Este aglomerat pe litoral?

Este aglomerat pe litoral? | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

Niste amici din Romania tocmai ne-au spus ca au gasit cu greu bilete la sfarsitul lui august. Ei merg la Neptun. Noi stateam linistiti ca n-o sa fie o problema sa gasim camera la hotel. Planuim sa mergem la jumatatea lui august. Ce stiti, e aglomerat, trebuie rezervare cu mult timp inainte, depinde de statiune, etc?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Revin azi cu intrebarea mea...

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristina, statiunile sunt pline ochi. dupa 15 august nu cred ca va mai fi asa de aglomerat. dar daca vreti sa stati la hotel va trebuie rezervare...cum altfel? daca veniti fara e putin probabil sa gastiti camere dau veti gasi la preturi mai mari decat prin agentii. daca vreti sa stati la particulari...e alta poveste. cred ca asa e in toate statiunile mari, Neptun, Jupiter, Mamaia, Costinesti, Olimp, cele doua Eforii.

Roxana

Mergi la inceput

O sa facem atunci rezervare cam cu 2 saptamani inainte. Cel mult o saptamana vrem sa stam. Noi ne gandeam sa mergem din hotel in hotel sa alegem la fata locului ce ne place.
Nu vrem sa stam la particulari.

Cristina,
mama lui
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

e nebuinie la mare, mai ales in wk, dar sunt si locuri de cazare o gramada!!!! ai de unde alege. acuma e important si in ce statiune vrei. si fara rezervare gasesti, dar sa nu ajungi acolo in wk

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

OK, am retinut. Deci e de preferat sa ajungem la mijlocul saptamanii. O sa ne interesam si de oferte, poate chiar rezervam ceva, sambata ajungem in Romania.

Cristina,
mama lui
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu cred ca daca ar merge duminica..ar fi ok!!! pentru ca multi se intorc acasa duminica!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Va multumesc la toate pentru raspunsuri

Cristina,
mama lui
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vezi ca s-ar putea sa ai surpriza sa spuna ca sunt ocupati daca nu le convine numarul de nopti pe care il vrei tu. Noi am fost 6 nopti, cu bilet, la hotel, aveam iesirea vineri si am vrut sa prelungim 2 nopti si sa plecam duminica. Ne-au zis ca e imposibil ca sunt 100% ocupati. Au fost niste prieteni la un hotel alaturat si au primit acelasi raspuns, dar cand le-au povestit celor de la receptie ca vrem prelungire nu doar cazare pt 2 nopti au zis ca sunt nesimtiti cei de la hotelul nostru pt ca e imposibil sa fie toate camerele ocupate si au recunoscut astia, de la hotelul al doilea, ca refuza clientii care cer putine nopti in speranta ca vin unii care vor 3-4-5 nopti. Asta e. Noi ne-am enervat, am refuzat sa ma mut cu bagaje, cu copil cu tot la alt hotel si am plecat acasa.
Sfatul meu: cel mai bine fa rezervare din timp (ca am inteles ca vrei cel mult o saptamana), ca si sa bantui statiunea sa te uiti la hoteluri iti ia timp si e aiurea. Asa, pui la agentie conditiile tale (stele, camera, statiune) si iti iei bilet sa nu te doara capul.
Concediu placut si vreme buna!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Aissa, multumesc!
Si eu as vrea sa fac tot posibilul sa n-am surprize, gata, la inceputul lunii o sa incercam sa rezervam ceva.

Cristina,
mama lui
Cresc...

Mergi la inceput