Pestisori... pestisori... (22)
Raspunsuri - Pagina 5
nanami spune:
buna pestisori ![]()
fetelor nu e cine stie ce carnavalurile la japonezi , sper sa nu va dezamagesc cu pozele, dar nu stiu cum sa le pun
am album pe yahoo dar nu l-am facut eu si nu stiu cum sa fac acu , mai incerc,
saptamana asta a fost cel de dans , tati sunt imbracati in diferite kimonouri si dansaeza aliniati ![]()
![]()
si mai sunt binenteles tot feluri de tarabe cu tot feluri de chestii , mancare , jucarii, pestisori pt, acvariu pe tre sa-i prinzi tu ![]()
aseara a fost deja un foc de artificii in satul alaturat si s-a vazut asa misto de la geamul din living, hiro a fost intr-o excitare , era sa sara pe geam de bucurie. cam asta e vara e noi, saptamanal la evenimente din astea, wk. viitor iar avem , aci pe loc (in orezarie la mine) ![]()
![]()
![]()
elyane multa sanatate la bebica
si sarcina usoara
la toti pestisorii
G.K.R
emilyjeuly spune:
salut pestisori!
m-am intors si eu din luna de miere! afost super! ne-am bronzat, ne-am plimbat si multe altele!
nunta a fost superba! exact asa cum ne-am dorit-o! am poze in semnatura pentru cine vrea sa vada!
va pup!
Emily
Poze nunta
Mireasa de 15 iulie
Charlie spune:
Bine ai venit Doamna Emily ! Casa de piatra inca odata ! ( Noi ti-am urat in ziua nuntii aici in club ) Unde ai fost in luna de miere ? Mai povesteste despre nunta !
Elyanne noi te asteptam cu detalii oricand ai tu timp ! Sarcina usoara si insanatosire grabnica puiutei !
Este vorba despre amigdale ? Nenorocite rau ! Mi-e mi le-au scos pe cand aveam vreo 3 anisori ca din injectii cu antibiotice nu ma mai scotea doamna doctor !
Nanami mai zi, mai zi ! Incepusei sa povestesti de alea de ale gurii... hmmm
Sunt o mancaua , ce sa mai !
Mirela sa dea cel de sus sa vi se indeplineasca visul ! Si pe urma spor la treaba pentru bebe nr.2 !
Tu Mirela, cartierul meu general este la Satu Mare si eu tot acolo domiciliez cu buletinul ! De o vreme incoace ma cam plimb ! M-am facut de meserie musafir si ma mai plimb !
Lunga povestea si destul de complicata ! De vreo 2 ani sunt in Regatul Suediei de unde mai fac naveta acasa din cand in cand ! De data asta voi sta mai mult acasa - asta pana ma hotarasc ce fac cu viata mea !(Imposibila intrebare) ! 
Sunt cam la rascruce de drumuri !
Criss o saptamana linistita si tie ! Eu am fost la Sighisoara ! Este superba ! Marita vazuta ! La festival nu am participat niciodata - insa am auzit numai chesti dragutze de la prieteni de ai mei care au ajuns si acolo !
Cred ca Crig e in vacanta...
Da Dany oare ce face ? Dany ??? Esti bine ?
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
Charlie spune:
Gata - Mi-am luat bilet de avion ! Sambata sunt la Budapesta (unde am de gand sa ma destrabalez pentru cateva zile) si pe urma acasa !
Vine vacanta cu trenul din Franta !... 
----------
Ce faceti ? Asta e linistea dinaintea furtunii ?
Chiar nu mai e nimeni pe aici? 
------------------------
daniela_daneza spune:
Charlie, gata sunt aici!Dar m-am intors abia azi dimineata si am venit direct la servici!La nunta a fost foarte frumos.Am fost si la tara, mi-am incarcat bateriile, am fost si la mormantul parintilor, am facut si un tur rapid de manastiri: Vartec, Secu si Neamt !
Am citit repede si mai revin pe seara , dupa ce ajung acasa !
Pup!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Charlie spune:
Vai Dany
bine ai revenit ! Imi dai palpitatii !
Anunta si tu ...
Te astept cu detalii ! 
Te pup,
------------------------
daniela_daneza spune:
Buna dimineata , acavariu!
Azi m-am trezit mai tarziu, am fost obosita ! Cam liniste pe aici!
Charlie, multumesc de grija! Pup! Cred ac daca nu am inseala memoria Emyli a fost in Tenerife , in luna de miere!Nu?
Hai sa va postez si horoscopul: Luati legatura cu cineva de departe sau aveti ocazia de a va intalni cu o persoana de care va place. Poate primiti un mesaj de la un prieten sau un telefon de la persoana iubita, ca atare vestile care vin sau pleaca contin semne de iubire si simpatie pentru dv. Poate sunteti invitat la o plimbare sau intr-o excursie.
Mie imi place horoscopul de azi si tare vreau sa se intample!![]()
Multi pupici tuturor pestisorilor si succes in ceea ce faceti!
Dany
Maruta spune:
va multumesc mult fetelor 
nu ma pot dezlipi de poza "Mariei" ... mi se pare o "poveste" frumoasa
asta sunt eu la 6 luni si 3 saptamani ... mai precis la 29 de saptamani ... langa mine este noul meu "prieten" ... Fum ...
am pus in practica proiectul meu cu casuta ... sper sa va placa .... e in constructie inca
de ingrasat nu m-am ingrasat ... am luat doar 2 kg
va pupic si va multumesc tuturor pt cuvintele frumoase
elyanne ... ce veste buna ... in cate luni esti ?
UM 16 ian 2006
DPN 23 oct 2006
urmatoarea ecografie a 2-a saptamana din septembrie (32 sapt)
daniela_daneza spune:
Lori , esti minunata! Sa ai o sarcina usoara incontinuare! Am vazut ca nu mai esti blonda.E parul tau natural, ma rog culoarea , si te-ai si tuns .Si preietena mea care e insarcinata in 6 luni s-a tuns, i-a recomandat medicul.Si casuta e frumoasa!D c zici ca nu ne place?Important este sa va plaka voua!Unde este?
Te pup si ai grija de tine si de Maria !
Restul acvariului unde e?
Dany
criss1902 spune:

Salutare !
Am intrat sa va salut, nu pot sta mult .. la mine in casa este santier. Primul pas( schimbam usile) catre renovare a fost facut, nu stiu exact cand va veni si urmatoarea echipa de mesteri dar in curand sper...Pe 12 plecam la mare iar apoi cred ca o sa stam la mama, pana e gata apartamentul.
In orice caz suntem in linie dreapta ..eu am inceput de ieri sa strang prin casa.
Maruta - arati foarte bine , casuta e frumoasa va doresc sa fie gata cat mai repede . Prietenul tau e dragut foc , e ciobanesc?
Dany - bine ai revenit,deci nunta a fost la Bacau?
Charlie - distractie placuta la Budapesta
Emilyjeuly - frumusei foc sunteti la nunta...te astept cu "povesti" din Tenerife
Elyanne - sarcina usoara si multa sanatate lui Meme