Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, iti dau perfecta dreptate in legatura cu varsta...cred ca e o stare de spirit de fapt...asa cum te simti, asa si arati...daca te consideri o baba la 30 de ani, apoi sigur pe fata si in ochii tai se va oglindi asta...si chiar vei arata ca o baba...eu vorbesc de varsta...sunt una dintre "junioare" p-acilea...am 27 !!! Abia astept sa vad poze!

Ia uite ca vorbind cu voi m-am mai linistit...sunteti pansament pentru suflet...(am avut o mica disputa cu sotiorul meu...asa se intampla de cate ori vine vorba despre sora-sa!...) In fine, lasa ca ne trece repede!

Pupici muuuulti...

Poze din vacanta

Oana 18+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miraco

Sa vedem daca a iesit ceva.......
burtika 18 s

Miraco20+ si"dulceata lu'mami"

Miraco.... ai facut totul ca la carte...insa ai uitat sa-ti faci albumul de pe yahoo public...ia bifeaza casuta corespunzatoare sa putem si noi admira burtik de 18 saptamani...

Poze din vacanta

Oana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Merci ca m-ati desteptatinco o data Noi acum am venit de la plimbarica de seara.Hai ca mai incerc o data, nu de alta dar vreau sa invat sa pun maine mai multe ...ca ne-am pictat si noi pe burtika.........dar la funny faces chiar ca nu stiu cum apar.Vedeti voi maine ce fata draguta i-am facut la burtika......de fetitza.Hai ca incerc iar cu o poza...
burtika

Miraco20+ si"dulceata lu'mami"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Miro, abia acum am intrat si eu dupa 2 zile de absenta... la servici nu mai apuc sa fac nimic, atat am de mult de lucru, iar acasa am avut netul picat.... nasol... oricum nu cred ca eram in stare sa vin la intalnire, ca de 2 zile, cand ajung acasa - pe la 7- stau lata si nu mai sunt in stare sa fac nimica... cred ca din cauza caldurii... las' ca vin la urmatoarea intalnire, daca ma mai chemi ;))... si poate ne intalnim noi pana atunci, cu sau fara Raluca
sa stii ca si mie mi-a luat cultura de pe col si a iesit ok, asa ca nu-ti fa probleme...

aelita, ti-am trimis PM cu link-ul cu balansoarele, cam tarziu, sper sa te ajute

eu nu am probleme cu umflatul degetelor/picioarelor si tare m-as bucura nici sa nu am, ca nu mi=ar placea sa-mi scot verigheta, mai ales ca nu am dat-o jos de cand m-am maritat

Dia 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Donia

Buna seara burtici europene si buna ziua celor canadiene!

Ca sa nu mai fie discutii legate de varsta, aflati ca va scrie seniora , adica decana de varsta a odiseei, am 36 de ani si jumatate si o sa fiu aproape de 37 de ani cand o sa nasc. Primul copil l-am nascut la 31 de ani si de atunci tot intineresc, pana cand o sa vina vremea sa dau din nou in mintea copiilor .
Deci nu va mai plangeti de varsta, tineretea e o stare de spirit si va spun eu ca dupa ce o sa nasteti o sa va simtiti toate ca niste mamici foarte tinere, iar cand o sa mergeti de-a busilea pe langa copii o sa uitati cu totul cati ani va despart.

daniela_b, nu vrea sa intre aici si viitoarea mamica? Daca nu, tine-o tu la curent cu noutatile. Mi se pare tare dragut ca esti asa de interesata de nepotelul care o sa vina. De fapt tu ai scris despre nepotei... despre cati bebelusi vorbim noi aici?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Donia, tu esti o mamica splendida, asa cum toate sinteti! Sa ma credeti pe cuvint, nu exista femeie mai frumoasa decit aceea cu burtica de aia de care va laudati, pe drept cuvint, voi!
Ma simt onorata sa fiu aici, am zis io ca sint matusa si chiar sint....sora mea are niste nepotei ( 2!)de-ai mei in burtica, sint mindra de ea si de ei si de taticul lor, bineinteles!
Sora mea pe care o iubesc ca pe ochii mei din cap este kokorina, vreau sa ii fiu intodeauna alaturi, inclusiv aici, pe DC.

Asadar nepoteii mei sint "ursuletul de munte" si "maimutica mica", ma gindesc in fiecare zi la ei, ma gindesc in fiecare zi la toti bebelusii din burticile de mamici frumoase cum altele nu s-au mai existat, pentru ca nu se poate frumusete mai mare decit asta...sa poti avea o viata in tine, sa te misti in ritmul ei, sa o cresti odata cu tine...sa-i spui poveste seara la culcare, sa o mingii, sa te culci cu speranta ce creste in tine...
ESTE cel mai minunat lucru de pe pamint.
Asa ca va doresc sa va bucurati de fiecare moment, in asteptarea NASTERII, pe care eu o consider un miracol dumnezeiesc, miracol pe care o sa-l simtiti ca atare, pentru ca orice ar spune altii: "Nu exista dragoste mai mare!"

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara....vroiam sa va spun noapte buna inainte de a ma baga in pat...am reusit sa-mi scot verigheta dupa 10 min de chin...si acum ma doare degetul....mi s-a umflat rau de tot....nu-mi place si nu ma inmcanta ideea dar decat sa mi se umfle mai rau si sa ajung sa o tai, mai bine asa....o sa vina si ziua cand o sa-mi rog sotzul sa mi-o puna pe deget

eu si maine voi sta acasa...mi-am sunat seful si a zis ca pot sta si maine ....a venti de la el fara sa mai apuc sa-i zic eu...

va pup..o seara buna si o noapte cat mai linistita alaturi de puiutzii din burtik

dolores 21+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

fetelor, mi-am cumparat ieri si va recomand si voua cartea "cel mai simpatic ghid de sarcina", care e super simpatica si in care ma regasesc in mare masura pana acuma... e scrisa cu mult umor si abordeaza o gramada de subiecte din cele discutate de noi pe forum... m-a relaxat la maxim sa o citesc
Dia 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

ASIZA,daaa..e destul de ciudat sa stii ca ai una si-n final sa se dovedeasca a fi altceva Dezamagita nu pot sa zic c-am fost ca l-as manaia pe Dzeu,de un an de zile plang ca vreau bebeu si acum ar fi culmea sa fiu dezamagita ca am baiat..am fost mai mult uimita,aveam putulica fluturand in fata si mintea mea parca tot refuza sa creada..nu stiu,o fi si faptul ca eu de cand eram copil am crezut ca voi face fetita..taty era si el innebunit sa fie tot fetita...acum ma simt chiar total nestiutaore,la fetita paca as mai fi stiut cate ceva,dar la baiat ma apuca groaza cand ma gandesc la decalotare si alte minuni cate aud la alte mamici..mai e si gandul ca baietii nu-s asa lipicosi ca fetitele,probabil la 8-9 ani deja ii va fi rusine ca mamy vrea sa-l pupaceasca si sa-l stranga in brate..ma tot uit in parc si la fetite si la baietei..cam toti baieteii mingea,bicicleta si muradrei ca porcusorii dupa nici o ora de joaca; acum sper sa iasa blond si sa aiba ochisorii albastri ca ai mei,sa aiba tenul masliniu al lui taty si sa i se inchida parul cand va creste mare,sa suceasca capul fetitelor
Si-n doi ani maxim sper sa-i fac o surioara !

Maine ma duc la dr sa-i arat rezultatul la 4d si-l intreb si ce-i cu masuratoarea aia la degetel ca deja simt ca nu mai pot dormi !

Mergi la inceput

Buna dimineata, gravidutze!!!

Miraco, , ai reusit...frumoasa burtik!!!! Cum pui poze la Funny Faces: intri pe "funny faces", te loghezi cu userul si parola (pe care presupun ca le ai deja) si-n fereastra urmatoare ai "add photos" sus in stanga...adaugi poze, salvezi si gata...super-simplu...acuma sa vedem funny burtik !!!
Daniela_b, asadar Kokorina e surioara ta!!!! Sa-ti traiasca maimutica si ursuletul de munte atunci! Vor fi mandri de matusica lor, fooooarte documentata!
Dolores, ce sef de treaba ai!!!!! Foarte bine, stai mai mult la taclale cu noi...
Pitikot, sanatos sa fie! Ca-l iubim tare tare, indiferent de-i fetita sau baietel...

Va doresc la toate o zi racoroasa...

Poze din vacanta

Oana 18+

Mergi la inceput

INTALNIRE BURTICI DIN CLUJ: AZI, ORA 18.00, PIZZERIA MAMMA MIA GRIGORESCU

Participare 100%: Oana, Simo
Participare probabila: Melinda, Roana
Va rugam confirmati....Miruna, Marcela, Carliema, Flavia Maria

V-am tzucat si sper sa ne intalnim intr-un numar cat mai mare...

Poze din vacanta

Oana 18+

Mergi la inceput