Buna .Mi-e imi plac foarte mult florile si de aceea m-am gandit sa deschid acest nou subiect intrebandu-va si pe voi care sunt florile voastre preferate .Am sa incep eu ca tot am deschis subiectul sa v-a spun care sunt florile mele preferate :bonsai ,crini , zambilele ,orhidee , Passiflora, floarea-ceasornic.
Eu sunt innebunita dupa lalele si imi pare rau ca tin atat de putin si doar primavara....
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Mie imi plac freziile, margaritarul, zambilele, liliacul - in general florile primaverii. Daca ar fi sa aleg numai una FREZIILE sunt preferatele!
Cornelia si Maya (06.07.2004)
Margaretele si crinii sunt florile mele preferate.
Nu imi plac florile rosii,in special trandafirii si garoafele.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
In general imi plac toate florile, dar in special cele de culoare alba si florile de primavara: zambile, frezii, narcise si mai ales liliacul.
------------------------
37+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
Eu ador toate florile...
La tara aveam in gradina lamaita si liliac..mirosea demential,era o placere sa stai in gradina..
Ador trandafirii,crinii,zambilele,margaritarul(edit:sau lacramioare),lalelele,orhideele,freziile,narcisele..imi plac f multe flori,de fapt cam toate florile..din pacate nu am spatiu pt cate as vrea eu sa am..Insa mereu am visat sa am o casa unde sa am spatiu pt multe flori si o gradina mare cu f.f multe flori,cu liliac,lamaita..unde sa stau sa ma relaxez..
Pupici.
POZE
liliacul si lacramioarele
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
trandafirii in nuante cit mai inchise.... cam asa.
restul...nu prea-prea, mi se par verzituri. ![]()
Elise