mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by martha78
voi de unde va mai innoiti?

Martha 34+weeks
bebe

Din sifonierul sotzului (capitolul tricouri) sau al mamei (bluza, maiou, etc) Refuz sa mai dau banii pe haine.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

De azi sunt in concediu....YYYUUUUPPPIIIIIII!!!!!!!!!!!!!Mai aveam 4 zile din CO pe anul asta si de pe 1 august intru in prenatal....bebe se misca de zor....de abia astept sa-l vad la eco...o sa mergem intre 8 si 15 august...trebuie sa ma programez....maine merg la doctorita la control si sper sa stabilim cum o sa nasc....vedem...oricum va dau de stire....cat despre calduri si eu transpir noaptea....zici ca am iesit de sub dus...in rest totul e ok....as vrea sa incep sa imi fac bagajelul de spital...asa din timp...am in cap o multime de chestii....sa vad cate se implinesc...
Va si asteptam vesti bune!!!!!

32+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pe Zone Reality arata nasteri miraculoase acum!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 28 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, eu m-am hotarat sa merg dupa-masa la doctorita mea la cabinet. Asa, pentru linistea mea. Ceva imi spune ca ar fi bine sa merg...Sper sa nu fie nimic grav, problema e ca eu in continuare am intepaturi in zona ovarelor si un pic mai sus, mi se incordeaza burta din cand in cand si...ceea ce ziceti voi sigur nu e transpiratie, altfel ar fi TOT chilotul umed, or nu e cazul. E umed doar un pic mai mult decat tine tamponul zilnic. Scuze ca dau atatea amanunte intime, dar simt nevoia sa vorbesc cu cineva despre asta...Ar fi bine daca s-ar gasi si la noi tampoane din alea care se coloreaza daca pierzi lichid, dar eu una n-am auzit sa fie asa ceva la noi...

32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lyana nu esti singura cu dintele rupt... eu eram la spital si am vrut sa desfac un plic de sampon si fiind uda pe maini, mi-am infipt dintishorii in pliculet... numai bine ca m-am ales cu jumate de dinte rupt dar culmea, pe lungime... adica s-a rupt partea din interiorul gurii, pe dinafara zici ca e dintele intreg. De atunci mananc cu grija sa nu se rupa de tot si sper sa fie singurul...

Adriana mica eu dupa ce faceam baie vedeam pe sfarcuri o chestie albicioasa uscata si nu stiam ce am, dar acuma m-am luminat... am si eu inceput de colostru. URAAAAAAAAAA!!!

Gravidutele din tura de noapte, nu vreti un pic de somn de la mine???? Eu dorm 12 h noaptea si pe la pranz imi e iar somn, abia reusesc sa nu adorm... si nu am activitate, stau mai mult in pat... si mai inghit si o cafeluta mica dimineata ca am tensiunea 9.5.

Fetelor, vi s-a intamplat ca bebeii sa nu miste 2-3 ore deloc??? Al meu pitic dimineata de la 6-9 nu s-a miscat deloc!!! m-am intors, l-am mangaiat si nik... o fi somnoros ca ma-sa??? acuma misca normal, in sfarsit.

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ce vorbarete ati fost noaptea trecuta! Nici eu nu dorm bine noptile, macar stau intinsa in pat si ma relaxez (atat cat ma lasa caldurile astea sufocante).

Floricika, felicitari pentru nepotica! Sa fie sanatoasa!

Acai, concediu placut!

Ioana, multumesc de reteta. Poate in week. le fac si eu.

Am pus cateva poze noi cu Iustin

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Acai, bafta la dr maine! Si eu merg duminica la dr si sper ca atunci sa stabilim si data cezarienei

Ileana, buna ideea cu sifonierul sotului la capitolul tricouri, dar ce fac cu rochiile ca-n pantaloni ma sufoc??

Lexi, mai bine ca mergi sa nu mai stai asa cu griji, dar eu cred ca esti bine, ca e doar transpiratia, eu nici nu stiu daca am sau nu daca umblu fara chiloti

Hai ca merg sa vad si eu emisiunea cu nasteri

Martha 34+weeks
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lexi si eu as face la fel, as merge la dr. ca sa fiu linistita.

Eu nu prind postul asta Zone Reality

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

LEXI- eu stiu ca va fi bine si nu e grav, dar iti va face foooaaaarteee bine sa mergi la doctor sa=ti confirme! De cate ori ma apuca depresiile alea grele ma duc la dr si ies foarte fericita

MIRABELAC- stai linistita ca e molesit si bb cu caldurile astea. LA mine e ciudat: eu n-am cronometrat niciodata miscarile lui. Cand mi se pare mie ca n-a miscat demult, pun mana pe burtik si il imping usor pana se misca! Parca vad ca dupa ce se naste va face galagie non- stop sa nu ma lase nici el sa ma odihnesc

ALESSIA80 31 +
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

offf de la caldura si emotii-ma pregatesc sa plec- nici nu mai stiu sa 'colorez' ce scriu

ALESSIA80 31 +
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput