Monica si Irinel COLUMBEANU

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

quote:
Originally posted by irlandeza

quote:
Originally posted by Alynutza

Da, si eu asa am citit in presa, ca tatal ei nu-i de acord cu relatia. Probabil nici acum, dupa casatorie, din moment ce n-a participat la nunta lor.
Despre partea cu "lui ii place cum se poarta ea cu el"... o fi mai masochist, ca din franturile de emisiune pe care le-am vazut eu, ea nu rata nici o ocazie sa-l faca in toate felurile (bosorog si mai stiu eu cum)...
Despre tanar si frumos care e alcoolic si bla bla, ce-ar vrea sa zica asta, ca toti tinerii frumosi sunt alcoolic si daca vrei sa ai casnicie bune sa-ti iei un babalac scarbos? Zicea bine o fosta colega de-a mea, sa ai grija cu cine te mariti, ca pana la urma seara tot langa el in pat ajungi, si cu toti banii din lume, mi-ar fi scarba de moarte sa puna mana pe mine unu ca si Columbeanu...
Dar fiecare isi traieste viata cum vrea.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Ai dreptate , cred ca as pe el numai sa-l vad in pat langa mine , dapoi sa ma mai si atinga sau sa .......

Noi 2 singurei

asa o zice si Monica de barbatii vostri,ca nu s-ar culca cu ei nici moarta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

da ai dreptate.....daca nu au banii lu' "urinel" degeaba e tanar, dragutz shi...... : in putere!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ai lasa,lasa,ca daca esti tanar nu-i obligatoriu sa fi si frumos.sau potent.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pai nici n-are ce cauta la el, sa-si vada de bosorogul ei "sexy" si "viril", lasa ca ma descurc eu cu tanarul meu sotz, asa "urat" si "impotent" cum e

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Pai nici n-are ce cauta la el, sa-si vada de bosorogul ei "sexy" si "viril", lasa ca ma descurc eu cu tanarul meu sotz, asa "urat" si "impotent" cum e

Nunta noastra de vis

Luna de miere

aidreptate aly!!!! la asta m-am referit si eu mai sus!!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

asa o zice si Monica de barbatii vostri,ca nu s-ar culca cu ei nici moarta.

exact la asta ma gandeam si eu cand am citit comentariul. ca avem niste orgolii domle dar pe aia de langa noi nu-i vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Ma bucur ca sunt pareri impartite, pt. ca am mai intrat o data pe subiect si am citit numai rautati. Oamenii sunt diferiti si trebuie sa acceptam faptul ca ceilalti aleg prin propriile lor mecanisme de selectare. Eu cred ca Monica nu este atat de prefacuta si vicleana cum spune una lume, mai degraba mi se pare o copila imatura. Si mai cred ca il iubeste pe Nenea Irinel, il iubeste asa cum multe dintre noi iubim la 19, 20 de ani. Maturitatea si gesturile frumoase te fac sa nu mai vezi asa radical detalii precum varsta. Si acum serios vorbind, nici Irinel nu e un babalac hidos, nici ea nu este o fata urata. Si la cum se comporta cu ea si ce viata ii ofera, nu stiu ce trebuia sa astepte de la viata, poate pe unul care s-o batjocoreasca putin...sa o insele, poate sa o jigneasca...
Eu sunt mai toleranta cu oamenii, nu e obligatoriu ca toti sa fie cernuti prin filtrul meu si nici sa se situeze la nivelul standardelor mele. Unii pot fi mai jos, altii mai sus.

Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Nu stiu daca aveti idee despre campania revistei www.maxim.ro/circus/special/571/iri_la_maxim.html" target="_blank">Maxim legata de cei doi insa dati click aici si va lamuriti!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by Catalin

Nu stiu daca aveti idee despre campania revistei www.maxim.ro/circus/special/571/iri_la_maxim.html" target="_blank">Maxim legata de cei doi insa dati click aici si va lamuriti!

Catalin

Think pink!

Asta e tare rau. Rasu'-plansu'.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Catalin este bestiala revista,mi-a placut"nunta de arginti"

Mergi la inceput