Care sunt florile preferate ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dialex spune:

Multumesc pentru topic. Desi eu - conform nu stiu cárui zodiac floral - sunt orhidee, nu mi-au plácut niciodata florile astea pretentioase. Prefer de departe modesta narcisá sau frezie. Dintre arbori, îmi plac mestecenii si sálciile pletoase.

Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Buna fetelor ce sa zic florile mele preferate sunt cele de camp. Dar exceptie fac crinii albi.
ADI2003 superrrrrrrrrrrrrr parada florilor
Pupici pentru mamici si bebei

ANA SI CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

toate florile sunt frumoase....dar in special trandafirii,freziile si florile de camp

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Imi place mult liliacul , dar nu ma "opun" nici trandafirului si florilor care "arata bine", pentru mine ... ca sunt si altele care nu-mi dau bine ochiului ... sau nasului ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tipsy spune:

buna fetelor, mie imi plac tare mult calele, dar la fel de mult imi plac si lalele, mai ales daca sunt multe in buchet.
nu imi plac deloc gladiolele si crinii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

imi plac toate florile...dar preferatii mei sunt trandafirii, mai ales cei albi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

FREZIILE...dar pe balcon am o sera cu tot felul de flori..trandafiri japonezi, violete de parma, kalanchoe...etc

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput