Care sunt florile preferate ?
Buna .Mi-e imi plac foarte mult florile si de aceea m-am gandit sa deschid acest nou subiect intrebandu-va si pe voi care sunt florile voastre preferate .Am sa incep eu ca tot am deschis subiectul sa v-a spun care sunt florile mele preferate :bonsai ,crini , zambilele ,orhidee , Passiflora, floarea-ceasornic.
Raspunsuri
Oana spune:
Eu sunt innebunita dupa lalele si imi pare rau ca tin atat de putin si doar primavara....
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
cornilia spune:
Mie imi plac freziile, margaritarul, zambilele, liliacul - in general florile primaverii. Daca ar fi sa aleg numai una FREZIILE sunt preferatele!
Cornelia si Maya (06.07.2004)
asi spune:
Margaretele si crinii sunt florile mele preferate.
Nu imi plac florile rosii,in special trandafirii si garoafele.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
MissJJ spune:
In general imi plac toate florile, dar in special cele de culoare alba si florile de primavara: zambile, frezii, narcise si mai ales liliacul.
------------------------
37+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby
Leditia spune:
Eu ador toate florile...
La tara aveam in gradina lamaita si liliac..mirosea demential,era o placere sa stai in gradina..
Ador trandafirii,crinii,zambilele,margaritarul(edit:sau lacramioare),lalelele,orhideele,freziile,narcisele..imi plac f multe flori,de fapt cam toate florile..din pacate nu am spatiu pt cate as vrea eu sa am..Insa mereu am visat sa am o casa unde sa am spatiu pt multe flori si o gradina mare cu f.f multe flori,cu liliac,lamaita..unde sa stau sa ma relaxez..
Pupici.
POZE
Cristina_C spune:
liliacul si lacramioarele
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Elise spune:
trandafirii in nuante cit mai inchise.... cam asa.
restul...nu prea-prea, mi se par verzituri.
Elise