Care sunt florile preferate ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

pacat... totusi subiectul nu cred ca era atat de nelalocul lui. dar asta e doar parerea mea.
eu de ex m-am bucurat sa vad ca atat de multora le plac freziile. care sunt si florile mele preferate.
pt tine.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

trandafirii galbeni (nuantele mai putin violente), dar si lalelele, margaretele sau crisantemele. nu-mi plac garoafele si detest zambilele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Flori ziceti? Aici e locul meu. Preferatele mele sunt plantele decorative prin flori. Anul acesta m-au innebunit clematitele, passiflorele, abutilonii. Anul trecut am descoperit gloxiniile. Acum doi ani mi-au placut violetele.
Fiecare perioada cu plantele preferate. Pe masura ce trece timpul pretentiile cresc.
Acum as putea enumera mai multe flori preferate, dar e o diferenta intre o floare dorita si una care poti sa o cresti in spatiul in care locuiesti.
Degeaba tanjesc dupa alte flori daca nu le pot avea in preajma mea.
De fapt, toate florile, indiferent de felul lor au farmecul lor. Trebuie doar sa nu fim indiferenti atunci cand trecem pe langa ele. Mi-am facut o obisnuinta sa privesc gradinile si balcoanele altora.

Iar la sfarsit va invit sa priviti parada florilor, flori pozate de mine intr-un loc unde se oficiaza pe timpul verii cununiile civile. Un loc preferat de mine.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Freziile albe, trandafirii albi sau rosu foarte inchis, crizantemele mari - tot albe...

Si imi place subiectul...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Freziile,garoafele,lalele...dar cel mai mult si mai mult trandafirii albi.
Dragutz subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by iileana

Care-s florile preferate, animalul preferat...ma intreb ce urmeaza...
Niponel, raspund in avans urmatorului topic pe care-l vei deschide: ziua mea preferata din saptamina e vineri.

si culoarea preferata?

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Ufff, cam toate da´cum nu le si pot avea pe toate din lipsa de spatiu anul asta m-am limitat la 5 orhidei, cale, hibiscus, crini, lacrimioare, gloxenia, aloe si alte nu stiu cate ghivece de verzituri.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by adusca
quote:
Originally posted by iileana
Care-s florile preferate, animalul preferat...ma intreb ce urmeaza...Niponel, raspund in avans urmatorului topic pe care-l vei deschide: ziua mea preferata din saptamina e vineri.
si culoarea preferata?fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babuscaViata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
si cu bautura preferata tre sa fie neaparat dupa asa teme adinciVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Jucam,Folori,Fete,Filme sau Baieti? Cum erau oracolele alea pe vremuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Toate, le ador!!!
Adi2003: Superba PARADA FLORILOR!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput