mamici de sept-oct2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 25
itzy-bitzy spune:
Hei burtici vad ca intr-adevar a inceput programul de WE.
Sephora
intr-adevar ff frumos patutul dar si mie mi se pare scumputz. Chiar vorbeam cu sotul meu ca nu stiu ce sa luam . Colegele ma sfatuiesc sa iau de lemn ca e mai solid, altii spun ca s eloveste bebe, si e mai bun ala de panza...offf asa ma enervez ca nu ma pot hotari.
Mirabela si cel pe care l-ai ales tu e frumos. Acum eu ma intreb daca salteluta aia este grosutza, sau este f plata asa...eu as vrea din aia din fibra de cocos sau eventual relaxa.
Stie cineva daca se gasesc saltelute din astea si pt patuturile din panza?
Pupici si numai bine. Noi ne pregatim pt plimbarea de seara ca sa dormim bine.![]()
Itzy-Bitzy
32+ cu
Ana-Maria
POZE
itzy-bitzy spune:
Mephala si ce fel de saltelutza are cel tip tarc ca pe mine asta ma intereseaza mai mult.
Itzy-Bitzy
32+ cu
Ana-Maria
POZE
MamiLili spune:
Buna seara tuturor!
Am revenit si eu din dulcele (dulshili - ptr cunoscatori
) targ al Iesilor. Si n-am venit cu mana goala, ci plina de vesti.
In primul rand, Eloise, abia azi am citit ce mi-ai mai scris ieri ... exact cum ai anticipat, te-am recunoscut din poze si m-am bucurat tare sa te vad si sa te cunosc, pacat ca n-am avut timp sa ma vorbim. Cat despre zambetul laaaaaarg cum ai zis c-aveam, asa-s eu mereu, vesela si zambitoare. Despre eco 3D zic si eu c-ar fi putut fi mai spectaculoasa, eu una i-am vazut fetisoara bebelusului si asta ma bucura. Am trait totusi cu impresia ca dr nu stia ce sa-mi mai arate si relua aceleasi cadre ca sa umple timpul. E doar o parere. L-am intrebat ce greutate are bebe si mi-a zis ca intre 1200g si 1700g, deci cam 1500g...
Azi am fost la dr care-mi supravegheaza sarcina, a zis ca e inchis colul, nu-s probleme, deci treaba-i buna.
Multumesc mult fetelor care ne-au incurajat si sustinut ieri pe cele care am facut eco.
Vauva, zici ca in timpul travaliului poti sta in jacuzzi? 

Looooool la Iasi unde e un singur eco 3D si un singur anestezist ptr epidurala sigur vom sta toate in jacuzzi! Ce bine de cele din alte tari ca au conditii bune. A propos, mai povesteste de Finlanda, e interesant. Intr-o zi, cand voi avea mai mult timp, va voi povesti cum am fost in cel mai izolat loc din lume, in mijlocul Oceanului Pacific, undeva intre America de Sud si Noua Zeelanda. Voi scrie off-topic, asta e, cine vrea - citeste, cine nu - nu.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
28 sapt cu 
mephala30 spune:
Itzy. nu stiu daca se poate numi saltea...e ceva ft. subtire...dar salteaua de la patutul de lemn mi-am pastrat-o si o voi folosi acum.
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Itzy. nu stiu daca se poate numi saltea...e ceva ft. subtire...dar salteaua de la patutul de lemn mi-am pastrat-o si o voi folosi acum.
Carmen(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Da am vazut ca e ceva din plastic imbracat parca in ceva fas si burete. Dar se portivesc ca marime cea de la patutul d elemn?
Itzy-Bitzy
32+ cu
Ana-MariaPOZE
eloise spune:
Mirabela hai nu te supara ca se mai intampla sa nu raspunda nimeni la unele intebari... pur si simplu nu se nimereste pe faza vreo fata care se pricepe... suntem multe si fiecare cu ale sale...dar in linii mari exista multa bunavointa si solidaritate.
Despre patutz eu nu stiu prea multe pt ca inca nu am cumparat, intentionez sa cumpar unul dupa ce intru in luna a 8-a. Noi cred ca vom lua tot pliant (textil) pt ca ni se pare mai practic si-l poti lua peste tot- la bunici, in vacanta etc. L-am vazut pe cel ales de tine si pare foarte fain.
Iar despre inaltimea fundului uterin, stiu ca trebuie sa corespunda in linii mari varstei sarcinii, dar acum nu te astepta sa aiba precis 32 cm daca tu esti in saptamana 32, pentru ca natura nu sta cu rigla si apoi mai depinde si de la femeie la femeie, la cele mai scunde de exemplu nu cred ca uterul va creste la fel de mult in inaltime ca la cele lungane. Stai linistita ca e in regula.
Eloise
28+ cu 
EU
Virsta bebe
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Da am vazut ca e ceva din plastic imbracat parca in ceva fas si burete. Dar se portivesc ca marime cea de la patutul d elemn?
inca n-am probat...bag mana in foc ca ma voi descurca, indiferent de marime (o 'adaptez' eu cumva)
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)Album Iustin
Mirabelac spune:
mephala am mai auzit chestia asta la prietenele mele ca bebe nu a stat in patut, insa eu as vrea sa-l obisnuiesc asa, nu vreau sa doarma cu noi. Dar cine stie cum o sa fie. Oare sa cumpar patutul mai tarziu? Eu am ales modelul dar nu l-am cumparat inca.
Mirabela sapt. 32

POZE
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by itzy-bitzy
inca n-am probat...bag mana in foc ca ma voi descurca, indiferent de marime (o 'adaptez' eu cumva)
Carmen(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Hai ca te mai intreb ceva si gata ies afara. Din ce este saltelutza...burete, relaxa, cocos...? Am si eu un offf.

Itzy-Bitzy
32+ cu
Ana-MariaPOZE
mephala30 spune:
Mirabela, e decizia ta...si mie mi-ar fi placut sa folosesc patutul si sa doarma separat de noi. Dar n-a fost sa fie...
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin