mamici de sept-oct2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi e super patutul!Din asta am si eu la Alesio (primit de la nepoata-mea) si acum tot din asta vreau sa-i cumpar si la bb mic.Si tot de la barza....daca trimit si in provincie...
Cat a costat?Sunt preturile afisate pe site-ul lor?Ce culoare ai luat?

Susa imi place mult caruciorul!Tie ce nu-ti place la el??Sa-l folositi sanatosi(si voi Lexi patutul)!

Mirabelac starea asta de moleseala poate fi si de la caldura si de la TA mica....e nasol oricum.Sper sa te ajute ciocolata!

Restul fetelor azi faceti pauza???????

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Nu fac pauza Pufy dar dupa criza de plans pe care am avut-o de dimineata cand i-am povestit lu' barbati-miu de Try, parca nu-mi vine sa fac altceva decat
Sincer mi-e si frica sa mai deschid calculatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Lexi, acelasi patutz l-am ochit si eu. Chiar azi am facut un calcul pt tot ce-mi trebuie. Sa-l foloseasaca bb sanatos iti doresc.
Fetelor, patutul costa 330 iar saltelutza 120.

putzuruca 31+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Rectific...patutzul costa 260 RON

putzuruca 31+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Si eu is prin zona, dar parca n-am vlaga...
Lexi, e foarte frumos patutul si n-a costat nici mult. Sa-l folositi sanatosi!
Susa, si caruciorul vostru e frumos! E practic, ai sa vezi.

Eu azi astept sa treaca timpul, pur si simplu. Ma am vreo 3 zile si intru in sapt 33.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Try sunt cu inima si gandul aproape de tine.Dumnezeu sa va ajute sa fie totul bine.

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Acum am terminat de citit si eu din urma...sper din tot sufletul sa se termine cu bine pentru Try ...
Da Itzy am primit mesajul tau mersi...eu credeam ca inca se posteaza la subiectul anterior...
Caruciorul care l-am luat e super frumos sunt multumita dar cel de la "Cam" l-am mai postat o data era favoritul meu :
http://www.reclama.ro/carucioare-copii/carucior-cortina-x-3-tris-325/
Oricum e frumos si acesta si sunt fericita ca am scapat de un stress...si nu ii mai bat la cap nici pe cei din jur...am luat si salteluta din fibra cocos care are si un strat de burete intre ca sa fie un pic mai moale 1.300.000..acum urmeaza sa merg la cumparaturi pt cadita si ce mai e de luat pt bagaj...Va pup si mai scriu...Sanatate la toata lumea

Silvia32+
Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

vad ca nu apare pagina cu caruciorul meu favorit...o sa o caut mai bine..paaa

Silvia32+
Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by Susa

vad ca nu apare pagina cu caruciorul meu favorit...o sa o caut mai bine..paaa

Silvia32+
Lukas-Daniel
POZE

Nu apare poza pt ca faci reclama. Pune linkul cum zicea Pufymic dar fara puncte adica sa scriem noi nu sa il accesam...ca nu iti da voie.

Itzy-Bitzy
32+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna , am intrat mai devreme, dar am tot citit!
M-a impresionat ceea ce a patity
Try, dar stiu ca sansa ei este ca nu i s-a intamplat in Ro. Fetelor ce simptome sunt/ Cum iti dai seama ca bb e bolnav in burtik?

SEPHORA- si eu sunt ca tine, socotesc lunile ca 4 sapt. si acum termin si eu luna 8. Daca am socoti ca la 36 saptamani termina luna 8, inseamna ca foarte multe dintre noi nasc la 8 luni 1/2, addica 38 sapt? E corect, sau m-am prostit?
Cat despre Bamboo, te invidiez ca acolo mi-am facut veacul, dar acum n -am mai ajuns. De abia astept sa-mi reiau vechiile' vicii'

MIRABELAC- si eu sunt dispe cu patutul .Si mie imi plac cele de la Graco; dar pr mea e ca au niste cculori de te baga in depresii cand le vezi! Astia n-au auzit de galben verde, portocaliu, de culori vesele ca doar sun t patuturi de copii nu de mumii!

ALESSIA80 31 +
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput