Monica si Irinel COLUMBEANU
Raspunsuri - Pagina 23
impreuna spune:
N-am asa ceva cu Iri protagonist, dar sunteti sigure ca ati vrea sa vedeti asa ceva? Poate vreti sa dormiti la noapte fara cosmaruri
Fla (sotie si mamica fericita)
alexxia spune:
Vreau si eu filmuletul ! Va rooooooog !
alexxia.oana.bunea@gmail.com
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 37+ cu Thea si Ruty 5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by Anderra
Parerea mea e ca nu e hormonica, oricat de "draga imi e" .. nu cred ca e ea.
Sa stii ca incep si eu sa am dubii pt ca tocmai a mai vazut filmul o amika si mi-a zis sa ma uit la picioare. Monica le are mai lungi, protagonista scurt metrajului le are cam scurte. Acu asteptam si alte pareri.
Anka si Ubitu
alayna spune:
Tocmai am vazut si eu filmuletul,nu e ea personajul ala asa distrat de pe paturica
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Ileana2000 spune:
Mah nu stiu ce sa zic,amarata aia culcata-n iarba este plinutza..in comparatie cu Hormonica
lavinai spune:
fetelor filmuletzul e de acuma 2-3 ani...a vazut-o cineva pe hormonica atunci????
eu sunt sigura ca e ea!!!
Mareea iulie 2006
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by Alinaquote:
Originally posted by gabi66
De cand e Sergiu Nicolaescu casatorit?Cu cine?Imi spui si mie, te rooooooog !
Gabi,
Eu citisem iarna trecuta ca s-a casatorit cu o regizoare sau actrita(nu tin minte exact dar oricum in bransa lor),e aproape 50 ani diferenta,el are cam 76 ea vreo 27-28 .Se poate si asa!
Alina
[/quote]
Hmmmm...la cat de barbat e Sergiu Nicolaescu...sigur ca se poate.Am o flebete pentru S.Nicolaescu.....mama-mama.E mai ceva ca Sean Connery.Sergiu Nicolaescu a fost frumos si tanar si ...acum cand e mai in etate.Scuze tuturor ca am fost off topic, dar subiect cu SN nu exista.