Pastile anticonceptionale - cat timp?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Multumesc Mirela. Din septembrie incerc iar sa ma las. Pana atunci o sa trag tare pe ceai din asta, sa fiu deja imbibata.. Oricum trebuie sa beau pentru rinichi si vezica asa ca omor doi iepuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eu am luat rigevidon 7 ani fara nici o inrerupere. cind am fost la ginecolog si i-am zis a facut . in urma ecografului mi-a zis ca ovarele mele sunt flescaite, fara vlaga. vreo 7 luni am trecut pe preze, apoi au mai trecut( la greu) inca 6 luni pt a concepe minunea.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fetitie spune:

Pt fetele care nu vor nici AC, nici prezervativ, exista o crema cu dozator ca o seringa. Iti administrezi doza inainte de actul sexual si ..la treaba!
Crema se numeste PHARMATEX.E frantuzeasca , costa cam 30-40 RON,e f eficienta. Exista dezavantaje dupa actul sexual, adica se cam scurge.Dupa ce o administrezi te poti distra la greu timp de 5 ore. Ei zic ca 10 ore dar...Important este sa NU te speli cu sapun dupa.
Am folosit-o timp de 2-3 ani fara probleme.

Exista si ovule tot de la PHARMATEX.

Mergi la inceput

Alexa, daca nu ii zicei nimic cine stie daca i se mai pareau ovarele flescaite. Si mie mi-a vazut o doctorita un polip endocervical si a zis sa il scot in maxim 6 luni. Dupa 6 luni am mai facut 2 ecografii (una transvaginala una abdominala) si ambii doctorii au vazut polipul abia dupa ce le-am zis eu de el (la inceput i-am lasat sa vad daca il descopera). Dupa aia, daaaa... ia uite-l.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nici in Canada nu se recomanda o pauza intre Ac ,numai daca fumezi si esti peste 35 de ani te pune sa renunti la ele de tot.
Este cineva aici care ia Ac si fumeaza si este peste 35 de ani?Sunt interesata sa vad cum se simte persoana respectiva.Eu am fost nevoita sa le opresc pt ca nu imi dadeau doctori de vasrta ,fumatoare .... acum le-am inceput iar chiar de o zi dar fara prescriptia doctorului, stiu ca risc dar nu vad alta solutie.
E cineva in aceeasi situatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Dar femeile peste 35 de ani si care nu fumeaza au voie sa mai ia in continuare? Si daca da, pana cand, pana la menopauza?

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oana daca nu fumezi si nu ai probleme vasculare poti lua pana la menopauza.
Alexuta_V nu prea ai auzit bine. anticonceptionalele hormonale nu ucid embrionul, acesta nu se formeaza.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Roxa, mersic de raspuns, io nu fumez si peste 3 ani o sa fac 35 si de aia incepusem sa ma intreb daca mai am voie (steriletul ma oripileaza). Probleme vasculare nu stiu sa am.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Cum putem sa stim daca avem probleme vasculare? Nu cumva exista un risc (mult mai crescut decat in cazul celor care nu iau AC) sa ni se sparga un vas de sange pe undeva pe unde nu e bine, brusc, fara sa stim ca avem vreo problema? Mie de asta mi-e frica!!!

Despre problemele cu ficatul cauzate de AC am aflat de la un doctor ca situatia nu devine dintr-o data disperata, ci se deterioreaza treptat si daca iti faci periodic analizele pentru ficat se vede cum evolueaza si daca incepe sa iasa indicii aia din limitele indicate si te poti opri ... sper...

Mergi la inceput