloana mea are ... nevoie de operatie ... so ...

Cel mai mare bine pe care il poate face un tata copiilor sai este sa o iubeasca pe mama lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gata, hai ca ma duc sa pozez. Sper sa nu ma deturneze fi-miu, adik sa mai doarma si el o juma de ora macar.
Uite acia poze www.dropshots.com/day.php?userid=156935&cdate=20060805&ctime=103938" target="_blank">cosul de gunoi

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Multumesc din suflet pentru poze; imi sunt de folos caci eu voiam sa fac ceva mai simplu (atat imi imaginam); dar ce am vazut la tine chiar ca mi-a placut;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Un astfel de cos am si eu, dar din plastic alb. In interiorul suportului se afla un cos adevarat, in care pui punga. Poti lua cosul cu totul sa-l duci la ghena, nu doar punga. Se spala foarte usor.
Atentie pt cei care vor sa improvizeze: cosul asta se monteaza pe usa de mobila, dar capacul se fixeaza in interior, sub chiuveta. Astfel, cand inchizi usa, capacul se lasa peste galeata, astfel nici nu mai ies mirosurile de-acolo. Cand deschizi usa, capacul este retinut si se ridica. Fiu-meu (2 ani) deschide usa si arunca pampersu' fara sa atinga nimic decat manerul usii!

PS L-am gasit la Tamilia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Revin ca sa spun ca suportul are un sistem dedesupt, care, cand deschizi usa, culiseaza si galeata (cu suport cu tot) iese in afara. Nu mai trebuie sa te apleci sa arunci sub chiuveta.

Si am mai vazut un sistem interesant la prietena mea din Alaska (ehe, nu am vazut personal, webcamu' sa traiasca) - in blatul de bucatarie era decupat un cerc. Peste asta se punea un fel de capac. Sub blat, pe sine, era cosul de gunoi. Dadeai capacul la o parte, curatai legumele si aruncai resturile acolo.

Mergi la inceput

Faza cu decupajul blatului e si mai bestiala ... pentru mine care am mai probleme cu coloana, merita sa incerc si asa ceva ... merci inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si noi vrem sa ne punem din acesta, dar ma tem ca e mult prea mic si trebuie sa merg prea des pana afara la container . Numai pampersii umple 1/2 din el. daca ar fi ca in Germania, si nu numai: saci pt fiecare (hartie, plastic, etc) ar fi mai bine...

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput