O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Chiar asa Miro 30 sapt.!!!
Mult a fost, putin a mai ramas.

Mai fete nu trebuie sa sunam sa rezervam o masa? Ramane pe ora 20?
S-ar putea sa vina si Ingrid, tre sa mai vorbesc si cu Canda sa vedem.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hi @ all!

Azi nu prea am chef de scris asa ca va salut scurt. Fain de voi ca puneti intalnire la cale, as vrea si eu....

si ne auzim maine,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Gio,Ioana la multi ani!
Azi sotu mi-a zis ca Da toni era in renovare,aveam un nr. de la Pizza taxi(tot a lor)si nu-l gasesc sa intreb.
Am gasit nr. si am sunat acum.
Este in renovare se deschide pe 1,adica vineri.
Aveti alta propunere?
Eu am fost chiar acum seara la o pizzerie la mine-n zona,care e deschisa doar de cateva zile.
am testat-o e misto,dar cam departe pentru voi,in Soarelui.
Pizza super iefina,eu am luat prosciutto funghi 110 mii iar sotu cu fructe de mare 115 mii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

La multi ani, Gio`

Iar va intalniti fara mine, haaa??

Fetelor, sper sa am vreme faina si maine, pt ca joi plec spre casa Dejaaaa?

Miro, sa ne zici cum decurge intalnirea cu Karina Si nu te stresa ca te baaat!

Ma duc sa dorm, ca azi am legumat toata ziua la plaja la Eforie Nord si m-a molesit soarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau gagici, am promis k revin aseara si nu am revenit k a trebuit sa plec urgent undeva si m-am intors azi acasa...
A fost faina perioada cu prietena mea, am vizitat tot orasul, am facut o gramada de vizite la rude de mi s-a acrit , oricum la munte a fost superb :) bran...are curat, verdeata... am vizitat castelul Bran, Brasovul, Pelesul...superbe toate, singura problema...drumul, a fost ingrozitoare intoacerea cu trenul, niste babe care vorbeau niste idiotenii, mizerie, fum, mirosuri, eram asa -> la timisoara...oricum am facut o multime de poze, am dat peste o gramada de turisti, englezi, francezi, germani, rusi, niste spanioli buni , italieni, etc...
Acum filosofez pe tema: "Ce bine e sa fii singur la parinti" si ma bucur ca mi-am reluat activitatile ca prea am fost rupta de lume.
In alta ordine de idei sa va zic ce fac io joi?? am impresia ca n-o sa va mai cunosc in veci k tot timpu' apare ceva, numa peste albi' dau peste tot , merg la un double-date, k trebe sa o ajut pe prietena mea cea mai buna, ii sunt datoare si joi trebe sa ies cu unu' cam..., macar dac-ar fi mai pe placu' meu...: ....ce viata grea am .

nah, va las' k m-am lungit,

p.s. daca vreodata va acostez pe strada si ma prezint (recunoscandu-va din poze) ce ziceti :))) ? (k vad k numa pe bucati va cunosc, adik aprox. pe jumate din voi)

edit: k am scris de parca as fi facut gramatica cu femeia de servici'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

mai intru odata sa-mi fac simtita prezenta
Gio, am vazut pozele, sunt superrrrrrrrrrrr, ai aratat bestial ;)
Miro, 30 de saptamani ??????? felictari, mai ai un pic

noapte buna si

edit: ce blonda's , scopu' pt. care am intrat era sa va zic ccc ca am pus poze de la munte in contu' comun, trebe sa va logati ca sa le vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Fetele intru repejor de la scarbici ca acasa nu am net.Sa-i ia d.... pe cei de la Rds.S-ar putea sa am deseara,dar nu e sigur.Asa ca daca hotarati unde ne intalnim sa ma anuntati si pe mine pe telefon(cele care au nr.meu)

Miroooo nu am gasit inca movilitadar mai caut.

Va pusi ca ma duc sa-mi fac curatenie in faimosul si frumosul meu cabinet,ca de maine cica avem o delegatie cam marisoara din minister pt o consfatuire cu inspectorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Am chiulit serios....am asa o stare de leneee de care nu scap nicicum.Andrei e scump ,topaie deja in pat ..il gasesc dimineata in genunchi si cu mainile tinandu-se de marginea patutului tipand cat poate "aaaaaadadadadadada" seaman la voce cu Donald ratoiul .
Asa ca va rog nu aruncati cu rosii, oo, si alte chestii comestibile dupa subsemnata ca am picat rau in butoiul cu leneveala.
Gio- gata ii pita ta...te-ai maritat ....gata ... pe cand next bb?...asta ca sa fie simetric unul inainte si unul dupa ....si mai vedem apoi cum stam cu sirul lui fibonacci ca poate se mai adauga catecineva.
Abea astept sa va vad ,ce-ti face prazlea uriasul?

Miro- musai sa ne vedem ...sa vad cand fur masina de la dan ca tot gaseste motive sa o ia ...ba ca ploua ,ba ca a intarziat...

Cosmina- sa nu ma bati, nu am uitat de invitatie si am luat-o in serios...numa ca dim ma trezeam ca e 11 instant ...sper sa mai vina un pic de soare ...ca tot vin io ..pe bune ....am calculat ...cu masina sunt la 3 min de tine .

Him- ai poze cu calutlu tau ?papa nuci ? si cubulete de zahar ?Tata a avut un lipitan gri si il cauta tot timpul in buzunare daca are ceva .

Fetelor ziceti de intalnire ...nu promit ca vin ca mi-a venit o prietena din copilarie din germania si merg la oradea sa ne vedem dar nu stiu cand plec joi sau vineri .
La mine era ok azi..miercuri dar nu cred ca puteti voi ...
Eu zic sa incercati si pizzeriile din complex..celelealte...si La Toni de langa centrul bancar daca nu........ ramane casa cu flori .....

va pupam
diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ceau fetele!

Dac ma vedeti carunta la intalnire sa stiti ca decanul m-a albit....

In alta ordine de idei...pizeriile pe care le stiu eu sunt Poli(mie imi place pizza de la ei...dar poate nu aveti chef sa mergeti acolo), San Marzano(asta e pe cetatii la Etti..dar nu stiu cum e ca nu am incercat-o) si Giovana...care e peste drum de mine si are pizza super buna si la preturi ok...ar mai fi Mama mia dar nu am mai fost de un car de ani si nu stiu cum mai e....Eu vreau pizza..nu prea conteaza de unde ...ca noi oriunde mergem ne simtim fain, nu?

Cosmi...spor la curatenie si bafta la inspectie sau ce o fi aia! Deja esti la lucru?

Miro...stai sa te apropii de ultima saptamana sa vezi atunci morcovul cat o sa fie...glumeam...nu ai de ce sa te stresezi...nu ai tu in jur o gramada de mamici care sunt intregi dupa nastere...deci...capul sus si ganduri pozitive....Pupici la Karinuta!

Diana...zici ca Andrei seamana la voce cu Donald...dragutul de el...Nici nu e de mirare ca ai stare de leneveala cu timpul asta oribil....Cred ca pizzeria aia de care zici de la centru bancar e La Tino...dar eu stiu ca au aia niste scoruri de iti pica fata....

Ingerash...totdeauna mesajele tale sunt invioratoare..aduc un suflu din vremile apuse......mama ce poeta sunt...tot de la ploaie mi se trage...La poze ma uit de acsaa ca aici merge netul cu viteza melcului...

Gio...ce toanta sunt...am uitat ieri...SA NE TRAIESTI IOANA!
Zi si tu unde sa mergem ca poate tu le ai mai bine pe astea cu pizzeriile si chestiile italienesti....

Pupici si revin mai tarziu sa vad poate v-ati hotarat unde mergem....

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Mama ce vreme urata si aveam treaba in oras...si nu mai am nici masina .

Multumesc gagici de urari.

Cosmi spor la munca.
Diana chiar ai chiulit, dar ma bucur ca mai intri din cand in cand.
Simina lasa mama ca pt. asta exista vopsea de par.
Albi pai daca umbli brambura, si nu stai prin Tm????
Miro te asteptam cu vesti despre Karinutza.
Himm, Ingeras, Alina .

Pizzerii:...nu prea stiu, este una Osteriata, nu stiu pe unde e, Clau a fost acolo cu italienii si cica e buna pizza. Mai e una vis-a vis de Conti, chiar pe colt langa intersectie, pe langa schela de petrol, dar nu stiu ce si cum se mananca pe acolo.
Da Toni trebuia sa ma gandesc ca e inchisa, si anul trecut era in luna aug. inchis, ca sunt in concediu, ca in Italia.

Mai veniti cu solutii, ca abia astept sa iesim, mai ales ca sta Clau cu piciul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput