Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dana , n-ai somn? Asa-i ca-i fain cu Astral?
Noi in seara asta n-am mai iesit cu Puiutu, ci doar in doi , am facut ceva cumparaturi la xxl. Pupa fetele de la noi.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Super fain, Cristina !
Am timp mai mult sa ma ocup de site.
Fetele dorm toropite de caldura, le-am facut pe rand dush (abia astept sa vina vremea sa le fac baitza impreuna ) si au adormit repede.
Oana a adormit abia dupa ce i-am citit Hansel si Gretel, pe care o stie pe de rost, dar de vreo 2 saptamani asta-i preferata.

pentru frumosul Razvanel!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Denisam pai maine merg la dr. , si de papat numai laptic i-am dat de ieri si putin ceai ca a inceput tot de ieri sa bea si ceai.

asteryaro m-am uitat la fontanele si e bine nu e adancita si e foarte vesele nu ar parea sa o doara ceva (asta cred eu).
De ce intreb ce ? De dezhidratare? Ca m-am gandit ca poate se dezhidrateaza.
Va multumesc si voua fetelor foarte mult.

la pitici

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Oana e in perioada lui DE CE ?

Mostre:

Spune fii-mea singura poezia:

Vine mosul pe sosea
Cu 2 pui de turturea.
- Da-mi-i mie, mosule!
- Nu ti-i dau, cocosule,
Fiindca-i duc la baba mea
Ca sa-i faca ciulama.

Buuun...
Si-apoi incepe:

- De ce mergea mosul pe sosea?
Fiindca se ducea acasa.

- De ce sa-i faca ciulama?
Fiindca-i era foame.

- De ce ii era foame?
Fiindca nu mancase toata ziua.

- De ce nu mancase toata ziua?
Fiindca nu-i facuse de mancare baba lui.

- De ce nu-i facuse de mancare baba?
Fiindca fusese la serviciu.

- De ce fusese la serviciu?

-----------------------------

Ieri m-a batut la cap sa-i cumpar pusculitza.
Dupa ce-am cautat jumatate de centru, in sfarsit victorioasa gasesc o pusculitza si i-o dau Oanei.

- Mi-ai luat pusculita?
Da, mami.

- De ce mi-ai luat pusculiza ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA ENE OANA

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA n-a adormit inca,se jeleste pe aici
Cu suzeta in gura nu primeste aer, ca are muci si fara suzeta nu doarme mai nou asa ca acum morfoleste pe pantera aia din carpa.Presimt o noapte si mai si

Cum sa ii scot mucii (care nu se vad,doar se aud) fara "batista" aia miraculoasa? Ca pompa e ghiveci,doar i-am mai pus ser.Cu ala rezolvam cu vreun muc ratacit (care se vedea) si iesea imediat,dar acum ... "sforaie" A mai avut odata asa si au trecut singuri dar in vreo saptamana parca Mai repede nu merge? Eu i-am data sirop Eferalgan de 2 ori azi,in afara de muci si stranutat nu pare sa aiba ceva.Nici nu stiu daca s-o chem iar pe pediatra,ca de fiecare data n-avea nimic ... Cum se manifesta daca ar avea rosu in gat?
Mi se pare ciudat ca azi a inceput sa scoata limba si sa "scuipe" si sa "clefane" cu ea,tare haios...ma tot gandesc sa nu aiba ceva la gat,sau o fi o noua schema de-a ei ???(ca radea dupa aia )

Denisa ma uit maine la film,ca daca dau drumul la film se trezeste Diana,pana la urma a atipit,fug si eu la nani !

Noapte buna!!!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

dana ene hahaha... ce tare e OANA ,draga de ea

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

DAna, e mortala Oana ta. Si Ana mea e mai "pufoasa". CA la ce greutate are si lungime, ar trebui sa fie mult mai subtire. Dar ma consolez si zic ca e si puternica, chiar daca e mai slabuta.
Ali, ce ti-au zis fetele zic si eu. Fontanela e primul semn. Eu vad mereu fontanela adancita la a mea. DAr la noi e si ditamai fontaneloiul asa ca ma gandesc ca se si adanceste repede. Si vitelusul meu bea la laptic ca-i place tare mult. Eu am reusit sa-i dau si apa si sunt tare fericita. CEaiul nici nu vrea sa-l vada.
Denisa, e lungana Ana mea. Seamana cu ta-su, nu cu mine. Eu ii cumpar numai hainute de un an un an jumate, fiindca e lunga si intre picioare ii raman rapid mici toate body-urile. Nu vreau sa fiu nepoliticoasa si sa nu-ti multumesc de urare, dar noi Ana a implinit 7 luni pe 22 . SI am serbat cu cozonac (cumparat), din care a gustat si ea.
Cred ca noi mai avem taaare putin pana la mici si bere. Asta fiindca Ana vrea doar ce vede la noi. Mancarea de bebei mici e "cahhhhh" pt ea.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Dana e mortala Oana, trebuie sa fie minunat (si obositor, sunt sigura) te mai asteptam si cu alte scene!
Ali si eu cred ca de caldura dar cred ca e bine sa o vada un pediatru. Multa sanatate!
Bee sincer si eu zic la fel cu sotul tau, Budapesta si Praga sunt delir, si viena e impresionanta (dar nu e genul meu). Eh, oricum, faceti un traseu anul asta si pe celalalt anul viitor. Si nu ma enerva ca vin dupa tine la Plopeni (ca si duminica trecuta am fost pe acolo -plimbare prin padure)) este f frumos orasul ala.
Mirela ma duc la socrella adica in sudul Fr, dar avionul ma lasa in Spania. Si daca sunt cuminte poate ma opresc la Montserrat (pt a mia oara!!!!).
Fetelor am murit de cald azi, parca a fost cel mai rau. Pe la 6 m-am dus la gym dar la jumatatea programului m-am oprit pt ca ma sufocam. Sper sa se termine cu caldurile ca nu mai suport, nu mai zic ce maraiala si nervi pe Carlita. Plus ca nu papa bine - o inteleg!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Janino, tu la soacra in Sudul Frantei, eu la soacra la Plopeni.. Mishto!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput