Cazare la munte particulari-adrese.
Stiti vreo adresa de cazare undeva pe Valea Prahovei, preferabil Sinaia, Busteni, Predeal ( chiar daca m-am saturat de ele, dar vreau doar pentru un week-end) , as vrea la particular, unde s anu fie f. scump,vreau sa merg im week-end si e deja cam tarziu acum de sunat, dar mai sper sa gasesc totusi ceva. Daca stiti vreun nr. de tel. ceva, eventuala daca ati fost si ati fost multumiti , la curatenie ma refer.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Raspunsuri
giliola spune:
Incearca la pensiunea Clasic, din Sinaia. Noi am fost week-end-ul trecut, am stat numai sambata noaptea si am fost supermultumiti: e plasata undeva in spatele hotelului International, pe o straduta linistita, ne-au primit doar pt o noapte si nu au sarit calul cu pretul (800000 lei /noapte/camera); camera curata, baie proprie, apa calda si rece fara probleme, prosoape, hartie igienica, sapunele de hotel...pensiunea in sine f curata si ingrijita, foisor in curte si loc de gratar, gazde deosebit de amabile si de primitoare; da cautare pe google "vila Clasic Sinaia" si o gasesti; sunt si poze acolo (dar arata mai bine in realitate), ca si nr de telefon al proprietarului, pt rezervare. Succes!
elyanne spune:
Eu am fost acum doi ani in Busteni la vila asta: www.vilelamunte.ro (cea din busteni). Arata mai bine in realitate decat in poze...
F. curat, noua, e vila unor tineri, sot si sotie.
Din cate am vazut pe site, 60 ron / noapte
Eu am fost foarte multumita.
Edit: uitasem sa precizez... camerele au bai proprii. Iar la parter este un living mare, bucatarie. Iti pun la dispozitie bucataria cu tot cu farfurii si tacamuri, frigider, cuptor cu microunde, filtru. Pana si gratar si carbuni ne-au dat . Curtea este micuta, dar poti sa stai afara sa mananci exita o mica terasa.
S-a mai nascut o stea
aissa spune:
Noi am fost acum 2 saptamani aici: http://www.bellavista.ro/ro_oferte.php , e in Sacele, aproape de Brasov, ceva mai departe deci de zona data de tine, dar m-a impresionat vila, era foarte curat, foarte modern si noi fiind veniti cu copiii dupa noi am avut la dispozitie un etaj intreg, 3 camere adica cu baie comuna, si bucatarie total utilata. Nu era aglomerat, eram noi si inca 2 cupluri, dar vila e construita in "oglinda", asa ca bucataria de pe partea noastra era libera mereu. E 35 euro camera, sau 100 euro apartamentul cu 3 camere.
Cristina si ghighiloi
anda141 spune:
Va multumesc fetelor, acum ramane sa ma hotarasc unde.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert