Vine barza? 22

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Netza
chiquitita, lasa gandurile negre, fii optimista si roagate la Dumnezeu
ai sa vezi va veni bebe si la tine
eu i-ti tin pumii si ma rog pt tine
te pup, si capul sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Multumesc Claudi@, dar in fiecare luna ziceam acu raman sa vezi; am inceput sa ma si rog, nu ca nu m-as fi rugat pana acum, dar strict in scopul asta. Mai vedem

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, sa nu ma intrebati nimic de test pt ca eram prea somnoroasa cand am vrut sa-l fac si l-am stricat , iar altul nu mai am in casa...

oana, tu ai facut testul??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata fetelor,
Ce de gravidute la capitolul asta , ma inscriu si eu pe lista voastra a celor care asteapta sa vina barza cat mai curand. Bag de seama ca ati tras piciorul tare, voi proaspete gravidute .
Felicitari si sarcina usoara celor care au reusit sa ramana insarcinate si la cat mai multe II.
Eu sunt in ziua 18, am prestat luna asta dar sa vedem ce va fii .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

CLAUDI@,ai repetat testul in dimineata asta??
Cum e?? Hai nu fi secretoasa.....

La mine inca nici un rush nu-i de vazut,si cu toate astea eu tot nu sunt sigura.De cand am intrerupt anticonc. am avut cm la 24,25,26,27,28 zile.In ultimele 3 luni la 25 zile.Ma tot gandesc ca poate luna asta e una de 28 .NU MAI POT .Vreau sa stiu odata sigur....
Aseare am vb cu sotul de o eventuala programare la dr,dar el spune sa mai asteptam putin ca nu cumva sa fie numai o intarziere.Na problema e ca daca as mai sta cateva zile nu mai am cand sa merg,ca eu miercuri plec in Romania.Si cred ca la dr nu ma programeaza in ziua in care sun ....macar cateva zile ar dura...
Voi ce ziceti sa fac?Inca un test?
Va dulce!!!!!!!!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Mihaela: tu sigur esti insarcinata! nu inteleg de ce mai ai indoilei... dar, daca tii tu neaparat, mai fa 1-2 teste de urina

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

chiquitita : si eu gandeam aseara ca poate nu m-am rugat inca destul la DD,sau bb nu s-a hotarat inca sa vina la mine, sau poate asa mi-e scris sa nu ma bucur de copilul meu.Sunt in butoi azi nu te lua dupa mine.
Oricum continui sa scriu aici chiar daca nu am despre mine ce sa scriu prea multe, le felicit si le incurajez macar pe fete, mai ales ca cica in capitolele deschise de tine se lasa cu multe .

Felicit inca o data proaspetele gravidute claudi@ si pushy, bebei sanatosi si frumosi care sa va aduca numai bucurii va doresc.

Bubuleana eu cred ca la tine e ceva, mie in viata mea nu mi-a iesit vre-un test nici vag,nici punctat,nicicum pozitiv.Daca poti fa un test de sange si sti sigur, ca daca e trebuie tratament de sustinere.Tin pumnii!

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Mihaela sigur esti insarcinata , iar daca vrei sa mergi la vizita medicala, poti sa o faci si in Romania la un medic de aici si in plus iti poti face si test de sange care iti da un rezultat sigur.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata fetelor! Eu z28, nici un semn de rushi, durerile de burtica aproape au disparut sau, mai bine-zis, sunt altfel....mai sus si mai generalizate, asa...o durere surda....aseara am fost la o petrecere si nu m-am putut zbantui cat as fi vrut ca ma durea burtica..ufff...daca pana pe 30 nu apare nici un rus, mai fac un test.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Am facut testu la 5 azi dimineatza, a iesit si a 2-a liniutza dar tot asa ca ieri numai ca putin mai puternica.Astept sa deschida la magazin sa dau fuga sa mai cumpar un test, de data asta cumpar clearblue.
Dupa aceea fac programare la medic
Mihaela fa-ti programare la gine, ti se va face intai un test normal si dupa testul de sange. Stiu sigur asta pt ca am fost 3 luni la rand cu intarzieri de 1 sapt si de fiecare data mi-au luat sange.
Daca le explici ca este urgent si ca ai timp sa astepti sigur i-ti vor face o programare pt azi sau luni.
Hai incearca

Fetelor eu acum o alta pb, e de ras dar na tre sa intreb. Azi am programare la epilare in zona stiti voi care si ma ghandesc acum, oare sa ma duc? Eu sufar mult la durere si-mi este frica dat fiind ca acu sunt 80% convinsa ca sunt. Nu patzeste nimic ?
Va rog nu radeti, sau radeti pe infundate, numai din tastaturi sa n-o faceti

Mergi la inceput