Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 27
alexandra_25 spune:
Neatza burticutze.....!!!!Noi suntem foarte fericiti....tati cand a plecat azi dimineata la servici a pupat burtica lui mami.....si ce sa vezi....bebe i-a batut in burtica.....a fost asa de fericit....si ma bucur si eu ca a simtit in sfarsit....isi dorea asa de mult....!
Daniela_b esti o sora exemplu.....se pare ca ai vrut sa fi alaturi de surioara ta pana si aici pe forum.....vei fi o matusica exemplu....!
Miraco.....am vazut si eu burtika....sa creasca maricica...
Bamboletta tu acuma in iunie te-ai casatorit?.....
Cleo mama......dar cine crezi tu ca iti va ridica statuie....mai poti?.....eu te admir cum mai rezisti cu atatea...si pe caldura asta....
Donia intotdeauna sufletul ramane tanar.....
pitikot sa-ti traiasca baietelul.....ma gandesc ca e cam nasol sa iti spuna ca va fi fetita.....dupa aceea te gandesti numai la ceea ce implica sa ai o fetita si bang la urmatorul ecograf e baiat...si la un moment dat nu mai stii ce sa crezi....dar lasa sanatos sa fie.....
asiza sa ne pui poze de la intalnire.....voi deseara mergeti la distractie......
dolores te pupic si sa profiti de zilele libere.....
alexandra
24+
poze
alexandra_25 spune:
unde sunt si celelalte fete?......nu am mai auzit de mult timp de unele...sper sa fie bine.....
Dbunny pe unde ne umblii.....ia intra pe forum sa te felicitam.....sa iti uram un calduros 
...si sa ai parte de o nastere usoara si de multa fericire alaturi de familie.....!

multi de tot si te asteptam sa ne mai povestesti de bebe tau.....
alexandra
24+
poze
aka spune:
Dbunny La multi ani, multa sanatate si bebe sanatos si mancacios 
. Sa treci mai des pe la noi sa ne povestesti despre bebe. 
In fiecare dimineata, tati pune muzica la fetita (cutiuta muzicala), si am obsevat ca la unele melodii da din picioruse mai tare. Oricum, tot dimineata am observat ca ii place sa isi faca simtita prezenta asezendu-se cu spatele spre burtica mea, in acest fel se si intareste. Numai daca pun mana pe burtica se muta in alta pozitie.
Ieri am fost la verisoara mea la spital, a nascut un baietel tare frumos. Si mi-a povestit ca a nascut foarte usor, nici nu a durut foarte tare, si fara epidurala. Mi-a mai facut curaj pentru ceea ce urmeaza. 
O zi buna si multi pupici tuturor 
Monica
19+
dandusa spune:
Buna dimineata...,dragutele mele gravidute.
Daca acum o luna eram obisnuita sa gasesc 4,5 pagini scrise de-a lungul zilei de voi....,acum ma astept la 7,8 pagini si simt ca nu mai pot.Dar voi chiar aveti net la munca ,majoritatea?
Aseara am fost la nepotel,la ziua lui,a implinit un anisor de viata si ne-am simtit foarte bine.Cind am plecat ....nu am reusit sa ma mai incalt cu papucii!!!De verigheta ce sa mai zic...,uneori ma deranjeaza ,uneori nu...,dar sigur voi ajunge in situatia de-a a o scoate ...,fortat,obligat!!!Mai bine fac acst lucru de acum.Este probabil si caldura de vina.....
De trei zile bubulina mea ma trezeste odata cu nepotul la 6 sau 7 dimineata.Nepotul tipa de-mi vine "sa-i rup gurtita" si bubulina mea...are chef de joaca ...,dar asa tare ca ma trezeste din somn.
Azi noroc cu ea....,ca am apucat sa citesc si eu ce ati scris ieri.M-a trezit la 7 cu niste lovituri ....de-mi venea sa o maninc!
Fetelor care mi-au raspuns si care mi-au dus lipsa....,va pupic dulce .Ce bine ma simt cind vin acasa sa va citesc si vad si numele meu pe acolo ,pe undeva....,ma simt bine si parca nu am lipsit chiar asa mult!!!Asa ma face sa simt!!!
Sa stiti ca nu ma spetesc cu munca,eu sint asa de umplutura pe acolo,ma plictisesc de nu mai pot...as putea sa stau si acasa ,dar ce sa fac?!?
Exceptind faptul ca as fi cu voi mai des....,altceva nu ma tine acasa.M-as plictisi cu siguranta si l-as mai auzi si pe nepotel urlind in creierasii mei sensibili...!!!
In felul asta mai ies si eu in lume,ma machiez,mai merg la cumparaturi,la coafor,ieri mi-am cumparat doua carti....,deci ma simt bine deocamdata si pot sa fac ceva,simt nevoia sa fac ceva...Pina se va muta mamicuta mea aici si probabil ne vom muta cu ea...nu am liniste aici in casa... prefer sa merg la magazin...,unde ma relaxez...si ma simt bine.
Sa nu uit sa intreb ceva ....,PITIKOT...,in ce pozitie stai cind il vezi pe bb ca fuge de la stinga la dreapta?Eu una,o simt foarte des si foarte tare ...,dar asa ceva nu am vazut!!!Zi-mi si mie ,exact cum stai,te rog.
Acum fug la dus,ne pregatim sa plecam,de mincat am mincat deja de doua ori...si fugim la servici.Va doresc sa aveti o zi excelenta si cu putina ploaie.Va pup.
dandusa 26 + si
printesa mea, Crinuta 
poze
poze raluca
elaa spune:
Buna
sper ca va amintiti de mine, nu am mai scris nimic de pe 7 iulie...si tin sa va multumesc ptr. urarile si gandurile bune pe care le-am primit de la voi pe 8 iulie(cand a fost ziua mea)..din pacate am sa va dau o veste f proasta, am pierdut sarcina la 19 saptamani si 2 zile, motivul...unal cat se poate de bun sa nu se mai poata face nimic si anume col deschis cu dilatatie 4-5 ....nu stiu daca mai are rost sa ma gandesc ce anume se mai putea face in alte spitale, dar medicul meu mi-a spus clar ca in conditiile din spitalele romanesti nu as avea cum sa duc sarcina la bun sfarsit....nu stiu daca ati mai trecut careva prin asa ceva (imi doresc sa nu, ptr. ca-i crunt ceia ce simti),dar daca totusi mai e careva care a avut aceiasi prob de col va rog sa-mi mai dati si mie ceva detalii, mi s-a spus ca la urmatoarea sarcina trebuie sa fac musai cerclaj, iar la asta nu mai putea face ptr ca era dilatatia prea mare iar in momentul in care ar fi incercat sa coase s-ar fi rupt membranele de la presiune....poate are dreptate, oricum am mai cerut parerea unui prieten bun care e medic gineco, dar din pacate e la o distanta de 700 km, iar el mi-a spus acelasi lucru.
asta am vrut sa va spun....ca incerc sa-mi revin si sa-mi reintru in normal ca incepand cu 2007 vrem sa incercam iara
va doresc sarcini cat mai usoare si cu bebei cat mai sanatosi
va pup si aveti grija de voi
ela
Irinabr spune:
Buna dimineata!
Noi avem dupa calcule 21 de saptamani ( dupa eco cu 5 zile mai putin...
) si suntem tare miscareti. Toata ziua stau la birou si cand ma ridic nu ma mai pot misca. BB doarme cu mine dar cand ma uit la Tv, si stau pe o parte incepe gimnastica.
Pana acum nu m-am umflat prea tare dar varicele s-au marit. Kg nu am mai multe decat inainte de a ramane insarcinata adica 78, sper sa nu iau multe ca nu stiu ce voi face.
Caldura e insuportabila dar si aerul conditionat la 18 grade imi face rau. Am avut ceva ameteli si nu mananc decat fructe, rar cate un ou sau mancare gatita.
O zi usoara tuturor!
BB 21 sapatamani + baietel de 7 ani si 4 luni (Mihnea)
bebyta spune:
dbunny la multi ani !!! sa ai un baietel sanatos,frumos si mancacios!O ZI CAT MAI FRUMOASA SI FERICITA PENTRU TINE SA NE TRAIESTI LA MULTI ANI!!!
BUNA DIMINEATA BURTICI !voi mai beti cafeluta ca eu am lasato de mult dar asa ma ia cate un dor de acel frumos ritual de dimineata al cafelei si ma amagesc cu un pahar de suc proaspat sau un iaurt.....
nu stiu ce se intampla dar am doua nopti de cand nu ma pot odihni din cauza carceilor ceea ce nu am avut pina la sarcina iar mai nou imi amortesc si doua degete la mana stanga sa fie oare de la servici --tastatura--voi ce ziceti sa mai iau ceva magneziu sau ce sa fac ca tare nu ma simt in apele mele cu asa sensatii?

si o zi buna tuturor burticilor
+23
*bya*
miraco spune:
'Neata!
toate burticile.Azi m-am hoatarat sa-mi beau cafa cu laptic impreuna cu voi......sa mai stam si noi la taclale
, asa ca intre fete

Miraco
20+ si"dulceata lu'mami"
burtika
cristina1974 spune:
pentru Dbunny! Multa sanatate,fericire,bucurii, si toate dorintele tale sa se implineasca alaturi de sot si de cel mic.Bebe sa te asculte, sa fie si el sanatos, si sa suceasca mai tarziu mintile la fetitele de pe aici.
Aceeasi urare, de
si pentru nepotelul tau, Dandusa!Indata o sa-ti vina si tie randul sa-i tai motul la a ta domnisoara,sa vezi ce frumos este
.
daniela,esti o surioara model, dupa cum ti-au zis-o si fetele.
Fetelor carora vi se umfla picioarele si degetele,imi pare tare rau pentru voi,dar mai e un pic si scapam toate. Eu, multumesc lui Dzeu,nu mi se umfla nimic deocamdata, insa va inteleg perfect, pentru ca la sarcina cu Iasmina ma maream de la minut la minut,si daca nu reuseam sa ma incalt imediat dupa ce ma trezeam,ori trebuia sa stau acasa, desculta,toata ziua, ori trebuia sa ii cumpar de urgenta pantofi cu n numere mai mari.Eu am avut complicatii mari la iasmina, de prin luna a 7a,preenclampsie in toata regula,insa amandoua am fost norocoase si am reusit sa o tin pana in saptamana 38 in burtica,multumita ,bineinteles,si medicilor care au avut grija de mine.
va pup pe toate acum,si ma duc sa vad ce mai face puiul meu bolnavior,ca nu se mai opreste din tusea asta. Imi sta pe creier,ma scoate din minti tusea asta, insa asta este, trebuie sa am rabdare, si poate o sa treaca, sper, cat mai repede.
23+
cristina
miraco spune:
wow
......ce prostii am facut
Gata, renunt la pus poze in semnatura ca se pare ca nu-mi iese, voi face chestia cu pliculetul in mesaj( ca pe aia o stiu)Deh, asa e cand esti
, mai greu...
Miraco
20+ si"dulceata lu'mami"