Vine barza? 22

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

chiquitita sint de acord ne luam de minuta, mergem toate o data.
dar cum ai spus, cind vrea cel de sus o sa avem si noi bb mult dorit.
pina atunci, speram speram si iar speram.
cele mai grele momente sint cind astepti luna de luna, vine sau nu vine, dar ne-am invatat una de la alta ca o sa avem rezultatele dorite, exemplu ne sint multe fetele care au trecut la odisee.
pupici, si sa auzim de cit mai multe gravidute.

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pusichet, asa sa fie. Ne ajuta Sfanta Maria acuma cu siguranta!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, va multumesc tuturor pt. suport. Sunt relativ bine. Am scris la cap. despre SEU cum s-a intamplat si mai ales de ce eu totusi cred ca nu a fost SEU...

Mihaelaa: sorry, am uitat sa te felicit. Sa ai grija de voi, sa fie totul bine

Mergi la inceput

Tabi, am citit si eu povestea si...poate ai dreptate..dar exact asta ti-ar mai lipsi sa te gandesti acum. Incearca sa te refaci fizic si psihic (cred ca deja te enerveaza sfatul asta ca e banal si doar tu stii cum e)..of doctorii astia...

Mergi la inceput

Cam liniste pe aici, chiar nu mai are nimeni simptome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Fetelor dragelor, nu sunt foarte activa pe forum, dar am citit toate topicurile. M-am bucurat si m-am intristat odata cu voi.
Thabita, mult curaj in continuare!
Am o nelamurire: sunt in ziua 29 a cm care, de obicei este de 26 de zile. Astazi a inceput sa curga maro destul de abundent, dar nu am dureri ca de obicei. Am facut aseara un test de sarcina care a iesit negativ. Ma tot intreb daca o fi sarcina, pt ca mie nu-mi intarzie niciodata ciclul. Vine mai devreme, dar nu intarzie. Or fi "rushii" ? Ma tot framant, nu am stare, ma duc la toaleta din 10 in 10 minute, sa verific...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Buna fetelor! E prima oara, cred, cand intru aici. In primul rand, felicit proaspetele gravidutze, sa va dea Dumnezeu sarcina usoara si bebelusi sanatosi.
Mi-e si frica sa vorbesc despre simptomele mele (sa nu "jinx-ez"...)... Am facut 3 luni tratament cu Orgametril, pentru ca n-aveam progesteron. Am intrerupt 1 luna. Acum am niste simptome de ciclu... Ma doare burta, un pic spatele, sanii sunt extrem de sensibili (mai ales mameloanele) - si nimic... Medicul mi-a spus (la vreo saptamana dupa ovulatie - eu asa zic ca a fost ovulatie, din moment ce ma intepau ovarele...) ca imi va veni ciclul... Trebuia sa-mi vina la 30 de zile, iar acum suntem in ziua 34. Nici gand sa-mi cumpar test, nooo, pai ma stiu farmacistele ca pe un cal breaz... Mai stau. Mi-e tare frica sa-mi fac test (la ultimul test negativ am plans)...
Nici nu stiu daca a inteles cineva ceva din ce-am spus, ca-s tare incoerenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Vai, daca ati stii ce prostii mai fac! M-au mancat palmutele sa butonez netul sa vad si eu ce inseamna visul de azi-noapte... Ma rog, pe site-ul respectiv era si ceva despre numerologir si despre tarot. Si ma mananca degetelul sa pun o intrebare la chestia cu tarotul (ca cica iti da raspunsul exact)... Bineinteles ca am intrebat daca mai fac un copil... Raspunsul a fost nu. Stiu ca toate prostiile astea sunt doar prostii, dar, iaca, mi-am stricat ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Akella, zau ca te manca degetul! Pai, ce-ti trebe'? Alea-s prostii!!! Ia, mai bine, pune mana si fa un test, nu?

Poze Laura

Mergi la inceput

Akella, fa un test neaparat! P.S. cum se numea site-ul cu tarotul?
Ayleen, mai fa un test maine dimineata; sa nu fi racit si sa fie o dereglare; mai bine mai fa un test cu urina de dimineata.

Mergi la inceput