Pestisori... pestisori... (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna seara !

Ce repede a trecut ziua de azi si mare lucru nu am facut..La capitolul plusuri pot sa trec ca am reusit sa reparam frigiderul parintilor mei care astepta de aproape un an ..
Voi ce mai faceti? Ce activitati mai aveti?
Acum asteptam sa inceapa ceva meciuri la TV . Ana ma tot piseaza sa jucam ceva jocuri asa ca va spun NOAPTE BUNA..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ce liniste aici..unde sunteti pestisorilor?
Ce-o mai fi cu NANAMI?...si ea e in concediu?

CRISS bafta la reparatii sa gasiti repede echipa!

Eu azi am facut o prajii delicioasa,sunt tare mandra de mine...am papat deja jumate din el...asa voi ajunge in curand

la toti,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

hihi Mirela chiar daca ajungi asa nu-i bai noi te intelegem.Dar sa ne spui si noua macar ce praji facica data trecuta cand am citit de prajitura ta a doua zi am facut si eu una chiar daca muream p-aci de cald.pofta a fost mare!!
Criss ce m-ai distrat ..tu ai dat buna dimineata tot tu buna seara..hihi.Ce jocuri vrea Ana sa joci cu ea ?..pe calculator?
Azi noi fetele (eu cu Mariuca) am fost sa ne infrumusetamA fost fain ca eu una mi-am facut damblaua si Mariuca a fost tare incantata de noul ei look.Am fetita mare mare
va pup!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

CRISTINA am facut tort cu ciocolata,e reteta de pe forum...este...poti sa incerci,e destul de usor de facut...eu sunt inebunita dupa prajiturile cu nuca si ciocolata sau cacao...hihih...uite am poza aici: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
O,fain ca v-ati infrumusetat...da,ai fetita mare daca mergeti impreuna deja...

Weekend placut la toti pestisorii si familiile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna dimineata!

Crig - pe cand poze cu noul look ? Da, Ana vroia sa se joace la calculator; era vorba o pagina in engleza si trebuia sa o ajut un pic . Acum ca e vraiste in casa nu mai are la dispozitie decat cateva jucarii si calculatorul.
Crismir - numai ce am auzit de tort cu ciocolata si am si inceput sa, iti inchipui cum sunt acum ca l-am si vazut...Din pacate bucataria nu e chiar unul din locurile mele preferate, bine ca exista cofetariile..

O zi placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Buna pestisori

nu am disparut , si nici in concediu nu am fost , cred ca v-am mai spus ca nu avem
as fi vrut eu , am fost putin cam ocupata , mers la ambasada , pregatirea actelor , trimise acasa la mama , apoi cu serviciul , iar de ieri Hiro s-a imbolnavit iar , cred ca raceala , a facut febra si vomita intr-una , nu poate manca nimic , si apa o da afara

voi? ce faceti?

cum a fost in concedii? am citit asa in mare , si se pare ca sunteti multumite
ma bucur pt. voi , sper ca v-ati distrat si pt. mine ,
calduri mari au fost si pe la noi , dar acu s-a mai racorit ,

la tot acvariu

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Pagina 3!!!! rusinica!
NANAMI, puiutul scump si sanatate multa!...ma bucur ca aud vesti de voi,ma gandeam oare ce-o fi de nu ai mai dat nici o veste

CRISS,eu de cand stau acasa stau si pe la bucatarie mai mult...inainte faceam din cand in cand cate o mancarica acum fac si prajituri...deh,de plictiseala...dar imi si plac,tre sa recunosc!!!

la acvariu,duminica placuta,pe maine!...oare cand vine DANY de la mare?...Cristina ,nu s-a intalnit cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Buna dimineata pestisori

mirela multumim mult , , azi ne simtim chiar f. bine
m-am bagat si eu la bucatarie , am framantat sa fac paine de casa , nu am facut de mult , si ultimul timp am cam chiulit cu bucataritul
azi e frumos afara si racoare , poate iesim putin la plimbare sa luam putin aer

o zi buna

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Mirela nu stiu nimic de Dany.Abia astept sa vina aici la pestisori sa o cert nitel.
Criss am si poze dar nu m-am invrednicit sa le pun.Promit sa le pun curand.
Mai am o saptamana de concediu si Mariuca doua de vacanta.Ea abia asteapta sa inceapa gradi,eu nu prea...
si pe curand!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

, mai cu teama sa nu am bata Crig ! Indurare , MARIA TA ! Imi cer scuze ca nu te-am sunat si nici nu ne-am vazut , dar nu prea am ajuns in Mamaia , am stat undeva langa Hanul Piratilor si am fost cam multi si era greu sa ne sincronizam.Daca as fi condus, poate veneam doar eu, dara asa toata lumea vroia sa bea o bere pe plaja si .....poate altadata !

A fost bine, frumos, m-am bronzat desi mergeam la plaja de la 10.00-12.00 si dupa masa uneori de la 17.00-19.00.In alte dupa amiezi jucam tenis , sau stateam in curte la plaja! Mi-am cumparat o multime de chestii: 4 perechi de papuci, 1 sacou sposrt de toamna si multe alte fleacuri.Cred ac m-am si ingrasat putin, dar deh, eram in vacanta!

Va pup si revin!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput