Suflet prabusit - divort
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
luli spune:
Daniela - ai si tu dreptate nu spun nu insa acum chiar nu pot sa o iert!!
Poate cu timpul furia se va mai estompa asta nu inseamna ca o voi ierta. NU POT!!!
Crede-ma am fost foarte hotarata la inceput sa divortez, imi facusem si planul de actiune (noaptea, bineinteles) Atat de dureroase au fost momentele incat chiar nu pot. Si nici pe el nu voi putea sa-l iert usoar. Poate sa se faca si covor la picioarele mele. Era singurul lucru care imi lipsea??? Cum poa6te sa-mi spuna ca e in stare sa faca N tratamente pentru a ne implini scopul si in acelasi timp sa flirteze pe mail cu o colega????? Mi-e greu sa inteleg. Si eu sunt o persoana atragatoare (modesta...) si eu am primit foarte multe avansuri si de la clienti si de la colegi... dar le-am retezat scurt si ferm. Am tot respectul de la ei in continuare.
Behind every love is a great story
Luli
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sofia_misicu/sofia_misicu.jpg)
sofia_misicu spune:
Sunt intru totul de accord cu Daniela. Razbunarea iti va potoli eventual furia, insa poate sa duca la complicatii absolut inutile. Tine-o pe domnisoara sub supraveghere, vezi daca se mai intampla ceva si in cel mai rau caz fa astfel incat sa afle ca detii mijloacele necesare pentru a o da de pamant. Riscul unei demascari in public este sa se transforme in mahala. Si cred ca tu esti departe de asa ceva!
Numai bine si stai pe pozitii.
Nuka si Mama la Nuka
Charlie spune:
Mda, - excitant ar fi sa o trimiti la dentist !
- crestineste sa ierti !
Sfatul meu este sa ramani O Lady indiferent ce vei atitudine vei hotara sa adopti !
Te pup si numai bine !
---------------------------------
- Si nu ! Femeia asta nu are nimic special, este doar altceva .
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
luli spune:
I-am verificat telefonul. Duduia continua sa-l sune. dau cu ea de pamant de o sa-si doreasca sa nu se fi nascut.
Luli
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Eseea/Eseea.jpg)
Eseea spune:
Luli, dar sotul tau i-a spus si EI ca s-a terminat intre ei 2?! Sau a fost doar discutia intre voi 2 si atat?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
Luli, nu-ti canaliza energia doar spre ea. E posibil ca el sa nu-i fi zis inca nimic ... atitudinea lui trebuie corectata in primul rand. Nu are rost sa te arunci in tot felul de scenarii de razbunare pt ca esti asa de incurajata sa o faci, de parca razbunarea ta ar rezolva si problemele de cuplu ale altora ( asta ca sa fiu delicata in exprimare ). Acum sotul tau e important, trebuie sa vezi daca e sincer. Spune-i sa-i scrie un email, sa il faca singur, si sa ti-l arate dupa ce l-a trimis. Zic asta pt ca ma gandesc ca el trebuie sa fie responsabil, nu tu trebuie sa-i dictezi ce sa faca.
Iti tin pumnii !
Sibylle saptamāna 30
Pozele mele Poze noi
Victoria spune:
Sunt apeluri primite sau apeluri ratate? Ca daca sunt primite, scuza-ma, vina ei e minuscula pe langa a lui...adica ati avut discutia, stie ce simti, etc, dar continua sa vorbeasca cu ea si o incurajeaza sa-l sune.Cred ca daca ii interzicea definitiv si categoric sa-l mai sune, si nu ii primea apelurile, fata intelegea. Eu nu zic ca ea nu e vinovata, mai ales daca te stie, insa EL e cel mai vinovat.Vad ca tu tot zici de ea, ca face, ca drege.Gandeste-te ca dai cu ea de pamant si nu o sa mai fie ea, ci alta...ori faci politie cu el toata viatza, ori il faci sa inteleaga cat de mult suferi
Scuze daca am fost prea categorica,
V
veni, vidi, Victorie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
ca sa ma bag si eu in vorba(ca e un obicei prost de-al meu) el de ce-i permite sa-l sune?!
a,stiu, in interes de serviciu...........scuze!!!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
aia cu mailul este o idee buna....dar si EL poate sa-i zica a doua zi la munca "lasa draga ca era linga mine..ce sa fac?"
cum o dai tot prost pica.
ellej spune:
quote:
Originally posted by luli
I-am verificat telefonul. Duduia continua sa-l sune. dau cu ea de pamant de o sa-si doreasca sa nu se fi nascut.
Luli
Luli, ai tot dreptul sa fii suparata, insa ar fi mai bine sa nu actionezi sub implusul momentului. Te inteleg, si eu sunt genul care nu poate ierta cu una cu doua, de uitat nici nu se pune problema. Si desi cel mai vinovat este el, si eu as vrea sa ma razbun si pe ea (nu uita totusi ca exista posibilitatea ca el sa-i fi spus cine stie ce chestii despre "scorpia de acasa", barbatii stiu cum sa pozeze in victime iar femeile abia asteapta sa-l consoleze pe bietul sufletel).
Insa daca faci asta acum n-ai sa mai stii cum decurg lucrurile mai departe. Daca chiar vrei s-o sanctionezi si pe ea intr-un fel, o poti face mai tarziu. Eu zic, daca esti sigura ca el nu s-a prins cum l-ai detectat, sa nu faci valuri imediat si sa-i mai controlezi mailul, sa vezi ce da din el. E urāt ce spun acum, stiu, dar trebuie sa vezi cum evolueaza lucrurile. Si daca esti absolut sigura ca el s-a cumintit si ii spune duduii s-o lase balta iar ea nu pricepe, atunci poti concepe un plan de combatere a daunatorilor.
Orice ai face, incearca sa ai capul limpede si nu te enerva.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.