mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
eloise spune:
Buna dimineata!
Vad ca a fost mare petrecere mare asta noapte! Ultima data aseara am intrat cand erau 4 pagini scrise si acum dimineata am gasit 10! Mare spor ati avut!
Lyana nasol cu dintele. Cum sa nu mai mananci nimic? Afectiunile stomatologice sunt agravate de sarcina, de aceea trebuie sa consumam multe alimente bogate in calciu. Calciul necesar nu mai ajunge la dinte ci la bebe, dintele se fragilizeaza... din contra, mananca multa branza, bea 1 l de lapte pe zi, consuma lactate in general, mananca si un ou pe zi. Nu ti-a iesit hipocalcemie la analize?
Lexi poate nu e nimic ingrijorator. Observa cu atentie si astazi cum te simti si alte semne...daca ceva, fuga la doctor!
Eloise
28 cu 
EU
Virsta bebe
katia spune:
Neata!!!!
Nici eu nu pot sa dorm de caldura. Asta noapte am lasat ventilatorul indreptat spre mine si tot m-am trezit de cateva ori.
Abia astept sa intru in concediu, poate asa o sa fiu mai odihnita si n-o sa mai simt asa de nashpa aceste calduri.
Flory, felicitari pentru nepotica sanatoasa si numai bine surioarei tale!!! Multumim pentru vesti despre Cri si ma bucur ca e bine!!!
Eu intru in concediu de saptamana viitoare si probabil o sa intru mai rar ca nu am net acasa decat seara cand va veni tati de la servici, asta in cazul in care nu prind vre-un laptop de la servici cu un zapp sau un connex.
Lexi, si pe mine ma intereseaza chestia cu pierdutul lichidului.....de fapt ma streseaza ca si eu am absorbantul zilnic sau chilotii cam uzi de obicei si nu-mi dau seama daca e transpiratie sau altceva.
Zicea cineva mai demult despre niste absorbante care se coloreaza daca pierzi lichid......va mai amintiti? Se pot gasi si in Romania? Ca eu mi-as lua sa-mi pun asa la 2-3 zile cate unul de control!
32+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
osna spune:
buna dragele mele,
nu ma dati disparuta dar eu nu prea mai pot sta la calculator.cum ma asez pe scaun cum bebele incepe sa se agite in burtica ceva greu de descris.in mare parte treaba la aparatment am terminat-o a mai ramas cate ceva de facut prin bucatarie si camera lui matei dar asta face sotul dupa amiezele cand are chef.
am citit ca v-ati plans de caldura.la mine este ora 10 si am deja 29 de grade in casa,fara sa dau drumul la plita sau cuptor ca sa mai gatesc ceva.ce mai, stau numai pe pat cu ventilatorul in brate.astept sa vina sfarsitul de saptamana cu ploi,cel putin asa ne-au anuntat la meteo.
felicitari fetelor care au venit de la eco cu vesti bune,la toate va doresc numai bine si sarcini usoare in continuare.
am uitat sa va spun ca am fost intre timp din nou la control...2 kg in 2 saptamani in plus-sincer nu stiu de unde ca numai pepeni,iaurt si apa beau pe caldurile astea.bebe este sanatos si voios si merg din nou peste 3 saptamani la control cand vom face din nou eco.
v-am pupat si am fugit ca face box cu mine
33+
alessia80 spune:
WAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWW!
Mai bine veneam si eu la 'petrecerea' de azi-noapte ca am adormit la 3 si m-am trezit la 6! Ma inscriu in ZOMBIE CLUB!![]()
MONIQUE & IGNATICA- ce putin mai aveti! Sa vad cine deschide clubul 
FLORICIKA

[Sa va traiasca comoara!
Unul dintre lucrurile care ma inspaimanta rau la nasterea normala este ca faci kk 'in direct'- cum ai spus ca a patit sora ta!
Stiu ca e normal si ca dr au vazut cate-n luna si in stele- dar tot nu mi se pare ok! Cred ca ar trebui sa-mi faca spalaturi pe creier sa uit![]()
Astazi ma duc si eu la dr. Sper sa nu tipe rau CB la mine
ca mi-am facut echo pe 10 iulie asa, de capul meu!
ALESSIA80
31 + 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
anangel_lexi spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri. Sper sa nu fie nimic grav si sa fie doar secretie mai abundenta.
Flori, sa va traiasca nepotica, sa fie sanatoasa, cuminte si norocoasa!!!
Ionica, eu eram cu chiftelutele de dovlecei. Se pot face in 2 feluri: fie tai dovlecelul curatat in rondele si le dai prin ou si faina si le pui in tigaie la prajit, fie dai dovlecelul pe razatoare, il amesteci cu ou si faina, faci guguloaie si le pui in tigaie la prajit. Oricum sunt foarte usor de facut si noua ne plac mult!
Osna, ma bucur ca esti bine, chiar ma gandeam la tine azi!
Ma bucur sa aflu si de Cri, ca e bine, imi era dor de ea!
De Susa mai stie cineva ceva? Sper ca e bine!
32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Mai dar chiar ca ati fost harnice azi-noapte!Am avut ce citi....si numai chestii interesante
!
Osna ma bucur ca esti bine si mai dai cate un semn de viata....chiar zilele trecute ma gandeam la tine ca nu ai mai intrat de mult...
Lyana imi pare rau de experienta ta cu dintele....Sper sa ti-l poata reconstitui(dar daca e rupt de tot va fi nevoie de pulpectomie....)...nasol moment pentru o faza ca asta!![]()

Alessia bafta azi la dr!Asteptam noutatile!
Katia
si ai grija de tine...te asteptam cu vesti....cand poti intra pe net!
Lexi si eu cred ca e transpiratie....cu caldurile astea nici nu e de mirare!Sper sa fie numai atat!
Adriana mica e colostru chestia aia alba intarita, asa ca nu-ti fa griji!
Eu am fost cam suparata dimineata ca Alesio a invatat de la o vecina de bloc(putin mai mare decat el si f prost crescuta) sa loveasca, asa ca mi-a dat dimineata un cap in burta de am ramas fara suflare...noroc ca bb mic a inceput sa se miste dupa aceea ca m-am mai linistit...
L-a pedepsit Ovi si l-a dus in camera lui....dar tot nu intelege...
!Si peste maini ma loveste si pe mine si pe Ovi...si i-am explicat la nesfarsit ca nu e bine sa loveasca, ca mama cu tata nu-l lovesc pe el....nici un efect!Asa ca-l pedepsim....pana o sa inteleaga ca e rau ce face....sper sa vina clipa aia odata si-odata....
Pupici!
Ioana
(32+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alessia80 spune:
PUFFY-
!
Ce ti-e si cu 'anturajul' din ziua de azi! noi le dam doar sfaturi bune si ei asculta doar de alti copii 'bine' intentionati. Mai ales ca era si o fetita... Mult succes, sper sa fie cuminte si sa nu te mai loveasca in bb!
ALESSIA80
31 + 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
putzuruca spune:
Pupicei fetelor,
A inceput sezonul cucuvelelor? Super...ca avem si noi ce citi dimineata.![]()
Mini, iti doresc sa ai o zi placuta cu tati!!! Sa ne mai dai vesti despre tine.
Flory, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si norocoasa. M=am uitat la poze si mi-au dat lacrimile...si inca pe sora ta n-o cunosc dar cand va naste una dintre noi cred ca plang de-a binelea.
Inni, pe sotul meu l-am cunoscut acum 6 ani. Eram in acelasi cerc de prieteni, insa nu-l aveam de loc la suflet. Pe atunci eram intr-o alta relatie si nu-i dadeam atentie, insa el incerca in toate felurile sa imi atraga atentia. La cateva luni, relatia mea s-a incheiat si a intrat el in obiectiv
( atunci ma pregateam sa dau la fac de imagine si aveam nevoie de un model pt niste cadre foto, iar el s-a oferit sa pozeze). Asa l-am cunoscut mai bine si am devenit dependenti unul de celalalt. La o luna jumate ne-am mutat impreuna si...ne-am casatorit acum doi ani.
Fetelor, ce ne facem cu caldurile astea? Am intrat putin in bucatarie sa fac ceva de mancare si nu-mi mai revin. Transpir intr-una. Si noaptea ma trezesc de nu stiu cate ori...cred ca ma mut in gradina din fata blocului la noapte ca nu ma mai pot odihni.
Cri si Osna, ma bucur ca sunteti bine si asteptam vesti de la voi.
putzuruca
30+ cu
Andreea-Maria
poze cu dragoste
adameasca spune:
Pufy, n-ai ce-i face lui Alessio, si Luk face la fel fara sa-l fi invatat cineva... Eu am zis ca ori e gelos ca nu prea il mai iau in brate, nu-l mai las sa se sprijine de burta mea, d-astea, ori face asta sa atraga atentia asupra lui. Oricate explicatii i-am dat, oricat l-am rugat sa nu ma mai loveasca, el tot o face, cand e nervos. Asa ca de regula ma ridic de unde stau si plec. Daca il cert face mai rau, ca stie ca astfel atrage atentia asupra lui.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
martha78 spune:
Fetelor, ce active ati fost azi noapte..eu nu pot sta pe scaun mai mult de o ora doua si astea si cu pauze ![]()
Floricika, sa va traiasaca bebelina, sa va aduca numai bucurii!
Roxana, chiar e grasuna bebelina, poate chiar tu vei fi prima care va da startul ![]()
Si eu ma vaiet de caldura asta infernala, ma topesc de tot, nici hainele nu-mi mai vin, rochiile care erau mai largi vin fixe pe burta, iar bluzele au inceput sa se ridice pe burta si arat tare caraghios
; va trebui sa ma duc sa caut din nou alte haine mult mai mari, da' nu mai stiu pe unde sa mai merg..voi de unde va mai innoiti?
Martha 34+weeks 
bebe