cosul de gunoi
Scuzati tema dar am auzit la prietena mea ca a vazut in Italia ca la bucatarie aveau cosul de gunoi agatat de usa mastii de chiuveta astfel incat, cand deschizi usa mastii se "deschide" cumva si cosul; aveti asa ceva? puteti atasa poze? vreau si eu caci tare ma mai doare coloana ...
Raspunsuri
katty spune:
Ce subiect simpatic! Sora mea are asa, locuieste in Bucuresti, dar nu m-am gandit niciodata sa-i cosul de gunoi! Si nici nu prea ajung zilele acestea pe acolo!
Intr-adevar e igienic, fiindca nu mai pune copilul mana pe cos, pune doar ce-i de aruncat inauntru!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
papadie spune:
uite www.improvementscatalog.com/product.asp?product=233659zz&dept_id=50&cm_ven=Froogle&cm_cat=Home_Focus&cm_pla=OverDoor_Trash_Bag_&cm_ite=233659zz&code=macs=MP6WFGL" target="_blank">aici
Poti sa iti improvizezi si singura asa un cosh. Agati de usa dulapului o plasa de metal si inauntru si peste margine pui un sac de gunoi.
liliac1 spune:
Da, am vazut ca sunt de-astea incorporate dar n-am acum poze. Da-i o cautare dupa "cos jolly" sau accesorii de bucatarie si poti sa gasesti tot felul de chestii simpatice...
roxanaz spune:
da, asa am si eu. exista si in selgros/metro asemenea cosuri de gunoi, se ataseaza prin suruburi de partea interioara a unei usi din mobila de bucatatarie. e practic.
Roxana
daniella4 spune:
Chiar ca-s practice, din pacate nu se prea gasesc in Rom. Ce-i drept in Selgros n-am fost.
claudia_a spune:
Este in Metro asa ceva pe "allea" cu coshuri de bucatarie... cam 300.000 parca...
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
ralcat spune:
Am io cos de genul asta si e super fain. Ni l-a montat cel la care am facut mobila de bucatarie. Am vazut expuse insa in practiker si in bricostore si de acolo ne-a venit si noua ideea.
Succes
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Carmi spune:
Si noi avem, nu e deloc greu sa ti-l faci singura.
Cumperi un cos cu capac, doua ´agatatori´(sau cum s-or numi),
le montezi pe usa si gata.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
lacrabaciu spune:
Sincere multumiri tuturor; ma duc la metro la noi in Iasi sa vad cum stau lucrurile; eu si asa stau cu mobila de bucatarie nemontata la locul ei caci nu mai termina cei cu gazul, sa putem pune centrala, apoi sa mutam aragazul pe peretele opus si apoi sa montam mobila caci este cat toata lungimea peretelui; dupa ce gasesc o solutie, pozez si postez;
Cel mai mare bine pe care il poate face un tata copiilor sai este sa o iubeasca pe mama lor!