Prea multa apa strica?
Raspunsuri - Pagina 2
alexmom spune:
Chiar aseara la stiri pe CBC a fost un subiect despre hidratarea in exces, era vorba mai mult despre sportivi si spuneau ca o atleta ar fi murit pe pista dupa ce a ingurcitat prea multa apa intr-un timp foarte scurt. Deci cred ca in anumite conditii excesul de apa (ca orice alt fel de exces) nu poate duce la ceva bun.
michelle7 spune:
mie 6 litri vara nu mi se par mult asta pt ca eu beau 4 si uneori rabd de sete ca mi-e lene sa ma ridic de 100 de ori .
Teoria mea e urmatoarea. apa elimina sodiul. lipsa sodiului poate duce la deces ( am verificat pe net)
cica atletii is cu risc marit si trebuie sa aiba grija sa nu bea prea multa apa dintr-o data dupa efort fizic .
Michelle
brendamitran spune:
mey.....dar cine poate sa bea cantitati industriale?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
emaaimee spune:
eu beau apa f multa.vara beau chiar si 4l.plus pepene![]()
de fetitza
cu funditza,zisa piticotul urias umblaretzm-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
tusferi spune:
Cred ca pana la urma tine si de cum se obisnuieste organismul. Pana anul asta eu am baut foarte putina apa pt ca pur si simplu nu mi-era sete. Si n-am avut nimic. Aia de prin tarile calde, desertice, unde beau un pahar cu apa pe zi, traiesc si ei foarte bine cu paharul ala de apa. La aia nu cred ca se pune problema sa bea 2 litri de apa pe zi si aia chiar stau in caldura toata ziua.
De anul asta am inceput si eu insa sa ma fortez sa beau mai multa apa, dar mi-e tare greu...
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
eu beau apa f multa.vara beau chiar si 4l.plus pepenede fetitza
cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
...si-ti petreci ziua si noaptea la
?
Carmen_Marieta spune:
si eu beau foarte multa apa +supa= 3-4 l/zi dar nu merg noapte la
, ziua da dar asta nu inseamna ca stau numai acolo....
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
mira_m spune:
Apa nu cred ca strica, in limite rezonabile (2-3 litri), insa in ultima vreme am observat ca ma cam balonez de la ea. De fapt ma simt mereu umflata.
Beau cam trei litri pe zi.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
lunna27 spune:
De exemplu,eu nu beau ziua deloc apa,stiu ca nu e bine ,dar pur si simplu nu-mi trebuie .Acum,in perioada asta mai mananc pepene si mai beau suc uneori...
Dana
aschiutza spune:
Mie mi-a recomadat doctorul nu sa nu beau multa apa, ci sa nu beau un pahar de apa dintr-o data. Eu am probleme cu stomacul - mai ales supraaciditate si nu se inchide ca lumea muschiul dintre stomac si esofag (ma rog, ce o fi ala). Am constat si eu ca daca beau un pahar dintr-o "inghititura" sa zic asa, ma simt plina si mi-e rau. Asa ca eu beau cel mult un pahar mic, cu inghitituri mici.
----------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar