Bine v-am gasit, fetelor - am o ?
Raspunsuri - Pagina 2
Laura Takacs spune:
Asa e cum zice Yael, se numeste "ovulation kit", aici, de fapt test de ovulatie. L-am folosit si eu, si desi mi-a "prezis" data ovulatiei cu precizie (eu am ciclu regulat si cam stiu cand ovulez) nu am ramas gravida in lunile cand am facut testul. Am ramas exact cand am facut-o dupa "ureche".
try spune:
Stiu de testele astea de ovulatie. M-am uitat dupa ele prin magazine dar e in jur de 100$ (canadieni) unu' sau 50$ unu' cu 5 testere pe care le poti consuma lejer intr-o luna. Sincer nu prea-mi da punga sa dau atat pe o cutie. Sotul meu zice ca mai bine-o facem de mai multe ori ca e mai sanatos si mai frumos. Laura are dreptate, poti sa faci testul si sa incerci asiduu in perioada de ovulatie, daca nu vrea bebe sa se prinda, nu vrea si basta. Noi am "exersat" suficient, zic eu, o perioada de vreo 10 zile in jurul datei probabile a ovulatiei. Daca e sa nu fie, atunci... n-am decat sa mai exersez si sa ma rog de bebe sa vina macar luna viitoare. Tineti-mi pumnii
Laura Takacs spune:
Mi se par foarte scumpe, aici costa cam $15 o cutie cu doua bucati. Si eu zic ca practica da rezultate mai bune decat chestiile astea stiintifice. Numa' te stresezi si mai stresezi si pe sotu', si tot nu iasa nimic.
ancadm spune:
Try, sa va dea Dumnezeu un baby frumos si sanatos! Nu te stresa prea tare ca un lucru e sigur: copii vin atunci cind le e sa vina :0)Si vorba sotului, cu cit mai des cu atit mai bine si cu mai multe sanse. Plus ca ce alta metoda mai eficienta de eliminat stresul stiti voi? .Nici eu nu am avut cine stie ce simptome cind am ramas insarcinata. Ceva crampe care ma faceau sa astept "stopul", care nu a venit si o stare de neliniste anormala, care a inceput cu citeva zile inainte sa trebuiasca sa vina stopul. Greturile (nenorocitele) au aparut pe la 9 saptamani cind indraznisem sa zic ca ce sarcina usoara si fara greturi am sa am .
Spor la "exercitii",
Anca.
try spune:
Azi noapte am visat ca mi-a venit. Intai o picatura, dupa care cand m-am dus la baie si mi-am dat chiloteii jos a-nceput sa curga un suvoi de nu se mai oprea. Parca era apa de la robinet. Eram tare dezamagita. Cand m-am trezit mi-am zis ca mai am totusi o sansa. Ramane sa vedem daca visul va fi realitate sau va fi pe invers decat in realitate .
Tango spune:
Draga Try, nici eu nu am avut nici un semn de sarcina...Ba, minciunesc...ma duceam la baie de vreo 3-4 ori pe noapte iar in restul zilei mai mult pe la baie decat prin casa. Ba mai mult, vreo 3-4 sapt. am avut si ceva pete maronii care ma tot tineau in alerta, cum ca rusii sunt pe aproape( daca si astea se pot considera semne de sarcina). Cat despre teste de ovulatie...am folosit cu tonele :)) Nici picioarele pe pereti nu au mers, nici statul mult in pat...Si cand ma asteptam mai putin...tusti si bebelusa mea si-a facut aparitia. Acum sunt ca un urs de grasana si fericita pana la cer.
Iti tin pumnii si-ti dorim(eu si minunea mea) din tot sufletul sa intri in tabara gravidutelor!
Victoria
try spune:
Fetelor, nu mai am nevoie nici de teste de ovulatie, nici de teste de sarcina. MINUNEA S-A INTAMPLAT. O sa si o sa (glumesc), dar acum sunt cea mai fericita viitoare mamica. Va dati seama? Parca nici nu-mi vine sa cred.
N-am mai avut rabdare azi mi-am facut testul. Am zis: "ce-o fi, o fi". Trebuia sa plecam sa ne plimbam prin oras si m-am dus sa ma spal pe dinti. in baie fiind si cu periuta in gura mi-a venit sa fac pipi. M-a traznit gandul: "Ce-ar fi sa-mi fac testul acum?". Il aveam deja in baie. Din momentul in care am inceput testul m-au trecut toate apele, inima a inceput s-o ia la goana. Fac testul, sunt foarte atenta sa-l tin exact 20 de minute, il scot si... astept. Ma uitam concentrata sa vad daca vad ceva, daca aapre ceva. Se face albastra dunga de control si... parca ceva-ceva vad si in cealalta ferestruica. Ma gandesc ca poate mi se pare pentru ca m-am concentrat prea tare la test si incep sa vad deja dungi albastre. Ma uit repede pe prospect cat trebuie sa astept pana se poate citi rezultatul: 1 minut. Ma uit repede apoi la ceas: trecuse deja un minut. Dunga aia parca era Fata Morgana: ba o vedem, ba n-o vedeam. Intr-un final devine mai clara si atunci mi-am zis: "e clar, sunt insarcinata". Nu stiam cum sa-mi stapanesc toata emotia: sa tip, sa plang... Ies repede din baie si ma duc cu testul la sotul meu. Il intreb: "tu ce vezi? E vreo dunga?". El imi spune: "da, se vede ceva. Ce inseamna asta?" "C-o sa fim parinti". Ne-am imbratisat si ne-am pupat. Mi-au dat lacrimile si in gand mi-am zis. Gata cu asta. Acum trecem la pasul urmator: sa ma rog sa-i dea Dumnezeu viata lunga si sanatoasa, sa fie voinic, sa nu avem complicatii, in rest le ducem noi pe toate.
Acum rasuflu usurata fetelor, am intrat pe un drum de pe care nu mai avem intoarcere, de-acum nu vom mai exista NOI, ci EL, Maria Sa Copilul. Luni o sa vad sa ma duc la un control sa am si confirmarea oficiala. Cred ca testul ala o sa-l pastrez ca amintire.
Bebita mea are 2 saptamani, va dati seama? 2 saptamani. E o bobita cat o alunita...
Sunt fericita, sunt fericita...
piatra lunii spune:
Draga Try, felicitari, ma bucur pt tine,imi dau seama ce bucurie pe capul tau, numai din mesaj!
Sa fie sanatos!
Piatra lunii
MadalinaM spune:
Felicitari Try, sanatate si sarcina usoara.
Spune-mi, te rog, tu care ai reusit si zici ca ati incercat 10 zile, a fost cum zice nenea dr-ul sau cum scrie in carti o data la 2 zile sau in fiecare zi?
Hai nu te supara ca intru asa in amanunte, dar mai bine iau reteta succesului din practica, probat, decit din teorie...