Miresici de 2007 sunt? (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Pe Strada Polona la inceput cum intri de pe Stefan cel mare...e la parterul unui bloc si are afara scrisa firma (Salon Cristina)preturile sunt mai maricele fata de alte saloane din Bucuresti,dar iti zic sincer ca merita!!!

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Multumesc mult,Tizabela! Te mai stresez un pic:
la salon ma duc la orice dama de pe acolo, sau caut pe cineva anume? Asta in cazul in care vrei sa-mi recomanzi pe cineva...si despre voalul tau: la fel vreau sa mi-l prind si eu pe al meu, (ma cert cu rudele ca cica o sa-mi stea prost ), dar cu pozele tale chiar o sa le inchid guraaa!!! Deci, acum ce ma intereseaza pe mine: diadema a fost necesara pentru a face voalul sa stea, sau a fost optiunea ta? Te pup, si multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Andreea, si eu am avut voalul prins asa doar ca din poze al Tizabelei pare mai greu decat al meu. A fost prins cu pieptanas mic infipt in coc si micuta diadema a fost de decor.
De ce sa nu iti stea bine, si daca tie iti place asa nu asculta gura rudelor...

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005

Mergi la inceput

Voalul meu a fost facut in 4 trepte si prinse doua cate doua pe cate un pieptan.Primele doua trepte respectiv de 4 si de 3 metri fiind mai mari le-am pus pe un pieptan de 10 cm,iar pentru urmatoarele doua cu care am ramas la restaurant am folosit un pieptan de 6 cm!!! Le-am prins in coc doar cu ele,dar ceea ce este foarte important pt ca el sa stea bine e sa ai la spate coafura facuta in asa fel incat sa ti-l ridice!!!
Oricum daca mergi la Cristina caci asta este numele ei o sa iti expice ea cum este mai bine (ai grija ca ai nevoie de programare)!!!

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaElena spune:

Buna fetele! Am revenit dupa ceva timp...si vad ca ne-am inmultit considerabil...Si eu tot pe 2 iunie am nunta in 2007 (vad ca suntem destul de multe cu aceeasi data).Eu initial vroiam mai tarziu, tot in iunie dar am inteles (tot de la miresici) ca postul Sf. Petru si Pavel incepe pe 3 iunie si se termina pe 28....asa ca am schimbat. Eu am aranjat ceva cu restaurantul, cu muzica si mi-am facut ceva planuri si pentru aranjamente. Am mai scris eu despre asta si in prima pagina a topicului nostru :D.
Sa auzim numai de miresici fericite :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaElena spune:

Mi-am adus aminte ca vroiam sa va mai impartasesc ceva....ca am vazut mai multe miresici nerebdatoare sa poarte vereghetele. Eu fetelor am facut deja prima parte a slujbei religioase, cea cu logodna, prin februarie iar vereghetele ni le-a pus preotul pe mana dreapta. Nu a mai procedat nimeni asa? Noua n s-a pus pata ca vrem sa ne casatorim si, ca toata lumea sa ne creada ne-am dus la biserica . A fost ceva de vis...am orgizat totul in 2 saptamani...biserica, nasi, petrecere, vereghete, inel de logodna..totul...de fapt si noi ne-am organizat repede..ca eram doar de doua luni impreuna..dar cand te loveste dragostea mai poti da inapoi? Toata lumea zicea ca ne grabim, ca e prea devreme, mai ales ca eu am 20 de ani iar el 23, ca suntem tineri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by josefine

Tizabela, ce rochita frumoasa ai avut! mi-a placut mult. in ro se gasesc rochite la sposa la vreun magazin? inca nu ma agit asa tare, dar e bine de stiut. iar lista cu cheltuielile e foarte utila.
andreea, te astept, da' sa vii repede, ca plec peste o luna juma, ma intorc in bucuresti.
am fost in uichend la o plaja in palermo, de mi-a ramas gandul la marea limpede si curata. am avut noroc si de vreme buna, si acum stau si ma uit la poze.
pup fetele,

Josefine rochii La Sposa in Romania nu stiu daca mai aduce cineva,iar eu le aduc doar pe comanda (adica iti arat catalogul si tu imi zici ce model vrei iti zic pretul de cost si daca o vrei se precepe un avans de 40% si in maxim o luna ai rochia)!!!

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Bun gasit miresici de 2007. S-a lansat si pentru voi tombola cu pachete foto pentru nunta gratuite. Se va acorda un singur pachet pentru fiecare luna a anului urmator. Detalii gasiti la
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52982&whichpage=17

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Multumesc mult, Blanca si Tizabela! Sper sa am pe langa mine persoane care sa se descurce cu voalul si cocul si cu ce-oi mai avea!!! Sa stiti ca am vazut mirese care toata nunta au stat cu mainile in cap, ca ba le aluneca voalul, ba iesea clama, ba se mai agata pe nu stiu unde...asa ca de asta am un pic emotii!
Amandoua ati fost superbe (o blonda si o bruneta...mama, mamaaaa)!!!Blanca, m-am uitat pe pozele in care ati fost nasi, erati asa de frumosi!!! Puup, Andreea81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Neata la toata lumea!!! Tizabela, sunt iar eu si te stresez. Te rog zi-mi si mie daca ai deja spre vanzare rochiile din colectia 2007.M-ar interesa in mod deosebit modelul Sandalo. Care e cea mai mica marime la rochie ca mi-e imi trebuie chiar cea mai, cea mai mica la 1,57 al meu si 49 KG iti dai seama nu?! In uk as lua un 6 acuma nu stiu pt Europa. Daca ai spre vanzare rochia asta imi poti da un pret te rog? Daca vrei poti sa imi scrii pe PM.
Mersi mult, te pup

Mergi la inceput