Gabriele si Gabrieli !!!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Ce mai faceti fetelor?
Eu eram disperata si mi-era un dor de voi dar mi-a fost stricat calculatorul. Vad ca ati fost cam lenese ca am citit in 5 minute tot ce ati scris in cele 2 saptamani cat am lipsit.
La noi e groaznic ca a venit frigul si mie nu-mi placeca-s o friguroasa si jumatate.
Va astept la povesti si va pup pe toate

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

gabri ce ne zici de andrei??? cum se simte???
multa sanatate

gabella , pai chiar ca-s f. ocupate fetele , ca, nu prea mai vin pe la noi tu? ce faci? ti-ai reparat calc.???

si eu am multe probleme de sanatate ci HIRO , dar sper ca incet-incet sa le rezolv, acum i-au descoperit si sinuzita , ca numai aia ii mai lipsea
de cand l-am nascut numai prob. imi face
am nascut in romania si la 5 zile am iesit din spital dupa care au inecput sa-i iasa niste bubite pe corp , apoi cu puroi si am fost nevoiti sa-l operam la un san , cica era un microb urat in maternitate si de atunci in continuu , prin spitale , oare cand am sa scap?

multa sanatate la toata lumea in special bebeilor

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Multa sanatate bolnaviorilor!
Gab, sper ca maseaua nu te mai chinuie!
Noi suntem bine, frigul m-a pus in "stand by", nu-mi vine sa ies din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Fetelor, cred ca ma paste o depresie.Sotul are artrita psoriazica si de cind s-a racit vremea au reinceput durerile la articulatii,i s-au umflat picioarele de nu are cu ce se incalta,ieri s-a blocat de spate si de abia l-am ridicat din pat,Andrei a facut bronsita dupa viroza si tuseste de numa, iar eu n-am reusit sa ajung la dentist.
Nanami,vad ca si tu ai multe probleme cu Hiro,tare rau imi pare.Si eu ma tot intreb cind o sa se termine.Ceva pt.imunitate ii dai?Cum ai descoperit sinuzita,avea ceva simptome?
Multa sanatate copilasilor si voua bineinteles.

Mergi la inceput

Chiar citeam ieri ca vi-s bolnavi puisorii si pe azi cand am venit de la servici il gasesc si pe al meu bolnav. Vomita intr-una si deocamdata nu-i pot da nimic . Noi intotdeauna asa incepem cand avem rosu in gat. Sper sa n-ajungem la antibiotice.
Sanatate tuturor.

gabriela

Mergi la inceput

Gabella, sper sa nu fie grav!!!!
Gabri, nasoala treaba:((((
Eu le dau oscillococcinum pt imunitate, anul trecut a mers foarte bine la amandoi.
Echinaceea n-a functionat la Lili (a luat 2 ani iarna, am si alaptat pe vremea aceea, si totusi facea des viroze, e drept, doar forme usoare), la Robert a fost o.k.

Mergi la inceput

Am fost aseara la urgenta cu Andrei ca tot vomita si o cunosteam pe doctorita si-am zis sa vad ce zice si ea. Cica este ceva viroza cu manifestari digestive ca au fost multi copii cu aceleasi simptome.
Cel mai rau e ca nu prea e voie sa-i dau sa manance ca tot ce mananca vomita si tot cere de mancare.Si acuma cred ca ar manca orice ca niciodata.
Voi cum sunteti?

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Gabella,multa sanatate puiutului, te asteptam cu vesti mai bune.
Andrei e mai bine,dar de muci si tuse inca n-a scapat.
Sanatate la puiuti.

Mergi la inceput

gabella, multa sanatate! Incearca sa-i dai biscuiti sarati si multe lichide sa nu se deshidrateze.
Noi bine, adica copiii, eu aproape am lesinat azi, mi-a scazut glicemia si tensiunea... Am ajuns la 90/60 dupa juma' de litru de cola.

Mergi la inceput

Acuma luam saruri de rehidratare si sper sa fie mai bine. Cel mai rau e ca ramane maine cu mama mea care are tendinta de a nu asculta intotdeuna ce zic eu si face dupa capul ei dar sper sa-i respecte regimul.
Mi-a mai zis doctorita ca are polipi.Copiii vostri au avut si daca da , i-ati operat?
Ce bine ca Andreiucu tau se simte mai bine.
gabibarta si mie imi scade destul de des glicemia si stiu ca e tare nasol dar eu imi si revin repede.
pupici tuturor

gabriela

Mergi la inceput