baie in vana si abdomene dupa cezariana
Spuneti-mi ,va rog, cand as putea incepe abdomenele dupa cezariana si de cand as putea face baie in vana? Am acum un bb de 6 saptamani si vreau sa fiu frumoasa pt el si pt taticul lui. Multumesc.
Raspunsuri
tunitza spune:
Am nascut si eu tot prin cezariana.Baie in vana nu fac dar de abdomene m-am apucat dupa vreo 5 saptamini.Nu prea reuseam la inceput dar usor usor am scapat de burtica.
Corina spune:
In mod normal mie mi-a recomandat medicul sa nu fac nici un fel de efort(interzise abdomene sau gimnastica) timp de 3 luni!! Muschii sint taiati si trebuie lasati sa se vindece!Daca incepi sa faci abdomene mai repede risti sa ai probleme dupa aceea!
Eu una nu am facut nici gimnastica ,nici abdomene si nici nu m-am legat,si cu toate astea nu am burta deloc!
Burtocika spune:
Si mie la fel mi-a recomandat doctorul, pana la 3 luni NU abdomene sau orice alt efort care sa solicite muschii din zona respectiva.
Lasa ca ai timp sa te faci frumoasa, si cred ca bebe si taticul lui au nevoie in primul rand de o mamica sanatoasa !
Sa-ti traiasca bebele !
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Luna75 spune:
Trebuie sa mai ai rabdare cu abdomenele.Nici la o nastere normala nu se recomanda abdomene mai devreme de doua – trei luni.
Eu zic sa ai rabdare ca o sa iti revii mai repede decat ti-ai imagina.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Donia spune:
Cred ca baie in vana poti sa faci daca nu mai ai lohii, iar pana acum probabil ca s-au oprit. Despre gimnastica, ginecoloaga mea mi-a spus ca pot sa incep la 2 luni.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
anymony spune:
Salutare
eu am nascut prin cezariana si am purtat briu cam o luna jumate...baie la cada am inceput sa fac la o sapt dupa ce mi s-au scos firele..adica cam pe la 3 sapt dupa ce am nascut...abdomnene pe la 2 luni juma dar ma durea inca...asa..usor...Doc mi-a zis ca dupa 3 luni e ok cu abdomenele...asta depinde si de rana si de cum te refaci.nu exista o regula pt asta.n-am mai facut de pe la 4 luni gimnastica ca am revenit la greutatea de dinainte..cu fesele mai mult am de tras...burta nu mai exista..
pupici la mamici si bebici
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Carmen_Marieta spune:
baie cam la o saptamana dupa, dar cu abdomenele trebuie sa maio astepti cam pana la 3 luni... Sper sa ai rabdare... oricum esti frumoasa si pt bb si pt tatic...
Bafta!!!
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.