O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am pus 3 poze si eu. la : 8. Intalnire 30 august

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am vazut si eu pozele si cred ca v-ati distat super. Am fost si eu cu gandul alaturi de voi...

la toate si weekend placut,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Buna fetelor din Timisoara .Sint Soni de la umanitare.DC fiind o mare familie am intrat sa va rog daca vreuna din voi stie adresa unui bioenergitician care se cheama TIBERIU MOLNAR ptun bb din Timisoara Denis care dupa ce a plecat si din Italia cu sanse 0 doarme de luni la spital.Din Sua o fata mi-a zis de asta .Parintii nu renunta are 4 anisori puiutul! Se numeste DENIS si a stat 7 luni in Germania degeaba . Nici o sansa .leucemie. Tata astepta un raspuns cu o adresa sau un nr de tel . Il puteti ajuta?? Va rog. O sa mai intru poate careva dintre voi stie ceva .E un fir de paianjen dar....poate D-zeu ii da o sansa acolo unde madicina n-a putut!!! Va multumesc anticipat si mascuzati ca am inrdaznit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

quote:
Originally posted by soni

Buna fetelor din Timisoara .Sint Soni de la umanitare.DC fiind o mare familie am intrat sa va rog daca vreuna din voi stie adresa unui bioenergitician care se cheama TIBERIU MOLNAR ptun bb din Timisoara Denis care dupa ce a plecat si din Italia cu sanse 0 doarme de luni la spital.Din Sua o fata mi-a zis de asta .Parintii nu renunta are 4 anisori puiutul! Se numeste DENIS si a stat 7 luni in Germania degeaba . Nici o sansa .leucemie. Tata astepta un raspuns cu o adresa sau un nr de tel . Il puteti ajuta?? Va rog. O sa mai intru poate careva dintre voi stie ceva .E un fir de paianjen dar....poate D-zeu ii da o sansa acolo unde madicina n-a putut!!! Va multumesc anticipat si mascuzati ca am inrdaznit.

Am gasit un nr. de telefon.0722.55.88.76
Are si pagina de net,acolo am gasit si nr de telefon.Sper sa fie vorba de acelasi Tiberiu Molnar.Da o cautare pe google si gasesti si articole foarte interesante si pagina lui.Intr-un articol din Jurnalul National era si un nr de telefon fix(021.665.58.31),dar era cu prefix de Bucuresti.Nu mai sta in Timisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Multumesc Cosmina 2 .sa-ti de d-zeu sanatate. V-a folosi sau nu,speranta e ultima care moare!! Multa sanatate la toate si familiilor.Soni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,
azi a fost ultima zi la scarbici.

am fost deja amenintata ca ma voi plictisi - nu cred ca va fi mai rau decat in stresul de la lucru.
Cand sa ies pe usa ... imi spune colegul meu: Fericit-o!
Eu aia care eram mare si viteaza ca voi sta pana in pragul nasterii la lucru ... am ajuns sa ma dau invinsa. In fine.

Azi am dormit de dupa-amiaza ... si asa as vrea sa-mi ramana obiceiul pana vine Karinutza.

Va pup pe toate. Le asteptam si pe Ingrid si pe Dia sa scrie la noi. Am pus pozele de pe aparatul meu, voi incerca si cu filmuletzele.

P.S. soni sanatate lui Denis. Sper sa-l gasiti si sa va redea speranta.

Miro30+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

am vazut si eu pozele, super faine :)

Gio, nu ma omori, am avut "intalnire"
concluzia: baietii este prosti si este foarte imaturi

+ ca imi face compul niste figuri, cand is pe net se tot blocheaza, sper sa reusesc sa trimit mesajul

va pup, dc dispar iar sa stiti ca am probleme cu nenorocotul asta de rds

Mergi la inceput

Ingerash, imi pare rau ca nu ai dat peste cineva ca lumea. si lasa ca si alte mame au baieti frumosi.

La noi azi sint 22°C si soare, asa ca va trimit si voua putina caldura.

Pupicuri la toate fetele si o seara placuta,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutari!!!
Ingerash cauta mama baieti mai mari ca aia sunt putin mai maturi. oricum barbatul tot barbat e si la 60 ani.

Azi am fost la cumparaturi.. Am primit niste ceasuri CK de la un prieten de-a lui Clau, cadou de nunta. mie nu-mi place, sper sa mi-l schimbe maine. Si Marco o jucarie super misto.
Acu Clau a iesit cu respectivul, eu am ramas sa calc, sa pregatesc carucioruyl si bagajele. Inca putin si plecam.
, noapte buna si o duminica placuta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Atunci Giova, distactie placuta in concediu si sper sa aveti parte de vreme frumoasa.

Mergi la inceput