Miresici de 2007 sunt? (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Pentru CataAna din Iasi. Voi avea si eu nunta un 2007, dar din cauza ca eu sunt din Bucuresti si sotul din Iasi, ne "ciondanim" asupra locatiei. Nu cunosc foarte bine Iasiul....ce locatie imi recomanzi tu, (ceva mai deosebit, si mai mare, ca deh', am cam 350 de invitati....)Multumesc, Andreea81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

andreea81: eu ti-as recomanda restaurantul unui hotel nou de pe malul lacului Ciric.Au si o terasa foarte frumoasa afara si capacitatea maxima a salii de 400 de persoane.Este foarte frumos, elegant, locatie deosebita si totul e nou.Au deschis sala vara asta.. ca urmare nici macar nu stiu cum se cheama.E in spatele resaurantului Ciuperca.Viitorul tau sot cu siguranta stie unde e.
Altceva pentru 350 de oameni, sa arate si foarte bine .... sala restaurantului Cotnari, si Casa Boiereasca pe Bucium. Altceva nu stiu ce sa iti sugerez.Mai e Onyxul si Astoria dar nu iti incap atatia oameni.
Sper sa iti fi fost de ajutor.

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by superkat

Hey. Daca am noroc cu resturantul ma voi numara si eu printre voi.

Superkat ai rezolvat cu restaurantul??? Numai bine...

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Multumesc mult, Karisma, raman datoare. Andreea81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Fetelor, am si eu nunta pe 2 iunie 2007 si inca nu am reusit sa gasim nici un resturant la care sa putem spune "asta e". Daca aveti ceva ideei de restaurante pentru 100-120 de persoane da-ti si mie un semn va rog.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello!!! Bine v-am regasit miresici scumpici! M-am intors si eu din concediu. Si...cand ce sa vezi, o gramada de miresici se aduna aici printre noi.
Eu sunt foarte incantata pentru ca mai sunt cateva zile si voi incepe numaratoarea inversa pentru nunta mea.
Sambata va fi mireasa fany (viitoarea mea nasica). Abia astept s-o vad mireasa.
Pupicutzi multi si abia astept sa ne incepem si noi discutiile. Ca miresele de 2006 sunt ................pe sfarsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihav spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Fetelor, am si eu nunta pe 2 iunie 2007 si inca nu am reusit sa gasim nici un resturant la care sa putem spune "asta e". Daca aveti ceva ideei de restaurante pentru 100-120 de persoane da-ti si mie un semn va rog.

Multumesc mult.

Eu iti recomand restaurantul Riviera, din Parcul Lia Manoliu. arata super si interior si exterior. daca mi-as fi permis acolo as fi vrut sa sarbatoresc evenimentul. Anul acesta este meniul 2350000 lei meniul fara bautura. probabil ca merita, insa din pacate nu e potrivit buzunarului nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mersi Mihav dar e prea scump pentru noi.. nu ne permitem ..oricum am gasit ceva care ne convine ca amplasament insa nu stim inca pretul tacamului ca nu am avaut cu cine discuta, si nici daca e liber cand vrem noi.
E vorba de restaurantul Viilor - daca stiti ceva despre el da-ti-mi si mie un semn va rog.

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Va sarut, miresici scumpici!
Vreau sa va anunt ca exact peste 1 an, pe 25 august 2007 voi fi miresica!
De azi inainte, incepem sa dam ceasul inapoi!
Sunt super fericita, si simt ca incepe sa vina si vremea noastra! Azi dimineata l-am trezit de fericire pe sotul meu la 04.30, doar ca sa-l anunt ca exact peste 1 an ne vom cununa si religios!

Pupicutzi multi, si astept sa ne "inmultim" cu cat mai multe viitoare miresici.....asa ca mine

Mergi la inceput

Ajutoooor, s-au schimbat planurile, am si eu o problema....mareeee...eu din Bucuresti...el din Iasi...nunta in Piatra Neamt, la Hotel Central...ca asa au zis socri mari ca e mai bine. Eu nu stiu cum arata Centralul decat pe afara. Ma poate ajuta cineva cu info pentru biserica (cica la Precista e frumos!!! asa spune soacra ). Invitati avem 450, (nu stiam ca cunoastem atatea persoane:))). Deci va trebui sa ma aranjez in Piatra...imi recomanda cineva vreun coafor bun, vreo fata care sa se priceapa la aranjat mirese, eventual si o firma de organizat nunti (daca ati incercat pe pielea voastra, fotograf, etc). Raman datoare. Andreea81

Astept si poze si pareri de la fetele care sunt acum la casele lor!! Puuup.

Mergi la inceput