"Matusa" mea s-a dus, iar eu...
sunt sfasiata de durere!
Am aflat azi de dimineata cand eram hotarata sa dau de ea. Am tot sunat de vreo cateva ori si mi-am amintit ca am numar de tel al unei vecine de scara.
Sun la dna respectiva si imi spune dupa ce ma recomand si intreb de dumneaei "hahaha d'apai ii moarta demult, i-au facut de 40 de zile...".
Am intzepenit, de ce, de ce nu am fost si eu in tara sa o conduc pe ultimul drum.
Pentru mine aceasta femeie a fost bunica pe care n-am avut-o (desi am avut una..dar no comment).
Am cunoscut-o in primul an de facultate si Dumnezeu mi-a scos-o in cale, statea la cinci minute de caminele din Agronomie pe vremea cand eram doar un bobocel si nu aveam pe nimeni in Bucuresti.
Timp de aproape cinci ani Ea a fost cea care m-a hranit cand mi-a fost foame, mi-a oferit un loc cald atunci cand trecem de la cursuri pe la ea rebegita de frig..
Ea ma astepta sambata si duminica la masa si ma trata regeste, ea imi sutea cateva tigari de la nepoata ei cea bogata ca sa ma rasfate in week-end , ea imi oferea cate-un sampon de lux sau o bluzita mai fistichie (tot de la nepoata) pentru vreun chef mai rasarit prin camin.Ea a fost atat de buna cu mine!
Apoi ca o ironie a sortii dupa ce m-am casatorit a urmat "sa aiba grija" de sotul meu...si el a mai facut ceva scoala post-univ prin Bucuresti si cum noi stateam pe atunci in provincie, tragea tot la matusa mea!
N-am reusit niciodata sa-mi exprim recunostinta fata de cat a facut pentru mine si pentru sotul meu..
Iar acum aflu ca a murit chiar de ziua mea si eu nu am putut sa o conduc pe ultimul ei drum
Nu m-am gandit nici-o clipa de cate ori am sunat la ea ca de fapt ea s-a dus si nu este doar plecata in visita la nepoata ei...
Imi e sufletul trist si gol si cel mai greu imi este ca nu pot plange sa ma descarc...si sunt atat de singura aici
Raspunsuri
Qamar spune:
giulia, nu stiu daca as putea spune ceva care sa te faca sa te simti mai bine, doar ca sunt alaturi de tine si sper sa te simti mai bine...mergi la o biserica, aprinde-i o lumanare si nu iti mai reprosa, ca nu aveai cum sa stii ce s-a intamplat....
daca iti face bine, spune aici ce ai pe suflet, dau daca vrei, iti pot trimite un PM cu adresa mea de messenger
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Danelutza spune:
Dumnezeu s-o ierte !
Eu ma gindesc cu groaza, ca nu voi fi in tzara cind parintzii mei vor pleca la cer, ca nu voi fi alaturi sa le aud ultimele cuvinte.
giulia71 spune:
Fetelor din suflet va multumesc opentru cuvintele de sustinere, nici nu aveti idee ce bine mi-au facut.
O sa incerc sa-mi revin, desi sufletul ma doare al naibii, dar numai timpul e cel care ajuta in astfel de situatii!
Inca o data multumiri
Principesa spune:
Giulia, imi pare rau pentru pierderea suferita. Nu te grabi sa iti revii, acorda-ti timpul necesar pentru asta, pentru a-ti lua ramas bun acum pentru totdeauna.
Cu siguranta ca poti plange chiar daca ar fi mai bine sa ai pe cineva aproape care fie langa tine disponibil. E foarte bine ca folosesti forumul care poate fi aceasta prezenta suportiva pentru tine
Cumva o fi sa fie ca niciodata n-a fost sa nu fie cumva
Nu este niciodata prea tarziu sa ai o copilarie fericita
Chuny spune:
Giulia, imi pare rau ca nu te-a anuntat nimeni de moartea ei. Oricum, fii fericita ca ai intalnit-o asa cum probabil si pt ea a fost o placere sa te ajute. Cred ca putini avem norocul asta, de a intalni in viata pe cineva special.
Sibylle saptamāna 29
Pozele mele Poze noi
kristinutza spune:
se apre ca a fost, intr-adevar, o persoana deosebita si buna cu tine, cu un suflet frumos. daca acum te vede de undeva, probabil ar vrea sa nu fii trista, ci sa-ti amintesti de ea si de cat mult bine ti-a facut.
dzeu s-o odihneasca! iar tie sa-ti dea puterea sa accepti si sa ramai cu ce a fost bun si frumos - momentele placute petrecute alaturi de ea.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
diana2004 spune:
Giulia ,eu cred ca ea stia ca o iubesti si ca ii esti recunoacatoare pt bunatatea ei .Din pacate se mai intimpla sa nu reusim sa fim prezenti linga cei dragi cind ei au probleme ;cei care aveau grija de ea puteau sa te anunte totusi !
Val_ spune:
Giulia imi pare tare rau ca treci prin asemenea momente. Oricum cred ca este extraordinar ca ai cunoscut un asemenea om si ca ti-a fost aproape.
Cam asa imi spun eu cand imi este dor tare de tata. Si sa stii ca ma ajuta pentru ca imi dau seama se putea si sa am un tata care sa traiasca dar sa nu insemne pentru mine ce a insemnat tata atat cat a trait. Si ma simt binecuvantata.
cu mult drag
mariussimiuc spune:
Dumnezeu sa o ierte! Nu cred ca e bine sa-ti faci mustrari de constiinta,nu aveai de unde sa stii.Mergi la o biserica si apride o lumanare si roaga-te pentru sufletul ei si sigur ai sa te simti mai bina,daca nu impacata!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
Vianne spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace.... Cuvintele sunt de prisos, stiu. Dar fii sigura ca Dumnezeu iti vede durerea si tot EL te va ajuta sa depasesti starea. Roaga-te pt sufletul ei, e tot ce poti face. Si o sa vezi ca incet incet iti vei simti sufletul mai usor.
Pace in suflet sa ai
http://community.webshots.com/user/alinavillanova