care-ar fi singura floare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beaute spune:

Salut
astazi m-am inscris pe forum. Eu nu am copii, dar ma bate gandul sa nu mai astept o vesnicie, asa ca m-am inscris aici in mijlocul mamicilor sa aflu lucruri folositoare. Sunt multe rubrici interesante, dar eu am nimerit chiar aici la cea cu florile si vreau sa va spun ca ador florile, marele meu regret este ca ingrijesc decat pe cele cateva de la servici. Dar asta nu va mai dura mult pentru ca in cateva luni vom avea "casuta noastra", cu balconul nostru pe care intentionez sa-l umplu de diferite specii de flori. Daca ar fi sa aleg doar una, sincer, mi-ar fi foarte greu. As alege totusi, garofitele salbatice, acelea mici si roz. Au un miros placut si nu sunt deloc pretentioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

petunii. infloresc la greu, miros superb si tin cateva luni. si au si o gama larga de culori. eu asta am avut in balcon vara asta. am pus si craite, mai pitice si mai mari, dar mi le-au mancat niste varcolaci, in 2-3 saptamani erau uscate toate. mi-ar fi placut si portulac (flori de piatra), cand eram copil numai de-astea aveam acasa, dar n-am mai gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

eu sunt innebunita dupa www.sunflowerproject.org/sunflower-field-fs.jpg" target="_blank">floarea soarelui. in lipsa balconului, am decorat bucataria in aceasta tema.

Beaute, bun venit pe forum si curaj la scris! Imi place nick-ul tau!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Sunt nascuta sub culoarea rosie, asadar sunt indragostita de maci si de buburuze si de tot ce e rosu viu! Dar cred ca macii ii iubesc pentru delicatetea lor si pentru ca trecerea lor ma umple de melancolie! Ati cules vreodata un buchet mare, mare de maci? Eu imi amintesc un camp undeva pe tarmul Marii Negre, din care am adus ca o ofranda o spuma de maci amestecati cu spice de grau! In fiece dimineata auzeam cum se naste inca un mac proaspat ce se dezbraca de capsula sa cu un zgomot sec . "Poc!" Si in acelasi timp ninsoarea sangerie a petatelor macilor,mai batrani cu o zi, ce mureau discret cu un fosnet depus pe noptiera.

Dar pentru a fi "in subiect", m-am gandit la aceeasi floare pe care a numit-o cineva mai sus: clematita! Care infloreste din primavara pana in toamna, si care a adus prospetime in multe zile din viata mea! Din adolescenta sunt indragostita de floricica asta cataratoare, si unde m-au dus pasii am cautat sa sadesc una. Am pierdut si eu o gradina fantastica de care eram indragostita, acum nu am decat iarba parjolita, nici o planta nu tine in soarele arzator. La noua mea adresa imi aminteste de flori doar numele strazii: aleea trandafirilor. Asa, ca nostalgie!

Deci: clematita.

Michaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

O singura floare ?
Sfantul Busuioc !

Cu stima,

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Eu as pune ceea ce in Ro se cheama trandafir japonez. E floarea mea preferata. In sudul americii creste nestingherita, ca si gard viu, copaci etc... La mine acasa infloreste numai o data pe an, de ziua mea si trebuie sa ma lupt cu pisicoasele care vineaza pur si simplu bobocii.http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/detail?.dir=e57b&.dnm=aab0.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by madalinad

mi-ar fi placut si portulac (flori de piatra), cand eram copil numai de-astea aveam acasa, dar n-am mai gasit.

madalina
serban

mie mi-a dat un vecin in sictir citeva fire si le-am pus linga gura leului si s-au inmultit de mama focului.Daca vrei samanta pt anul viitor,tinem legatura,ca am de gind s-o colectez.

Cam asa arata jardiniera mea
http://www.beddingplants.com.au/downloads/PORTULACA.JPG

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Eu as alege floarea soarelui, mai ales ca am ambele balcoane la soare, imi place f mult cum isi intorc capul dupa soare.

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

cu fiece raspuns imi pare mai nedreapta ideea mea, tresar la fiecare din florile alese de voi.
busuiocul era si la mine, o a doua optiune.

mama avea balconul plin de regina noptii si, intr-adevar, isi merita numele, intrai intr-un alt taram seara.

ca miros ma zapacesc tuberozele. yumm yumm, simt mirosul doar cand pomenesc de ele..
recunosc, am si flori ce nu imi spun absolut nimic. de exemplu gladiolele. nu cresc pentru mine, se vede treaba..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput