Secretele pielii frumoase !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Buna Olim ! Bine ai venit pe Topic !
Multumesc pentru mascuta ! Este simpla de facut si azi am si incercat-o ! Eu am razuit coaja de la portocala... ca altfel nu imi imaginam cum... Rezultatul este satisfacator ! Efectul de pelling este bland si asta mi s-a potrivit pentru ca nu vreau sa-mi dau bunatate de bronz jos !

Pentru cine nu este necesar un curatat intens si vrea sa protejeze bronzul o recomand si eu !

De la nivea eu am demachiantul cu Q10plus contra ridurilor ! Este exceptional ! Consitenta demachiantului este atat de.. pufoas, cumva -daca poti spune asa ceva despre o crema !

Va pup !
Sa fim frumoase !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Merci frumos pt welcoming
@ Charlie...am incercat lamaie, e si bun astrigent, si zeama de ceapa si de partunjel si....ca si cearcanele ies cu tone de fond deten si pudra, numai ca eu sunt adepta unui machiaj simplu...nu sa ma vopsesc ca un clown ...de baut apa beau...destula, nu cred ca 2l pe zi, dar incerc, si de o saptamana am incercat sa beau numai cu lamaie

Aici am vazut niste produse (sapun, gel dus, creme) pt whitening, dar mie cam frica sa le folosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Annie...uite ca am gasit ceva pentru ochi obositi si o sa mai caut..scuze ca vin asa tarziu dar nu am avut timp.

Multe dintre noi se trezesc, după o noapte grea, cu ochii umflați sau cearcăne adânci. Norocul nostru că există și soluții la astfel de probleme.

Portocalele
În asemenea situații o fiertură de portocale are efecte miraculoase. Taie o portocală felii și apoi toarnă apă fierbite peste ea. Lasă să se infuzeze câteva minute apoi înmoaie două tampoane de vată în acestă infuzie și aplicăle pe ochi câteva minute.

Castraveții
Dacă ai în frigider un castravete, taie-l felii și aplică-l pe ochi și pe toată fața câteva minute, ochii umflați își vor căpăta frumusețea naturală cât ai clipi. Același efect îl obții și cu două cuburi de gheață.

Uite si o pagina unde sunt multee chestii:http://www.gradina-online.ro/Tratamente_pentru_ingrijirea_ochilor_A3429.html
Tratament pentru cearcane
Compresele reci cu ceai de tei, in timp, va scapa de cearcane, iar ochii se odihnesc. Iar daca dati pe sprancene cu ulei de nuca, ele devin lucioase, aratoase si nu mai aveti nevoie sa folosit creionul dermatograf.

Scapati de paloarea oboselii
Merele rase prin razatoare mica si aplicate pe ten si decolteu va scapa de paloarea oboselii, fac ca tenul dumneavoastra sa devina rozaliu, placut si stralucitor. In plus aceasta combinatie hraneste pielea.

Deci alege de unde vrei.Te pup.
Inca ceva...

Mergi la inceput

Tizo! si eu tot Anamaria sunt
linku cu tratamente pt ochi nu merge =( "Warning: pg_connect() [function.pg-connect]:
asa ca o sa ma multumesc cu sfaturile date aici...si pt care sunt recunoscatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna fetelor! Nu am scris pana acum aici dar va citesc cu interes retele pe care le dati si chiar o sa pun in practica cateva.Eu am tenul mixt, insa probleme prea mari nu am . In schimb am pe fata niste punctisoare de grasime, se mai confrunta cineva cu problema asta? bine nu sunt chiar atat de multe dar suficient cat sa ma deranjeze pe mine.as putea scapa de ele in vreun fel?

nicol
34+

Mergi la inceput

Sa stii ca si eu puncte de alea albe pe fata...nu prea multe dar ca si pe tine ma deranjeaza...nu cred ca putem facenimic..decat la cosmetica sa ne ducem am auzit la fete pe forum.
Tizo..o sa vad ce fac cu linkul ala daca nu merge o sa pun retetele aici..dar e interesant ca e cu ceaiuri.

Mergi la inceput

Am mai gasit fetelor ceva foarte usor de facut:

Reteta pentru stralucirea parului

Are o aroma divina si functioneaza de minune: vei obtine un par mai stralucitor imediat dupa prima aplicare. Pregateste o cafea tare (de preferinta, espresso) si las-o sa se raceasca cateva minute. Aplica aceasta compozitie pe parul uscat si lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care clateste cu apa din belsug.

Reteta anticelulitica

Toate cremele anticelulitice au un ingredient comun: cafeaua. Iata cum iti poti prepara singura un tratament anticelulitic, pe baza de zat de cafea:

1. Proprietatile zatului sunt mult mai eficiente daca este caldut.
2. Intinde un ziar pe gresia din baie.
3. Amesteca un sfert de ceasca de zat proaspat ramas de la cafea cu o lingura de ulei de masline. Pozitioneaza-te pe bucata de ziar si intinde compozitia pe zonele afectate de celulita. Nu te ingrijora daca o buna parte din compozitie sfarseste pe bucata de ziar; pe piele ramane suficienta cat sa-si faca efectul.
4. Impacheteaza acele zone intr-o folie din plastic si ramai asa cateva minute.
5. Indeparteaza folia din plastic si ramasitele zatului. Fa un dus cu apa calduta.
6. Tratamentul da rezultate bune daca este repetat de doua ori pe saptamana.

Masca revigoranta si exfolianta pentru ten

Cu ajutorul acestei masti tenul tau va fi mai luminos si ferm, minimalizand porii si indepartand celulele moarte pentru a scoate la iveala un ten curat. Persoanele cu tenul uscat trebuie sa aplice acest tratament dupa care sa folosesca creme hidratante.

Amesteca 1/4 cana de zat ramas de la cafea cu un albus de ou. Executa un masaj usor pe fata pentru a aplica aceasta compozitie si apoi las-o sa se usuce. Indeparteaza cu apa calduta.

Annie din pacate nu stiu de ce nu merge linkul si am cautat din nou pe net dar nici acolo nu merge...si ma oftic pt ca nu am salvat in calc.....poate au aia probleme....

Mergi la inceput

=( mda...mereu cand e vb de mine...ceva nu merge...Lucky me!!!

mei aici cafeau asta a lor, are un miros specific...as putea folosi orice cafea...? *stupid question*

celulita...par frumos...merci mult AnaMaria
si ca tot veni vorba de par....presupun ca toate veti bebei...si stiti ce par frumos am avut cand am fost cu bebei la bord...eh la mine dupa ce-am nascut..(may-2003)a inceput sa cada....am crezut ca e normal si firesc...numai ca de atunci imi cade intr-una...am incercat masca de la Garnier...si aici niste masti/uleiuri ot par indiene....dar tot cade...de mie si frica sa ma spal pe cap...ca inca nu mi-am luat perucade vopsit ma vopsesc cam de 2-3 ori pe an.nu cred ca e de la asta...dar e normal sa-mi cada ata de mult timp...el se regenereaza...dar incetul cu incetul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Nicole,o prietena de a mea a avut puncte albe de grasime in jurul ochilor,care au disparut dupa ce a facut un tratament pentru colesterol ridicat.
Annie,chiar daca nu iti place mirosul ala specific de cafea de aici,foloseste-o daca ai timp deoarece e mai tare si implicit avand mai multa cofeina cred ca e si mai eficace.
Cu parul am suferit si eu,mi-a cazut la un moment dat asa de mult ca ma intrebam cum de mai am par in cap.Mi-am revenit cu trei cutii de Revalid(le-am cumparat in Ro.)Ai putea sa incerci sa iei niste multivitamine,poate te ajuta.
AnaMaria 21,multumesc si eu pentru sfaturile pe care ni le dai,chiar voi pune in aplicare cele care imi corespund.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Acum chiar de vreau sa fac ceva imi cam este frica sa nu il afecteze pe bebe. Dar sunt hotarata dupa ca sa arat super pentru cand va veni sotul meu acasa.( in noiembrie ) Pana acum ce am facut impungeam usor pielea cu un ac de siringa si dupa baie ieseau.

nicol
34+

Mergi la inceput