mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
adameasca spune:
Lexi, foarte bine faci ca mergi la dr, decat sa stai stresata si sa nu stii ce se intampla. Bafta si sa ne spui care-i treaba.
Mirabela, normal ca mai face si bebe pauze ptr somn, are doar un program independent de al nostru. Si felicitari ptr colostru. ![]()
Eu am alta problema: nu mi se mai umfla picioarele foarte tare, dar mi se umfla mainile ceva de speriat si ma si dor palmele si incheieturile...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
amarantina spune:
Mai fetelor, SE GASESC TAMPOANE DE-ALEA SPECIALE CARE DETECTEAZA LICHIDUL AMNIOTIC. Am intrebat eu de curiozitate acum 1 luna si aveau la farmacia de langa Mega Image Tineretului.
martha78 spune:
Mirabela, nici la mine nu se misca bb mereu, are si el pauzele lui, de fapt nici nu tin evidenta cat de mult se misca intr-o zi, pt mine e important sa se miste in fiecare zi, nu tin cont de ritmicitatea sau de intensitatea miscarilor
Martha 34+weeks 
bebe
adameasca spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Ileana, sa inteleg ca esti la servici?
Normal
Ileana
poze,poze si iar poze...
amarantina spune:
Pai du-te acasa, ce mai stai!! Chiar daca nu dormi macar intinde-te in pat sa de odinhesti un pic. Of, of, mai ales ca ai si problema cu tensiunea.
adameasca spune:
M-as duce, da' exact acuma i-a apucat pe toti treaba cu mine.
Da' scap repede si ma duc la nani, ca tare mi-e somn...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Vauva spune:
Buna burtici!
Imi pare rau ca voi inca va chinuiti cu caldurile ca pe aici e cald dar in limite normale
iar noaptea e destul de bine. Numai ca nu a mai plouat de mult... si e tare uscat, ceva de necrezut pentru Finlanda. Chiar si fructele de padure(afine, zmeura) care aici sunt din belsug sunt foarte amarate saracele.
Am fost azi la control, stam bine inca. Colul este tot inchis, tare si lung, analizele sunt bine. Mi-a mai crescut si hemoglobina,
mi-a zis asistenta ca bebe are acum propriul lui sistem de sange asa ca e bine ca mai creste si hemoglobina mea. Am vorbit si despre nastere si epidurala. In cazul meu o sa ma duc la spitalul unde nasc sa ma "cerceteze" ca v-am zis eu ca am avut probleme cu spatele si am ceva modificari la vertebre in zona lombara.
Multumesc fetelor care mi-au urat bafta la control
si urez si eu la cine urmeaza sa mearga multa bafta!
Am vazut ca deja ati vorbit despre cine o sa nasca prima
Roxana vad ca este favorita
. Chiar ii maricica bebelina ta
. Io nu stiu cat are a mea, dar nu cred ca are 3 kg ca nu am burta asa de mare, asa ca ar fii bine sa nu se grabeasca. Io nici nu vreau sa se grabeasca
Sotul meu ma necajeste si imi zice: ca ce, vreau sa stea bebe acolo pana merge la colegiu?![]()
![]()
Mephala tare frumusel Iustin al tau!Si ochisorii aia...Cred ca seamana cu tine
!
Va pupicesc,
Vauva
35+ cu
Bianca
POZE
Ignatica spune:
Adameasca si la mine e la fel, cu picioarele nu am probleme, dar mainile ma dor uneori atat de tare incat nu pot sa inchid pumnul, parca imi tine cineva degetele.
Pentru pasarile de noapte - eu mi-am cunoscut sotul in caminul studentesc, stateam cu niste fete din Republica Moldova si el a venit in vizita la ele. A fost dragoste la prima vedere. Sotul meu e basarabean, il cheama Serghei si suntem impreuna de 5 ani, casatoriti de 3. Am facut 2 nunti, una in Romania ( cu toate chestiile oficiale) si una in Republica Moldova - am fost de doua ori mireasa la interval de o saptamana.
Acum ne intreaba toata lumea daca o sa facem 2 botezuri
.
Va pup,
Ignatica
35+
MamiLili spune:
Lexi, Katia, acele absorbante se numesc AL SENSE KIT, sunt pentru depistarea scurgerilor de lichid amniotic. Eu mi-am luat unul de la Cluj acum 2 sapt, cand era pe forum psihoza "scurgerilor" si mi se parea ca si lenjeria mea e prea uda... Setul are 3 absorbante, costa 60 lei. La Cluj am gasit la bucata si am luat doar unul, deci 20 lei. Daca va luati la bucata, rugati farmacista sa va dea prospectul sa-i faceti un xerox, pentru ca fara indicatii e cam greu sa interpretezi ceea ce citesti pe test. Daca luati la bucata, trebuie sa aveti o punguta sigilata alba pe care scrie "Common sense", un suport din plastic si o banda dintr-un material ca vata pe care este indicatorul ptr lichid amniotic. Sper ca nu v-am zapacit. Daca mai vreti info, intrebati-ma si va spun ce mai scrie pe prospect.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
28 sapt cu