care-ar fi singura floare
nu stiu daca e bine aici, in zona artelor, dar m-am gandit ca arta e o forma de mangaiere a sufletului, iar a tine o floare, a gradinari, e tot o forma de a-ti aduce bucurie si frumusete..
asadar, intrebarea mea era: daca ar trebui sa va limitati la o singura floare in balcon (caci la curte nu se poate aplica fantezia mea, nu-mi pot imagina o curte cu o singura floare, acolo diversitatea e obligatorie, altfel ar fi un pacat capital!) ce planta ati alege pentru a umple balconul?!
candva (pana acum doi ani adica) aveam un balcon splendid, de-a dreptul luxuriant. niciodata nu mi-a placut sa am acelasi lucru in doua ghivece, asa ca erau de toate (aveam aproape o suta de ghivece!). intre timp a aparut sotul meu, am stat o vara cand la el, cand la mine, pe scurt plantele mele au avut cel mai mult de suferit, s-au injumatatit.
acum a aparut Hora, nu prea mai am timp de nimic; imi intretin, cu chiu cu vai, florile, insa nu mai poftesc, precum odinioara, la noi si noi plante.
stateam astazi pe balcon, unde ne-am mutat cu fumatul, de cand a venit manza acasa, si ma intrebam, daca ar fi sa aleg o singura planta, cu care sa imi umplu balconul, care ar fi aceea?? si am stiut imediat. la mine ar ramane menta. la voi?
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
Raspunsuri
brendamitran spune:
Nu stiu daca as putea alege....tare grea intrebare:dar,in orice caz,cred ca ceva placut mirositor,care sa incante simturile....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
scarmanus spune:
Maci.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
26octombrie spune:
eee.. si mie imi plac macii tare, alaturi de floarea soarelui. da nu mi-au tinut mai mult de o saptamana. mi-a adus o prietena, intr-un an, o halca de pamant de pe marginea unui ogor, cu sute de maci!! am iubit-o tare mult, da tot s-a dus.. in alt an am primit, tot de la ea, ca e nebuna ca si mine, un pui de floarea soarelui. i-am cantat, i-am spus povesti, a crescut mare si frumoasa, apoi am plecat la mare si am lasat-o pe mama sa se ocupe de florile mele. cand m-am intors.. floarea mea se uscase. mamaaaa, ce scandal i-am facut mamei!! abia apoi m-am dumirit si io ca asta era ciclul ei, s-ar fi uscat si cu mine acolo..
ma gandeam nu la cea mai frumoasa floare (eu, de exemplu, sunt lesinata dupa crini, ma autoasfixiez cu zeci de crini in fiecare an), ci o floare cu care ai umple balconul, una singura. a, apropo, ti-am vazut florile si mi-au placut peste masura, da pisicile si mai si!!
asa, alte iubiri sunt crizantemele si.. nu radeti... cicoarea (s-o vad pe marginea drumului, de-o iei se ofileste instantaneu!)
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
daniella4 spune:
Intr-adevar petuniile sunt foarte practice si te te rasplatesc din plin pt un minimum de ingrijire. Infloresc toata vara in zeci de culori.
Adaug si muscatele curgatoare si kalanchoe, sunt f vesele si e o bucurie ca raman toata vara inflorite.
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
eee.. si mie imi plac macii tare, alaturi de floarea soarelui. da nu mi-au tinut mai mult de o saptamana. mi-a adus o prietena, intr-un an, o halca de pamant de pe marginea unui ogor, cu sute de maci!! am iubit-o tare mult, da tot s-a dus.. in alt an am primit, tot de la ea, ca e nebuna ca si mine, un pui de floarea soarelui. i-am cantat, i-am spus povesti, a crescut mare si frumoasa, apoi am plecat la mare si am lasat-o pe mama sa se ocupe de florile mele. cand m-am intors.. floarea mea se uscase. mamaaaa, ce scandal i-am facut mamei!! abia apoi m-am dumirit si io ca asta era ciclul ei, s-ar fi uscat si cu mine acolo..
ma gandeam nu la cea mai frumoasa floare (eu, de exemplu, sunt lesinata dupa crini, ma autoasfixiez cu zeci de crini in fiecare an), ci o floare cu care ai umple balconul, una singura. a, apropo, ti-am vazut florile si mi-au placut peste masura, da pisicile si mai si!!
asa, alte iubiri sunt crizantemele si.. nu radeti... cicoarea (s-o vad pe marginea drumului, de-o iei se ofileste instantaneu!)
Hora Lucia
io tot cresc#8230;
Acuma si tu, ne-ai intrebat ce floare ne-ar placea sa ne scoata afara din casa, nu ne-ai pus conditii . Serios acum, eu si macii avem o relatie cu totul speciala, poate fiindca sunt nite flori asa, frivole, efemere, nu stiu de ce, insa eu acasa la Cluj am un tapet cu flori de maci iar aici la mine acasa am o perdea si o cuvertura de pat cu flori imense de maci. O minunatie, ce mai (pui si poza, pentru credibilitate daca trebe ).
Daca nu s-ar putea maci mi-as umple balconul cu violete (alta poveste, violetele...)
Ma bucur ca ti-au placut pisicoasele mele, sunt razgaiate si sclifosite, dar le iubesc de nu mai pot. Balconul meu e mic. Mic dar plin , ne prelingem pe langa masa, nu alta, cand o intindem. Cand intind si hamacul (ca am si un hamac, ca sa fie boieria completa), trebe sa strang masa, si tot asa...Da mi-e bine in balconul meu, e micul meu colt de rai.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
26octombrie spune:
daniella, uite inca un pupic pen'ca ne vedem si aici. cum, nu esti la scris?!
scarmanus, asa nu se pune, caci imprimeurile cu maci sunt si pentru mine un regal!! si DA! baga poze, mai clatim la ochishor!
hamacul ti-l stiu, ca doar m-am "jucat" printre jucarii, flori si pisici, remember?
Hora Lucia
io tot cresc#8230;
LYLY809 spune:
Violete de Parma. Dar de ce numai una? Numai o floare? Dar sunt atatea plante frumoase. Un balcon l-as umple cu asparagus...
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik
Cristina_C spune:
Regina noptii!!!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...