Prea multa apa strica?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Eu mi-am impus sa beau multa apa acum cativa ani dar citisem undeva ca trebuie sa bei cate o inghititura la 10 minute, nu mult odata...si asa am facut...aveam paharul pe masa la care invatam, dupa fiecare problema rezolvata, mai beam o gura de apa.....si de atunci asa fac.....daca trec 20 min fara sa beau, mi-e sete de mor....trebuie sa am apa in permanenta. Apa plata. Sucurile nu imi tin de sete nici de frica.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by daniella4

quote:
Originally posted by emaaimee

eu beau apa f multa.vara beau chiar si 4l.plus pepene

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

...si-ti petreci ziua si noaptea la ?

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

si nu mi se pare k ma duc des la toaleta ziua,sunt f normala.de cand ma stiu beau apa destula si dupa inghetata si dupa pepene.sunt f normala,nu am nici o boala a seteisi am o piele hidratata-nu imi petrec noaptea la toaleta pt k fac inainte de nani

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Fiecare persoana are limitele ei. Nu se pot da cifre exacte dar cred ca undeva mai sus de 4-5 l pe zi incepe sa fie prea mult.

Linkul postat de Cristina e foarte bun si ce spune acolo e adevarat desi e la un nivel cam inalt, nu usor de priceput.

Intoxicarea cu apa are loc ca urmare a dezechilibrului de electroliti (Na, Mg, K) ce se produce in organism prin eliminarea unei cantitai prea mari de apa. O data cu urina, noi eliminam aceste substante care sint absolut necesare bunei functionari a corpului. Sodiul este crucial pentru functionarea muschilor, respectiv a inimii (care si ea este tot un muschi!). De aceea s-a imbolnavit persoana respectiva: daca nu introduci nutrienti in organism si le dai afara pe cele existente, ce te astepti?

Subiectul asta se studiaza in cursurile de fiziologie avansata. Care au facut pe la facultate asa ceva, stiu.

Eu beau apa plata in principiu dar din cind in cind imi cumpar apa minerala naturala cu continut ridicat de Mg si K, ii dau afara gazul prin agitatie si o beau ca sa fiu sigura ca imi inlocuiesc electrolitii.
Cea mai buna apa minerala aici este Gerolsteiner, scumpa dar sanatoasa.

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput