Monica si Irinel COLUMBEANU
Raspunsuri - Pagina 31
roxivan spune:
S-ar parea ca madam Columbeanu va naste in Belgia si opteaza pentru nasterea in apa. Vor sa ia din cordonul ombilical cateva celule (nu mai stiu cum le spune) care pot regenera orice organ. Ma miram eu sa nasca madam in Romanica noastra.
Cristina_C spune:
Stem cells
Deci vrea sa nasca natural... wow!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Alynutza spune:
Apropos de cartea in care isi povesteste aventurile cu minore, am inteles ca madam Monica i-a cenzurat vreo 16-18 ani din viata si anume anii pe care i-a petrecut alaturi de Romanitza si Anna Lesko. Abia atunci am aflat cati ani a stat si cu ele, pai jos palaria in fata Monicai, ca ea a reusit sa-l "prinda" dupa muult mai putin timp.
Anderra spune:
Legat de ce a spus Alinutza (in cazul in care se bulverseaza mesajele), care spune ca l'a prins hormonica repede pe viri,pai sa ne gandim ca exista si varianta in care romanita sau anichka nu au acceptat cererile lui, poate le'a cerut si pe ele.
legat de hormonica ..am prins un reportaj pe acasa tv, in care intrebata daca vorbeste cu bebelika ea raspunde: mm da (plictisita)desi mis e par niste aberatii. Da' bomboana a fost .. replica: dar daca nu o sa imi place de copilu' meu????.Reporterul (barbat a se remarca) o linisteste,"stai linistita, nu are cum sa nu iti placa de copilul tau.." si ea.. hm, crezi???
rasu'plansu si alta nu..
Ileana2000 spune:
Nu am stiut nimik de Belgica,ma miram sa nasca acasa(in casa)
http://www.haios.ro/listeaza.php?s=stire&id=19
Artemis1578 spune:
Sa ne faca daniella4 un bine si sa deschida topic nou. Ca ne-am cam extins bag seama .
Ma roade sa zic si eu cateva chestii dar astept sa incepem un nou capitol.
Anka si Ubitu