Nu stiu daca este pe undeva un topic asemanator, am cautat, dar nu am gasit.Vreau sa fac pulpe la cuptor sau ceva de porc si as avea nevoie de o garnitura mai deosebita. Nu as vrea sa ia mult timp. Baiatul meu va implini 2 ani si vreau ceva special.Am vazut ceva la topicul cu friptura de vita. Pot fi folosite si la alte feluri de carne, banuiesc. Poate mai stiti si altceva.
Amestec de legume (pastai,cartofi,morcovi,porumb,mazare) sotate in putin unt+patrunjel.E si rapid si sanatos.Noua ne place foarte mult.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
eu in general la ocazii mai deosebite la friptura fac garnitura de legume mexicane sau legume cu broccoli ...sunt tare gustoase iau congelate le pun in oala cu putin unt si mai adaug si vreo 2 cartofi daca suntem mai multi ...trebuie lasate pana scade apa si se prajesc un pic dar doar un pic si le pun gustoso barbecue condiment si atat
pofta buna!
INGRID
Garnitura de morcovi in sos de migdale
Ingrediente: 400 g morcovi, 60 g fulgi de migdale, 5 catei usturoi, 2 lg. ulei (masline), 100 ml supa de legume (instant), 2 lg. otet de mere, sare, 1 lg. coriandru pisat
Morcovii se taie in fasii lungi si cat mai subtiri. Se calesc usturoiul, migdalele si fasiile de morcovi in ulei, se adauga supa si se fierbe cca 4 minute la foc mic. Se sareaza si se adauga otetul. Se presara coriandru.