Gabriele si Gabrieli !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

eu mai sunt pe baricade ca n-am somn. noapte buna

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza.
ce mai faceti? ce mai ziceti?
eu nu am noutati..
pupare.

Mergi la inceput

nici noi nu facem mare lucru. am fost dimineata in vizita la o prietena care are un baietel de aceeasi varsta ca si andrei si si-au scos ochii pentru jucarii
asta al meu e tare bataus

in rest toata ziua ca n-am mai avut haine curate ca acuma ne dezvatam de scutec si dureaza.........
va tzuc pe toate

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

heiiiii.... gabitelor

scuze de lipsa am fost putin ocupata si chef de nimic .
cine merge la cumparaturi ? vreau si euuuuuuuuuuuuuu

pupici

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

maine sunt libera si lucrez sambata de noapte. asa ca maine voi merge sa-mi caut rochie de nasa! sper sa gasesc ceva fain...
pupici.
luni incepem grupa mica!

Mergi la inceput

Si eu mi-am cautat disperata rochie de seara pt, nunta surorii mele care e sambata. Acuma sper sa fie vreme buna ca de nu am cam dat-o in bara
Si ce parere are Stef ca merge la gradi? N-aveti emotii?
eu nu-l dau pe Andrei numai de la anul dar nu stiu cum o sa fie
va tzuc pe toate

gabriela

Mergi la inceput

ce faceti?

cgaby o sa fii nasa ??? sa-ti fie de bine , si finii sa traiasca si sa fie fericiti , sper sa-ti gasesti ceva frumos

cu gradinita , la inceput o sa fie cam greu , o sa planga , dar dupa ce se obisnuieste cred ca o s ale placa , al e in stare sa doarma peste noapte la gradi, si la inceput ce m-a mai plans.........

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

fetelor..am spus ca stef incepe grupa mica, dar el e de un an la gradi...in vara a "absolvit" grupa mini...asa ca nu-mi fac griji...
da, voi fi nasa pe 16 septembrie...multumesc de urari!
pupici tuturor.
sunt suparata ca s-a stricat vremea asa repede...in alti ani si in octombrie mergeam in maneca scurta.

Mergi la inceput

la noi ziua inca mai e frumos , dar seara chiar e frig , eu acu sunt in stare s-ami pun sosete in picioare ca am congelat de frig, dar ma duc sa ma incalzesc intr-o cada cu apa calda
tu esti suparata , iar eu sunt bucuroasa , ca nu mai suportam caldura ,
sa ne spui ce ai gasit frumos.

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Si eu sunt suparata ca azi e prima zi de toamna calendaristica si apoi vine iarna si eu sunt friguroasa rau.....Acuma ma tot uit pe net cum va fi vremea maine ca v-am zis e nunta surorii mele dar sper sa nu ploaie
Nu stiu cand mai intru ca-s ocupata cu pregatirile. Cel mai groaznic e ca am de calcat 2 camasi pt. baietii astia ai mei.Pana acuma o aveam doar pe a sotului.....
Va las cu inima impacata ca o sa va gasesc pe prima pagina

Spor la shopingareala si weekend placut

gabriela

Mergi la inceput