Pestisori... pestisori... (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Salut Pestisori,
Dana am incercat sa schimb dar nu stiu cum....?!
O sa mai incerc.
E bine pe taram american...inca mai avem pina ne simtim acasa....daca ne-am simti....dar suntem ok in mareee vorbind....inca la inceput cu multe semne de intrebare.
Eliana ma bucur sa dea Domnul sa ai o sarcina frumoasa si usoara.
Salut din mers ceilalti pestisori.
Eu plec la culcarica ca la noi e noapte rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

daaa, am terminat scoala, imi mai ramine un examen final in luna octombrie.

Salisa bine ai revenit, pai vezi pe la profil personal iti poti schimba coordonatele.Unde ai citit ca ar fi Fulgu gravi? Unde in State esti?in care part?

Gaza mea e bine, merge la gradi, face la olita, vorbeste si chiar a inceput sa aibe preferinte, adica stie ce-i place si ce nu, e un mic omulet cu mofturile lui si o scumpete mare ca si Anastasia de altfel
Eliana acuma nu esti la primul bb, o sa fie bine si incearca sa nu te mai gindesti ce-o fi, o sa vezi tu atunci si o sa te descurci cu siguranta.Usor nu va fi, asta-i sigur, dar o sa fie bine in final.
N-ai o bunica sa va ajute primele luni?

zi faina in continuare!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Emilly, noi suntem n Statul Wsahington, Seattle....aproape de voi canadienii...acu depinde in ce parte esti tu?!
Eliana apropoo de gemenei...eu cand eram in primele saptamani tot aveam senzatia ca o sa am gemeni...dar asta pentru ca mi-as fi dorit sa am 2 puiuti deodata...., si eu si sotul avem in familie...la mine tata e din gemeni si la el o bunica sau strabunica....nici nu mai stia...dar uite ca nu a fost.....cine stie poate la urmatorul....daca voi mai avea curajul sa fac
Am intrat la profil si nu pt sa schimb....mai incerc...ufff ca tare nepriceouta-s.

Mergi la inceput

Uraaa ce isteata sunt...am reusit
Eu schimbam altceva pe acolo de tot nu reuseam ...
fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Buna seara tuturor ,

Intai de toate felicitari Elianei ptr bebelasi.Eu cred ca multe vei putea afla si daca intri la "discutii despre gemeni"Ti-a spus sunt "gemeni adevarati"sau nu ? Au aceeasi "casuta" ?Eu am o prietena aici care avea exact ca tine o fetita nascuta in nov , care facea doi ani si a aflat ca asteapta gemeni (falsi).Acum baietii au 7 ani si au rezultate f bune la sc . Se intrec care da rasp mai repede la ex de calcul mintal. Se joaca impreuna....A fost mai greu cand erau mici...

Iar despre noi, numai de bine. Caci incepe sc si gradinita joi asa ca o voi domni ! La inceput Héloise va merge doar dimineata (pana se obisnuieste) dar o voi lasa mai tarziu si 2 zile la cantina. Voi avea 2 zile in care voi putea face si ce vreau eu (magazine....prietene...)de la 8h30 la 16h30.

Azi am fost la Jardiland .Un magazin cu plante dar si animale mici de companie. Ma tot baraie fetele sa le iau un acvariu . Nu va spun ca eram tot dupa cea mica. Am stat doar 25 de min , desi aveai ce vedea! Dar nu era chip cu mica...

Nu stiu cum o fi la voi , dar aici a fost o luna de august f capricioasa .:averse , vant, temp mai sacazute decat media... Cica nu a mai fost asa de cel putin 10 ani !

Va salut fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Miercuri, 30 August 2006- HOROSCOP PESTI

Un prieten simte ca treceti printr-o situatie confuza sau un impas financiar si va este alaturi cu sfaturi bune si vorbe de incurajare. Va puteti baza pe sfaturile lui sincere, bine argumentate, pentru ca el vede mai clar situatia. Dv. sunteti prea implicat si vedeti doar partea dificila a situatiei, pe cand prietenul descopera, de pe margine, si ceea ce va avantajeaza.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

ia uitati fetelor!!!facuram 2 ani de subiect despre pestisori...o adevarata delectare sa citesti primele capitole
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30055

Gabriela si la noi la fel de capricioasa luna august.A fost intr-o noapte o furtuna de am stat 2 zile fara curent, si nu stiu cum e la voi, la noi insa fara curent nu ai ce face in casa
Si ce fain ca ai prietene in jur cu care sa iesi la plimbare, eu inca mai visez la asta...si la mine merge giza la gradi si mai iau si eu o pauza si ce bine e, doar ca uneori mi-e tare dor de ea si drept urmare azi o tin acasa sa ne jucam amindoua.

pupicei si o zi frumoasa tuturor!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

Mai aveti nevoie de ceva peste? Daca da iata-ma 27.02.1978 mamica de Mariuca

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bine ai venit in acvariu Hermelina !Sa ramai langa noi multa vreme si sa iti traisca fetita!

Eu sunt la 1 zi dupa tine !

Poti sa ne spui mai multe despre tine! Sa vedem cine te trece in lista, eu nu ma prea pricep !

Emilly , multumim de link, sper sa am timp sa il citesc! Pupici gazei !

Fetele, dar Nally ce o mai face ?Ati mai vazut-o pe la alte subiecte!

Va pup si o seara plakuta!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Bun venit hermelina!
Wow Emilly chiar doi ani si o luna!!Multumim DC!
Eliana inca o data sanatate!Mamica scumpa va fi intr-adevar greu dar si foarte frumos.
Patricia vazut poze cu voi..Acusi creste si Anastasia ,vad ca deja vrea sa faca primii pasi.
Dany am vrut doua seri la rand sa pun poze dar nu vrea sa mearga site-ul sau o fi al meu comp de vinasper sa-si revina ,daca nu le pun pe webshots.
gabgabriela tu poate scapi cu acvariul dar eu ce ma fac ca vrea un elefant..hihi(am vazut pozele patriciei si mi-am adus aminte).
pupici la toate si pe curand!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput