Mamici de iulie - august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Larissa, ce bine ca ti s-au rupt membranele acasa. Ma gindesc numai sa nu mi se intimple asta in oras sau mai rau la munca. Si s-au rupt membranele fara contractii?

Nati si minunea din burtic 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

MADYN tocmai vroiam sa va sugerez schimbarea tickerului pe care vad ca tu ai facut-o cu succes. Poate le inveti si pe celelalte fete cum s-o faca.

pupici.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

for2nity sigur ca incerc sa le arat si fetelor cum se face semnatura scurta! Poate ca ar fi bine sa nominalizezi care are semnatura lunga, caci, sincer, la monitorul meu nu se lateste pagina la ninio semnatura (deci, eu nu-mi dau seama de la cine se lateste pagina, si probabil ca nici fetele nu-si dau seama)

39+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mamanati, da din pacate s-a rupt apa fara sa am contractii..contractiile mi-au fost induse prin perfuzii cu oxotocina.
Cel mai bine e sa ai contractii si sa se rupa apa pe final..ca sa poata cobori bebe mai usor. O fi ereditara asta cu ruperea membranelor ca mama mea la cele 2 sarcini a patit la fel ca mine. ( adica s-a rupt apa fara sa aiba contractii)

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Deci semnatura scurta se face asa:

[ url="adresa ticker" ]Bebe (sau alta denumire pe care o doriti)[ /url ]

Mai sus am lasat niste spatii intre [ si url, care trebuie sters,la fel am lasat spatii intre " si ] si intre [ si /url si intre /url si ], care deasemenea trebuie sterse.

Daca nu m-am facut inteleasa puteti citi AICI despre subiect sau dati un "Reply with quote" la mesajul meu si vedeti in ce mod am facut eu semnatura.

39+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele
Ce vrednicutze sunteti voi, ce mult ati scris, abia reusesc sa va urmaresc....din pacate nu mai sunt asa de constincioasa la scris ca inainte, ca parca ziua trece prea repede si nu am timp de nimic.
Azi avem 40 de zile de la eveniment si am fost la biserica sa ne citeasca preotul. Mai avem controlul de 6 sapt vineri si apoi plecam la munte pentru 2-3 saptamani, ca nu se mai poate aici. Luca suporta foarte greu caldura, vomita des si transpira, asa ca il ducem la aer curat la bunici la Sinaia.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MADYN

Deci semnatura scurta se face asa:

[ url="adresa ticker" ]Bebe (sau alta denumire pe care o doriti)[ /url ]

Mai sus am lasat niste spatii intre [ si url, care trebuie sters,la fel am lasat spatii intre " si ] si intre [ si /url si intre /url si ], care de asemenea trebuie sterse.

Daca nu m-am facut inteleasa puteti citi AICI despre subiect sau dati un "Reply with quote" la mesajul meu si vedeti in ce mod am facut eu semnatura.

39+ my little treasure
Bebelica

singura problema este ca adresele de pe tickers factory, care contin semnul ; acelea nu vor merge aici, am vazut ca tu ai schimbat si ti-ai facut pe alt site.

Si apoi, daca spuneti ca nu va deranjeaza ca se lateste pagina si nu va deranjeaza la citit, atunci e in rgula, eu nu va impun sa faceti asta.

eu am laptop cu monitor de 15' si ma enerveaza sa tot scrol pe lateral, dar daca pt voi e ok, e ok si pt mine.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

lArissa, da Rares tot asa mancacios este, are deja 4,300 kg,a inceput deja sa fie un pic obraznicatura nu-i ajunge sanul si ii dau si supliment, sper sa il pacalesc cat mai mult asa si sa nu refuze sanul. Acum mai face colici si il doare burtica rau cand trebuie sa faca kk dar il calmez cu baby drink.
M-am refacut f. bine, dupa o saptamana alergam deja prin casa cand plangea Rares. Ca sa-ti spun sincer, mi s-a parut un pic de sadism sa lasi copiii in salon cu mame care abia au nascut si sa nu le dai nimic de mancare in conditiile in care mamele nu au lapte suficient sau deloc in unele cazuri. Eu la inceput am fost foarte incantata de aceasta practica din universitar, dar acum, dupa ce l-am adus pe Rares dehidratat acasa cred ca trebuie analizat de la caz la caz.
Ma bucur ca Alexia si-a revenit si suge bine. Iti doresc sa fiti amandoua sanatoase si sa creasca ca un aluat de cozonac.
Va pupa pe toate
Aysha si Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MADYN

for2nity sigur ca incerc sa le arat si fetelor cum se face semnatura scurta! Poate ca ar fi bine sa nominalizezi care are semnatura lunga, caci, sincer, la monitorul meu nu se lateste pagina la ninio semnatura (deci, eu nu-mi dau seama de la cine se lateste pagina, si probabil ca nici fetele nu-si dau seama)

39+ my little treasure
Bebelica

martta, Alexia27, emiliapop, letitzia
astea le-am remarcat pe ultimele 3 pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madyn, eu mi-am luat de la barza carut princess, este mai mare, mai sanatos, ca pt toamna-iarna; am fost ieri pe acolo si au adus caruturi mai usoare, de vara, foarte frumoase, flamingo cred ca se numesc, de toate culorile, tot asa, cu roti sanatoase;
la ce ora vrei sa mergi la dr? ca nu ma lasa inima sa nu vad ce face bb a mea, mai ales ca sotul pleaca, sa stim si noi cum stam, isi ia concediu sau saptamana viitoare;

anasia 39+ Alessia

Mergi la inceput